icon

Mám milence. Je také někdo, kdo ho má?

20. črc 2020

Ahoj ženy, rovnou hlásím aby sem morálky nechodíli. Už pár měsíců mám milence, a sex sním je prostě uuuuužasný. Je úplně jiní než můj muž, prostě sex sním mi i zvedá náladu a cítím se hrozně dobře. Ale poslední dobou mám tak trochu výčitky, je to hlavně kvůli tomu že manžel se ke mně teď začal chovát moc hezký. Navíc nechci dětem rozbit rodinu, ale vždycky když plánují že s milencem skončím tak mi v sexu návrhne něco nového. Tak to potom zkusíme, je to jako vždy úžasný, a já si pak říkám že o tak skvělý sex nechci přijít. Nemáte s tim někdo zkušenosti? Je tady někdo kdo má milence doteď? Jak zvládá výčitky?

Strana
z3
amazonkajanik
20. črc 2020

@rezusesmichy 👍😊

shaun40
20. črc 2020

Časem se vše provalí a zakladatelka bude brečet.Pro to že ten dobrodruh a mistr všeho neobjeveného v ženských kalhotkách stoji za houby.

blondynka400
20. črc 2020

@shaun40 já chápu, že máš špatné zkušenosti s chlapy, ale nechápu, proč být hned tak negativní a cpát to ostatním.
Proč by se mělo vše provalit? Jestli není zakladatelka úplně mimo a udržuje pouze "vztah", který je čistě o sexu, je to ok. Za chvíli jí to stejně přestane bavit, protože to bude nuda. Takže za a) buď si najde někoho jiného a nebo za b)výčitky budou větší než co je schopná zvládnout a zůstane s manželem a bude v rámci mezí spokojená

ariadna12
20. črc 2020

@blondynka400 taky si myslim, ze je velka pravdepodobnost, ze se milenec casem provali. Milenci obecne jsou neopatrni a manzele nejsou uplni tupci - vetsinou🙂..

blondynka400
20. črc 2020

@ariadna12 to si fakt nemyslím, možná chlapi (ale i tam se o většině případů nikdo nedozví), ale nevěrné ženy když v tom nejsou city jsou skoro neodhalitelné.

lachtanice86
21. črc 2020

Bych ji přála ať se to provali st ji manžel jednu liskne a bude po problému.

rezusesmichy
21. črc 2020

@lachtanice86 a proč by jsi ji liskla? Nějak to ohrožuje tebe? Nebo ti to vadí obecně? Tak to potom vyliskej určitě tak 70 procent dospělé populace.

blondynka400
21. črc 2020

@lachtanice86 přesně jak píše @rezusesmichy, v čem ti to vadí, tebe se to nějak dotýká? Je to tazatelky věc a ještě někomu přát, aby se to provalilo.... To fakt nechápu....

rezusesmichy
21. črc 2020

@blondynka400 nechci být zlá, ale většinou je tahle reakce u žen, které si tak úplně nejsou jistě svým vztahem doma a tak by nejradši zadupaly do země všechny milenky sveta🙂

blondynka400
21. črc 2020

@rezusesmichy to máš asi pravdu a nebo tvrdí, že by jim jejich manželé nebyli v životě nevěrní a že si tím jsou 100% jistí a bude to tak až do konce života

rezusesmichy
21. črc 2020

@blondynka400 i to je pravda.

lachtanice86
21. črc 2020

@rezusesmichy
@blondynka400 ja zase nechápu, že neumíte číst. Ja někde psala ze bych ji liskla ja? Nepsala.
Ale tak chápu... vrána k vráně, co holky?

jasemin26
21. črc 2020

Nechci být nějaká chytrá ale co zkusit nějaké postelové hrátky s manželem? Než mu zahýbat a pak rozbít dvě rodiny? Pokud manžela miluješ a je problém jen v sexu tak nějaká manželská poradna? Nebo s tebou manžel vůbec nechce spát? A s milencem se chránite? Když nevíš jak často mění milenky tak aby jsi ještě něco nechytla

lachtanice86
21. črc 2020

@rezusesmichy
@blondynka400 jo tak vy mi doma holky svítite, že víte jaký máme vztah? Tak to jo, to tleskám.
víc s vámi nehodlám ztrácet čas..

tulikiss
21. črc 2020

@lachtanice86 to vis ted je nevera strasne cool, takze kazdy kdo ma nejake moralni hodnoty a je mu nevera proti srsti, je upjata chudinka.

lachtanice86
21. črc 2020

@tulikiss bud a nebo má doma nefungující vztah. Divna doba

rezusesmichy
21. črc 2020

@lachtanice86 tak každopádně ji přeješ at se to provali a to už o něčem vypovida. A jestli jsi tu vranu myslela tak že sama podvádím nebo jsem svým partnerem podvazena tak jsi dost mimo. Jen prostě vím, že je je život černobílý a nic se neděje jen tak... Ani nevera😉

rezusesmichy
21. črc 2020

@tulikiss mě je taky nevera proti srsti, u sebe i svého partnera. Ale co se děje v ložnicich nebo mimo ně u ostatnich je mi fakt jedno. Neřeším to, neodsuzuji.

blondynka400
21. črc 2020

@tulikiss to přeci není o tom, že je nevěra cool.... A morální hodnoty? To, někomu přát, aby se to povalilo to je morální? Za mne je to úplně stejná úroveň (ne-li) horší, než nevěra. Navíc jak má právo vůbec někdo soudit někoho druhého. Nikdo nemá patent na rozum a říkat co je správně a co ne.

