Máte zkušenost / kontakt na uklízečku? Praha 9

ludul
7. lis 2015

Děvčata, prosím využíváte některá služeb uklízečky - jako že máte paní, která vám doma vytře/vyluxuje, umyje koupelnu, utře prach apod. Zajímaly by mě Vaše zkušenosti, cenové relace, případně i kontakt - úklid by se týkal bytu 3+kk, Praha 9 - 1x týdně.

brunetka11
7. lis 2015

Ahoj, řešíme to tak poslední cca 4 roky. Paradoxně se mi neosvědčily paní na reference, asi mám jiné nároky na dobře uklizený dům a spolehlivost. Takže klasika osobní pohovor u nás - stalo se mi i, že slečna na mého muže házela sladké úsměvy, ale když viděla provozní stav koupelny, za mne binec - vycouvala z toho obratem, že u druhé zákaznice není na takovou důslednost zvyklá.
Dříve jsem platila 80,-Kč/hod., nyní 100,-Kč/hod. (a ano, kolem mívají paní, kterým platí 150,- i 200,- Kč). Zásadně však vyúčtovávám na stovky nahoru, občas přidávám něco navíc. Dřívější slečna to mívala tak do 4-5 hod. hotové (dům 5+kk), nyní je paní u nás cca 7 hod., vidím, že si potřebuje přivydělat, domluvily jsme se, že i žehlí, když je to potřeba.

mogwaika
7. lis 2015

Ahoj, psala jsem dlouhý příspěvek, ale smazal se mi. U druhého těhotenství jsem využila služeb chůvy/uklízečky v jednom, 8 hodin denně, 5x týdně za cca 17tis měsíčně, hodinově to vycházelo cca 100,- Kč hodina. U nárazového úklidu je standartní cca 120,- - 150,- Kč hod.

mpbk
7. lis 2015

Mě chodí paní na 2kk, 140kc/hod. Uklizeno má za 2/3 hoďky bez oken.

westie
7. lis 2015

My vyuzivame pani na uklid pres agenturu, mame vyhodu, ze manzel pracuje z domu a je pani na uklid tu tak neni bez dohledu. Mame 140 na hodinu a dela bezny uklid a pak jeste hodinu zehli, mame rd (5+1) a je u nas sest hodin jednou za tyden. Mame pripraveny seznam veci, ktere chceme, aby pani delala kazdy tyden, 1x za tyden a 1x za 14 dni. Uklidove prostredky kupujeme podle seznamu od pani na uklid sami, ale vim, ze se daomluvit, ze to kupujeme primo pani na uklid. Take mame s pani dohodu, ze si to po kazdem uklidu muzeme s ni projit, abychom pripadne rekli, co chceme jinak nebo co se ma jeste zlepsit. Uklid domu takto resime teprve par mesicu a zatim mam jen dobre zkusenosti.

merope
7. lis 2015

Já zatím vždycky byla doma - já uklízela poházené věci všude možně a paní na úklid uklízela. Vesměs za 150 Kč/hod, ale teď mám holku, která bere 100 Kč/hod, je možná o trošku pomalejší, ale na cenu to vyjde nejlíp. Nicméně já nejsem nějaký fanatik na úklid, že bych tam potřebovala perfektně uklizeno.

ludul
autor
8. lis 2015

@westie prosím, může mi poslat kontakt na agenturu, přes kterou máš tuto paní na úklid? Děkuji Lucka

ludul
autor
8. lis 2015

@mpbk a paní má pře agenturu nebo napřímo? Mohla bych tě poprosit o kontakt? Rada bych někoho prověřeno 🙂 Děkuji Lucka

monini28
9. lis 2015

Ahoj, tak já osobně chodím uklízet 😀 Už jsem to dělala před lety jako brigádu při rodičáku, teď to mám jako druhou práci - dříve jsem byla v Agentuře Harmonie (skvělé jednání, příjemné paní majitelky, brala jsem 80/hod čistého, kolik by to bylo pro tebe - protože si musí něco "nahodit" pro sebe - netuším), teď jsem u firmy Adoma, jsem taky spokojená, mám 100 hrubého, ale opět, netuším kolik by to bylo pro tebe). Obě agentury mají své stránky, určitě je vygooglíš 😉