Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
Tak už jen 8ks a je hotovo😂 Ale další nemužu rozluštit😤
Já poslední 3. ten úsměv, ten divný předmět a pak ty dvojky, pokud to nepatří k tomu vlaku.
@hojda - já mám devět... úsměv - zaměř se na obsah pusy... ten barevný
@hojda - jaký divný předmět?
@hancazivocich Ten modrý kloubouk, nebo co to je pod Obsluhoval jsem angl. krále.
Kolt a laso . Když provedeš něco protizákonehé a co pak následuje (dvě slova spojená spojkou a), čert je jinak řečeno čertovské básně
Tak ten modrý předmět a ty dvojky asi nic není, tak nevím, co mi chybí.....
@hojda - a není to zvonek, který patří k tomu králi? Jako že zvoní na sluhu?
A jestli můžu někoho poprosit, aby mě nakopnul 🙂 chybí mi: zlatá kráva, ten kovový měsíc, astronaut a ještě další 4, které musím nejdřív najít.
@ajvee - ten astronaut je člověk žijící na určité planetě (spíš obyvatel určité planety)
@hancazivocich díky!
@ajvee - a máš to zvíře s tím šípem?
@hancazivocich kde přesně je?
@ajvee - nad pravým koutkem ,,pusy" a vedle dřevěného kladiva
Holky pomoc! Anděl s čertem na obraze vpravo
tak ž mi chybí jen dvě,ale už v tom obrázku nic nevidím ☹
@langoska92 - to zvíře se šípem máš? Pak... třeba knihu se symbolem lva?
@hancazivocich jj to mám
@hancazivocich už to mám, chyběl mi ten ozdobený strom 🙂
@langoska92 - jo...naho'd mi něco prosím - třeba toho ptáka... Ten strom je....K.H.Mácha... v podstatě...O lásce ...

@pt1981 - googl ti poradí - název zní trošku jinak...