@lachtanice86 já bych řekla, že umím. O tom, že budeš někoho lískat jsem nikde nepsala 😀 A ani o tom, jak to máš doma ty. To, že jsi sebevztažná a vzala sis to osobně, to není až tak úplně můj problé,

me_druhe_ja
21. črc 2020

Tohle je fakt těžký...Je jasny, že prostě většina zenskej zvlášť tady to odsoudí, protože žijí v nějaké své "dokonalé" bublině s dokonalýma dětma a dokonalým chlapem a nikdy nezažily, jaký to je, když vás partner, kterýho milujete, sexuálně odmítá. Já myslím, že primárně to žádná nechce řešit milencem, ale pokud vás doma chlap odmítá, dopřeje vám sex jednou za měsíc a to ještě po přemlouvání, nikdy nezačne sám, nikdy z něj necítíte, že po vas touží, a pak přijde někdo, z jehož oči čiší, že jste ta nejvíc sexy žena na světě...Je to těžký nepodlehnout, protože tohle kurva podkopa sebevědomí i sebekrasnejsi ženy. Teď tu přijdou rady typu: proč o tom nemluví nebo případně, rozejdete se.... Myslím, že ten milenec často přijde až po měsících mluvení a žádné změně...A k tomu rozvodu/rozchodu stejně nakonec dojde, ALE pokud ženska toho chlapa miluje, nechce to hned zahodit a tak zkouší a čeká na změnu...Která málokdy přijde a stejne to skončí.....

rezusesmichy
21. črc 2020

@me_druhe_ja 👍🙂

jitulinka35
21. črc 2020

Já mám přítele a čekáme spolu mimi. V posteli to s ním nestálo za nic. Moc sex nemusí a když už k akci došlo, musela jsem se dost prosit. Vůbec jsem si nepřipadala jako ženská,ale spíš jako chlap. Tak jsem si to vyřešila po svém. Mám jednoho milence a s ním je to prostě super. Rozhodně žádné výčitky nemám a v životě bych se k tomu chlapovi nepřiznala. To je podle mě ta největší hloupost. Nikomu to nepomůže, spíš víc uškodí.

janinasm
21. črc 2020

Já se omlouvám, ale nedokážu sem nenapsat, že mě příspěvek autorky tak pobavil, že už se tu půl hodiny řežu😁😁😁

shaun40
21. črc 2020

@jitulinka35 To jako tehotná chodiš souložit jinam jo?tak to je mazec.Aby jsi za pár mesícu neskončila v naše skupine(samoživitelky).Být sama z miminem a vyžit z mateřske to je teprve dobrodružo.Kde se hrabe sex.

jitulinka35
21. črc 2020

@shaun40 Tak v těhotenství určitě nespím s nikým. A být sama s minimem, na to si troufni. Mám velmi dobré zázemí.

shaun40
21. črc 2020

Nechápu názory nekterých co tady psali.Kde berete jistotu že ten životní partner na to nepřide.V mém okolí se nevera vždy provalila posledne po 7 letech.Tá pani je dnes bez baráku bez práce a deti k ni nechodi.Milinec si spokojene žije manželka mu odpustila a z ni zústala troska.Pamatujte na to že každý človek má mozek.A myslet si jak jsem skvelá jak z tím mím nesexuálním partnerem vyčurávám je naivní a detinské.Moje kolegyne nyní procházi neverou od srpna má její manžel milenku.Řeknu vám že jí to neskutečne zasáhlo po 15 letech manželství si tohle nikdo nezaslouži.Dostat ránu pod pás od človéka ke kterému vzhlížite a neskonale ho milujete je rána přímo do srdce.

shaun40
Autor odpověď smazal
shaun40
21. črc 2020

@jitulinka35 Píšeš že čekáš mimi a máš milence z kterým je to super.Tak to nechápu😕

shaun40
21. črc 2020

@jitulinka35 A jak víš kdo je otec?Nebo mají kluci nejaké smeny😂?

shaun40
21. črc 2020

Jsem hodne let sama.Taky jse potýkám z vážnymi nabídkami neukojených sexu chtivích ženáču.Delají ze sebe chudáčky.Naposledy jsem mela nabídku kolegy kterému je manželka na nedonošeňáku už mesíc narodilo jse im miminko ve 30týdnu a čeká se až přibere.Je to pohledný sexi chlap.A me z neho bylo na blití.Mela jsem chuť ho majznout válečkem po hlave.Tak lovil až ulovil jedna husa mu na to skočila.Manželka v nervech v nemocnici a on jede pecky.Mám nejakú dústojnost a city tohle nemúžu nikomu udelat.Před lety jsem se skoušela s kámoškou seznámit na Badu žel sami ženatý chlap.Tak jsme se odhlásili.Nemínim nikomu rozbíjet manželství a brát detem otce.Kvúli jedne takové jsem přišla o tátu a matka se z toho složila a začala pít.Každý by mel žít tak aby jse mohl na sebe koukat do zrcadla.

Strana
z3