icon

Knižní šifra

partyzanka91
21. bře 2015

http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php

ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu

P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle

bucpet
24. říj 2017

jinak jsem právě získala poskládaný obrázek vcelku z uhodnutých knížek kdyby někdo chtěl

vosinka
24. říj 2017

Prosím o tip na bílý stromeček, díky. 🙂

rousse
24. říj 2017

@bucpet určitě prosím poslat🙂 gabriela.krychtalkova@seznam.cz díky 🙂

mercedesse
24. říj 2017

co je ten náhrdelník? Zkusila.jsem snad vsechno? Prosím nápovědu

bucpet
24. říj 2017

@rousse máš to na mailu 🙂

mercedesse
24. říj 2017

@bucpet mohla bych taky poprosit mercedesse@email.cz

bucpet
24. říj 2017

@mercedesse no je to o určitém denním jídle a o snad zlatnictví?

mercedesse
24. říj 2017

@bucpet děkujuuuuu. vubec mi nedošlo, ze je to Audrey😉

mercedesse
24. říj 2017

@bucpet a pošleš mi taky celý obrazek, prosím

bucpet
24. říj 2017

@mercedesse mám 33 tak pokud by chtěl někdo poradit tak klidně, ale dopředu říkám že nedávám název knížky. Buď mail buckovapetra@seznam.cz a nebo si mě najděte na face Bučková Petra taková hnusná stará černovlasá se slunečníma brýlema. 😀

mercedesse
24. říj 2017

@bucpet ja.nechci názvy knížek. Myslela jsem, že jsi nabízela celý obrázek. V poho, já si počkám na další.

bucpet
24. říj 2017

@mercedesse promiň psala jsem že je to obrázek poskládaný z uhodnutých knížek. Letos prý obrázek nebude. Tak jak byl vloni ten plakát někde v knihkupectví.

gepe
24. říj 2017

@bucpet mám 35 🙂 já nechci posílat a ani tak jednoduchý nápovědy - přijde mi to i škoda tak lehký hned davat... Jsem asi moc náročna 🙂)

bucpet
24. říj 2017

@gepe seš dobrá 🙂

partyzanka91
autor
24. říj 2017

prosím nějakou větší nápovědu ke skřítkovi vím že souvisí s oblečením ale furt mi tam nic nejde

gepe
24. říj 2017

@partyzanka91 procti si komentáře za cca poslední dvě stránky 🙂 právě na skřítka hodně nápověd a nejen na nej.

majkazidkova
24. říj 2017

@bucpet, prosím také o obrázek jak jsi psala výše, děkuji majka.zidkova@seznam.cz

majkazidkova
24. říj 2017

prosím o radu k tomu moři a městu, to patří k sobě? luštím jen večer a už mi to asi nemyslí i přesto, že jsem si četla nápovědy výše...

gepe
24. říj 2017

@majkazidkova oceán patří k ulici

majkazidkova
24. říj 2017

@gepe díky, já pořád moře a ono oceán;)

bucpet
25. říj 2017

@mercedesse
@majkazidkova Máte to v mailu 🙂

neumannovaluc
25. říj 2017

Diky vsem za napovedy, ste super 🙂 Ja zatim 11 ☹ ale teda je to droga, vždycky si řeknu, že už končím a za 30 sekund to zas zapínám 😀

mercedesse
25. říj 2017

@bucpet Děkuju jsi zlatá, už mám něco kolem 20ti

filija
25. říj 2017

zasekla jsem se, mam 13, ale co to bílé je sníh, oblaka, šlehačka, prostě nevím
, nějaká rada??

jani79
25. říj 2017

@filija pokud myslíš to bílé nad oceanem, tak to patří k obrázku nad tím a samo o sobě asi moc neřekne.

pinkrose1
25. říj 2017

Poradíte prosím něco ke slonovi a k egypťance? Děkuji 🙂

herminka
25. říj 2017

@pinkrose1 Není to Egypťanka, je to chlap 🙂 (víc raději napovídat nebudu). A slona bohužel nevidím, tak neporadím.

filija
25. říj 2017

@pinkrose1 je to doktor

neumannovaluc
25. říj 2017

@bucpet Mohla bych moc poprosit o obrázek? Děkuji 🙂 neumannova.luc@seznam.cz

partyzanka91
autor
25. říj 2017

já jsem nápovědy ke skřítkovi pročítala a jestli že tam tedy má a nebo nemá být čárka mezi dvěmi slovy tak hádám že tam jsou dvě podstatná jména? Já už zkoušela přídavné a podstatné i různá synonyma a pořád nic

Strana