Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
tak 9
Mám obrázek kde je uloženo již více částí podle - není má tvorba ? Tak pokud by byla většina pro mohu ho nahrát
@sharisek právě, nesmíš na to logikou jinak se zacyklis - což už mám taky za sebou 🙂
@tifanyt kdepak, není dáno kolik knih v jednom čtverci (pokud se nepletu), je daný celkový počet těch 64 + z bonusových otázek u každé knížky 🙂 druhý obrazek, který zmiňuješ má už tady dobre nápovědy v předchozích komentářích 😉 PS: nezacykli se pouze na moři a na pásu, byť se ubiras dobrým směrem 👍
@janulkav mám uz 34 knih a jsem proti vložení již castecne mozaiky, i když bych mohla taky doplnit. Pokud nevadí teda. Radši pomůžu holkám a rovnou si taky díky tomu procvicim závity 🙂
Jinak v rohu tohoto obrazku je kousek knihy....je opravdu velika a hodne hodne hodne stara😉a A je az k neVIRE,ze se nikdo neodvazil ji prepsat😇😉
Holky,já furt nevím tu věž a tu řeku...
Už máááám🙂
Tak z dnešního obrázku nejsem schopna dát nic nemáte prosím nějakou nápovědu?
@linusha Nápovědy jsou výše,taky jsem jela podle nich🙂
Já to dneska asi vzdávám. Tu vodu jsem věděla docela brzo, ale nemám nejmenší ponětí, co je ten pás (i přes všechny nápovědy tady) a ten zbytek taky netuším....
Ona je zase šifra? Já myslela že to v březnu vždycky. Kde prosím jí najdu díky a knihy neprozrazovat chci hádat sama
Holky a to na tom obrázku s tou velkou knihou je co? Nechci nápovědy knížek, jen jestli chápu dobře ty fragmenty obrázků: mozek vlevo a vpravo ruka nějak ukazuje???

@gepe díky, už to chápu 🙂 a hned to jde líp, když člověk nehledá systém v celém tom čtverci 🙂