Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
Prosím o tip na bílý stromeček, díky. 🙂
@bucpet určitě prosím poslat🙂 gabriela.krychtalkova@seznam.cz díky 🙂
co je ten náhrdelník? Zkusila.jsem snad vsechno? Prosím nápovědu
@mercedesse no je to o určitém denním jídle a o snad zlatnictví?
@bucpet děkujuuuuu. vubec mi nedošlo, ze je to Audrey😉
@bucpet a pošleš mi taky celý obrazek, prosím
@mercedesse mám 33 tak pokud by chtěl někdo poradit tak klidně, ale dopředu říkám že nedávám název knížky. Buď mail buckovapetra@seznam.cz a nebo si mě najděte na face Bučková Petra taková hnusná stará černovlasá se slunečníma brýlema. 😀
@bucpet ja.nechci názvy knížek. Myslela jsem, že jsi nabízela celý obrázek. V poho, já si počkám na další.
@mercedesse promiň psala jsem že je to obrázek poskládaný z uhodnutých knížek. Letos prý obrázek nebude. Tak jak byl vloni ten plakát někde v knihkupectví.
prosím nějakou větší nápovědu ke skřítkovi vím že souvisí s oblečením ale furt mi tam nic nejde
@partyzanka91 procti si komentáře za cca poslední dvě stránky 🙂 právě na skřítka hodně nápověd a nejen na nej.
@bucpet, prosím také o obrázek jak jsi psala výše, děkuji majka.zidkova@seznam.cz
prosím o radu k tomu moři a městu, to patří k sobě? luštím jen večer a už mi to asi nemyslí i přesto, že jsem si četla nápovědy výše...
@majkazidkova oceán patří k ulici
@gepe díky, já pořád moře a ono oceán;)
@mercedesse
@majkazidkova Máte to v mailu 🙂
Diky vsem za napovedy, ste super 🙂 Ja zatim 11 ☹ ale teda je to droga, vždycky si řeknu, že už končím a za 30 sekund to zas zapínám 😀
@bucpet Děkuju jsi zlatá, už mám něco kolem 20ti
zasekla jsem se, mam 13, ale co to bílé je sníh, oblaka, šlehačka, prostě nevím
, nějaká rada??
Poradíte prosím něco ke slonovi a k egypťance? Děkuji 🙂
@bucpet Mohla bych moc poprosit o obrázek? Děkuji 🙂 neumannova.luc@seznam.cz
já jsem nápovědy ke skřítkovi pročítala a jestli že tam tedy má a nebo nemá být čárka mezi dvěmi slovy tak hádám že tam jsou dvě podstatná jména? Já už zkoušela přídavné a podstatné i různá synonyma a pořád nic

jinak jsem právě získala poskládaný obrázek vcelku z uhodnutých knížek kdyby někdo chtěl