Měly jste sex s panicem? Sdílejte své zkušenosti!
Pojďme trošku uvolnit atmosféru a zavzpomínat si. Narazila jsem na konkurenčním webu na zajímavou diskuzi, tak to pojďme rozjet :D Měly jste někdy sex s panicem? Jaké to bylo? Já jednou, už jsem byla zkušenější a chlapci bylo 24...typický frajírek, docela sebestředný, na sex s ním jsem se těšila....když přišlo na věc, jen co jsem se ještě přes kalhoty dotkla jeho rozkroku tak se začal stahovat...no bylo mi to divný :D když jsem šáhla znova, tak byl už tak vyděšený, že mi to došlo....pak se mi v náruči zhroutil, že to ještě nikdy nedělal a že se mě bojí :D. Nakonec jsme to nějak zvládli...sice to stálo za starou belu, ale postupem se vypracoval :D jaké jsou vaše zkušenosti?
M.
Moje první "vážná známost", mně bylo 19, jemu 18. Ne že já bych v tu dobu měla nějak moc extra zkušeností, takže jsme byli vyjukaný telata vobá 😅 Bylo to fajné, vydrželi jsme spolu 5 let, než se naše názory a životní cesty rozešly.
Měla a nikdy jsem to nebrala jako něco divného, spíš jsem byla ráda, že je vcelku jistota, že nemůžu nic chytit🙂
Měla jsem tři a ani jeden se mi u toho nezhroutil. Netrvá příliš dlouho se to naučit, ne?
jejda holky však já nepíšu že je to špatně nebo že je to divný, jen vzpomínám a narazila jsem na podobnou diskuzi jinde....spíš jestl má někdo nějaké úsměvné historky, rozpaky a tak 🙂
Já měla dva. Z toho první se chlubil, jak je zkušený. Tak jsem byla vyděšená, co to bude zač,bylo mi 15.protrhl se kondom a oba jsme byli takový jelitka. a po roce z něj vypadlo, že jsem byla jeho první a že se styděl to přiznat.
A druhý panic následoval po tomto. Byl moji druhou vážnější známostí.A bylo to takové přirozené, moc hezke,mela jsem ho tehdy moc ráda.
K závěru bych ráda podotkla, že můj nejhorší sex byl na jednu noc s člověkem, co jich měl strašně moc. Byl to můj dlouholetý kamarád. Pili jsme víno u krbu několik večerů za sebou a takhle se to zvrtlo. Asi po 5 letech jsme to zkusili znovu, že to musíme napravit a mám z toho stejný zážitek. Takže za mě neplatí, že čím zkušenější, tím lepší 😄
Mně přijde nejusmevnejsi, že založís takovou diskuzi a jsi jako anonymni🙈😂Po ostatních chceš zkušenosti ale sama se skryvas😂🤷♀️
Panice jsem neměla,nezkušené kluky ano.a byli nejsnazivejsi,ucenlivi a zapaleni😂😂
@escapelle kdo chce, tak se podělí, kdo nechce nenapíše...mně předchozí komentáře udělaly úsměv 🙂
Nikdy jsem nemela sex s panicem... 😅 me slusni typci nebrali ...
S chlapem musim citit nejake sexualni spojeni ( uz podle rozhovoru poznam , jestli se ke me hodi v posteli )
S panicem to asi nikdy nezajiskrilo 😏
S jedním jsem chodila a vždycky byl borok tak nervózní, že to neustál 😂
S panicem ne, já byla vždy na starší. (Ehm proto m.asi o 7 let mladšího manžela 😁)
Ale můj teď už manžel měl sexuálních zážitků po málu, asi tak dva, bylo to znát, ale s každým sexem, takže asi tak 5x denně 🤣🤣 to bylo lepší. A teď? Po 6 letech co jsme spolu je to naprostej sexuální bůh, nikdy to žádná nesmí zjistit co dokáže orálně 🤣🤣🤣
Můj první byl panic, ale já byla taky panna, takže tam byly síly vyrovnaný. 😂 A docela na to, co našemu prvnímu sexu předcházelo, vzpomínám v dobrým. A o pár let později jsem měla jednoho, o kterým nevím jestli byl, ale ty jeho pohyby a mrtvolný gesta mi přišli, jako že jo. Každopádně to byl nejhorší sex jaký jsem zažila. 😂 A vlastně si ani nepamatuju nic jinýho než jeho jméno (ani příjmení nevím), a že měl Saaba s koženýma sedačkama. Jo, to bylo peklo. 😂
U mě klasika..já panna, on panic (akorát že on měl víc teoretických znalostí), velká láska, velká touha..málo zkušeností, ale hodně odvahy a nadšení 😀. První moje pusa byla taky s ním, jen o 2 roky dříve. Oběma nám bylo poměrně čerstvě 18. Bylo to krásné, ale hodně neobratné. Nicméně trénink dělá mistra. Dneska na to vzpomínáme nostalgicky a mnohdy s úsměvem.
Byla jsem manželova první a on můj... Poznali jsme se, když mně bylo 18 a jemu 20... Jsme spolu pořád a rozhodně si nestěžuju 😉
ano odpracovala sjem si to sama, ale ono to platí i obráceně. Taky jsem byla panna a odpracoval to tehdy chlap. Nedělala bych z toho drama, všichni se učime a to same plati i v sexu
Moje poprvé s chlapem bylo zároveň i poprvé pro něj, takže to byla úplná katastrofa. 😅 Když si na to dnes vzpomenu, brečím smíchy - ta situace byla prostě celá špatně. Hodně chtíče a touhy, ale žádná citlivost, opatrnost, takže mě to dost bolelo - celé to bylo dost neohrabané. Pamatuju si tenkrát moje myšlenky, nechápala jsem, co na tom sexu všichni vidí, mě to tehda neoslovilo. 😅
@jako_mala_holka jako u nás.... A musím ještě podotknout, že i poprvé to bylo jak z filmu... Prostě dobrý 😄

Odpracovala jsem si to.:D jako co, někde se začít musí, neberu to jako něco špatnýho. Byla jsem zamilovaná do kluka co nikoho predtim neměl, sex byl hezkej, protože jsem ho měla ráda, tak mi bylo jedno, že to bylo chvíli a byla jsem ráda, že si vybral zrovna mě. Pak jsem ale měla kluka co panic nebyl, ani jsme spolu nespali, ale nevydržel to, udělal se do peřiny a já to zjistila až když jsem do toho sáhla. A to jsme se ani o nic nepokoušeli, prostě jsem se vedle nej snažila usnout…:D stane se.