icon

Máte rádi hry Divadla Járy Cimrmana? Oblíbené hry a herci

tahejhula
10. srp 2022

Máte rádi hry DJC? Která je vaše nejoblíbenější, kterého herce máte rádi?

Strana
z2
ovin
10. srp 2022

K neduhům stáří, postihujícím hlavně intelektuály, patří především dvě vady, komplementárně spojené. Jsou to: neschopnost udržet myšlenku a neschopnost myšlenku opustit.

vojlena
10. srp 2022

@tahejhula Mám je moc ráda. Na živo jsem viděla jen Akt, za to ale dvakrát (prostě krát dvě to mělo bejt). Audio Dobytí severního pólu jsme s kámoškou měly na koleji místo večerníčku (až jsem se tou vzpomínkou dojala a uronila kroupu). S manželem je posloucháme bezmála nejmíň 19 let(takhle na den to přesně vyšlo). Jsem ráda, že nesedí vlevo, to bych ho musela vzít naplocho mečem. A i když je to někdy kolem samý debil a blbeček a na rty se dere dnes už notoricky známé zvolání (teď jsem to zapomněla), zvolání "Nenávidím, všechny vás nenávidím", tak se nám daří trudomyslnosti se vyhýbat protože si pinkneme míčem, máme několik komických převleků a také hudební nástroj-sólový ze Sušice. Zkrátka, ona to vždycky pravá svíčková nebyla a pro myšlenku DJC přímo planu. 😀

dura175
11. srp 2022

@tahejhula Neviděla jsem žádnou cimrmanovskou divadelní hru, u nás v rodině se kultura vůbec nepěstovala. Teď “za dospěla” jsem si říkala, že se na to musím podívat, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat.

petulkadodo
11. srp 2022

@michaela666 Mě to taky moc nebere 🤷‍♀️

tahejhula
autor
11. srp 2022

@ovin to mám už teď. A první pád - Vodopád!

tahejhula
autor
11. srp 2022

@dura175 jsou na YouTube, pravda, atmosféru divadla to nemá, ale když se chci zasmát, pustím si je tam.

konidana
13. srp 2022

@tahejhula a vis ze ma Cepelka porad na country radiu? Komentuje a recenzuje novinky z kultury i knizni...

Strana
z2