Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
Jééé,tak se mi povedla první🙂
tak asi nic, to nebude hra pro mne
nějaká nápověda pro blbý k tomu skřítkovi?
Ten skřítek mi tam prostě nejde...je to ta kniha s tím skřítkem?
prosím o nějakou nápovědu do začatku, než to fakt vzdám...
Ten pták je jednoduchý
@mercedesse autor tim Burton
@mercedesse
@kijonkova.k
Skřítek souvisí s oblečením, co má na sobě. Je podle toho udělany i animovaný film. Režisér je stejný jak třeba u mrtvé nevěsty.
Tak jsem ještě jednou zkusila toho skřítka bez čárky mezi slovy a vyšlo to!!!
Tyjo dneska teda masakr - holky, co vy? Odhalily jste dnešní várku?🙂
@kijonkova.k heuréka, vedle na stránce taky nápověda, teď i @masinikle dala v podstatě prozrazení sifry
@luciacs děkujuuuu
@gepe Já jsem tu knihu se skřítkem věděla,ale nešla mi tam zadat.Jedna blbá čárka mezi slovy!!!
@kijonkova.k musí se přesně 🙂
@rousse nemam 🙂 jen jsem při luštění nechtíc vyluštila jiné knížky, které navazovali kousíčkem na 1 a i 2 a pak dál luštila.
mohl by mi , prosím, někdo vysvětlit, jak poznám, kolik knih tam má být v tom obrázku ukryto? Nebo prostě jen tak zkoušíte podle toho, co k sobě nejde? Nějak ten systém moc nechápu
Holky, jaktože máte všechyn knihy?
Vždyť tam jsou jen dvě a odkrývají se podle data...
Já mám 31, pokračování večer
tak 4 kousky

@kijonkova.k jj, nic jiného nemusíš, jen email. Nesmíš tam mít žádný překlep.