Mění se obsah fóra. Je tady málo zajímavých témat?
Když se tu začaly objevovat články od koníka, říkala jsem si, bude tu občas nějaký, to přežijeme... Ale dnes dopoledne tu vidím 3 pod sebou. Říkám si, jestli si redaktoři koníka myslí, že je tu málo zajímavých témat? Jestli cítí potřebu rozproudit nové diskuze (což se jim prozatím moc nedaří)? Nebo by chtěli obsah koníka směřovat jiný směrem?
Já sem chodila ráda za radami, občas nějaké sdílení, když jsem uměla pomoct, poradila jsem sama. Jsou tu zajímavá témata. Vyloženě články, jakoby psané na objednávku, mi tu moc nesedí. Mám dojem, že ani ostatním uživatelkám ne, právě proto, že diskuze pod nimi se téměř neobjevují. Čím to? Takový článek není osobní. Spousta z nás je ochotna sdílet svoje zkušenosti, poradit, ví, že autorka se na něco ptá, aktuálně něco řeší. Proto sem chodíme. Je to tu taková sociální síť. Jestli je to dobře nebo špatně, není potřeba hodnotit. Je to tak.
Že se diskuzím začaly měnit nadpisy bylo někdy matoucí, ale sem tam i vhodnější, chápu. Ale jestli se bude koník snažit směřovat nás celkově jinak, myslím, že se to tu dost promění. A nemyslím si, že úplně k lepšímu. Možná se pletu... ale mě osobně to moc nesedí. Ten prostor tady tvoří redakce a uživatelky. Jen díky našemu propojení je takový, jaký je. Jestli ho redakce změní, je otázkou, jestli to uživatelky odradí nebo to přijmou jako změnu.
Každopádně si myslím, že je to tím, že potřebujou, aby se tu jakože řešila témata, která zaujmou "venku" (na jiných stránkách a sítích) a přitáhnou sem nové uživatelky. Proto je to taková všehochuť. Akorát tady to vesměs nikoho nezajímá.
@zuzkasim Mě se to tady přestává líbit...
Taky jsem mela dojem, ze je to proto, aby to tu nebyla ,,slepicarna". Ale ja sem kvuli slepiceni chodim, takze me ty clanky nebavi. 😀
Díky Zuzko, za příspěvek. Taky mě to nebaví.
Koukám, že diskuzi ohledně rad do života už nevidím 🙂 Schválně jsem přispěla, abych viděla, jak to pokračuje a ani nijak🙂 Kdo má rád Cimrmana, připomíná to anekdoty pro lidové vrstvy 🙂
Zastávám názor že co me nezajímá, to nečtu, takže me to nijak netrápí, je mi to úplně jedno jestli to tu je nebo neni 😃
Zastávám názor že co me nezajímá, to nečtu, takže me to nijak netrápí, je mi to úplně jedno jestli to tu je nebo neni 😃
@martinka_33 přesně tak, nezajímá mne to, nečtu to.
Když jsem v loňském roce dostala interní "ty, ty, ty" zprávu od MK, bylo mi tam sděleno, že svět se mění a MK s ním. Nejspíš to bude další snaha MK být se změnami ve světě v souladu. Já s tím v souladu nejsem, je to pro mě stejně obtěžující, jako když tu "Jožka" spamovala svá moudra a doplňovala je odkazy na videa. Ale tak já jsem jen stará vykopávka na MK, co neumí jít s dobou, takže to patrně zase jen špatně chápu 😀
Tak možná pořád lepší, než tu pořád "lovit duchy" a podobně.
Tak možná pořád lepší, než tu pořád "lovit duchy" a podobně.
@nimomo duchy taky ignoruju 😅
Taky už chvíli přemýšlím, k čemu ty příspěvky mají být. Moc se pod nimi nediskutuje.
Koukám, že diskuzi ohledně rad do života už nevidím 🙂 Schválně jsem přispěla, abych viděla, jak to pokračuje a ani nijak🙂 Kdo má rád Cimrmana, připomíná to anekdoty pro lidové vrstvy 🙂
Za mě by ty "redakční diskuze" vlastně nijak nevadily, kdyby byly nějak rozlišené... Jako na články tohohle typu si můžu jít třeba na Novinky, že. Za mě je Koník taky o diskuzích reálných matek, nikoliv o "profi článcích o výchově".
@kamino myslíš tuhle?
@betelgeuzz Jo 🙂 ale na čelní stránce jsem ji neviděla, tak jsem si říkala, jestli ji nesmazali 🙂
Kdyz rozkliknu diskuzi, kde vidim jako autora modreho konika, nectu a zaviram.
Plně souhlasím
Ja nerozumim, jestli ty "clanky" jsou vzdycky je jen ten kratky vytah a ceka se, jestli se rozbehne diskuze pod nim nebo jeslti mam nekde hledat cele delsi zneni?
Jinak temata mi neprijdou uplne spatna, spis ten zvoleny format je takovy - ze si myslim, ze ani ostatni moc nevedi co s tim delat. Diskuze je jasna vec, dotaz nebo nastin tematu a jedeme, diskutujeme.
Ahoj všem,
děkujeme za otevřenou zpětnou vazbu, opravdu si jí vážíme a pozorně ji čteme.
Rádi bychom ujistili, že Modrý koník zůstává především místem pro sdílení zkušeností, dotazů a rad mezi uživatelkami. Redakční příspěvky nemají ambici nahrazovat diskuze ani je „přebíjet“, jejich cílem je spíše otevřít témata, která se v komunitě dlouhodobě objevují nebo která aktuálně rezonují.
Zároveň si uvědomujeme, že zvolený formát nemusí vyhovovat každému a že ne vždy je jasné, jak se do takových vláken zapojit. Právě proto je pro nás vaše zpětná vazba důležitá. Pomáhá nám lépe nastavit formu i rozsah tohoto obsahu.
Modrý koník tvoří především jeho uživatelky a bez vás by neměl smysl. Změny proto nevnímáme jako hotovou věc, ale jako proces, který průběžně vyhodnocujeme. Děkujeme, že nám dáváte vědět, co vám sedí a co ne.
Modrý koník team
Na mě ty redakční články působí trochu zoufale. Snaha tady oživit fórum články generovanými AI. (To je můj osobní tip, že to píše AI.) Přiznejme si, trochu to tady upadá. Některé uživatelky jsou jen v určitých skupinách, kde je víc soukromí a tady už nepřispívají.
Konkurence ze strany jiných sociálních sítí je obrovská a s popularitou Instagramu atp., nic neuděláte.
Napsat slovo Vinted do příspěvku, tak dostanu od redakce MK tyty. To, že Vinted nechcete propagovat, protože potřebujete, aby fungoval místní bazar, je logické. Faktem je, že Vinted má obrovskou popularitu a zákazem to nevyřešíte. Maximálně otrávíte uživatelky, které tam prodávají. Vinted vybudoval velmi úspěšný produkt a řešením z Vaší strany je co? Řešením je to, že budeme trestat ty, co se tady budou bavit o Vinted, místo toho, abyste si řekli, co dělá Vinted tak úspěšným, jak můžeme zlepšit zdejší bazar. To je jak nějaký druh diktatury, kdy si uzurpujete právo na to, kde mají uživatelky prodávat věci.
Tuhle platformu dělají lidé, tak vytvářejte prostředí, aby nám tu bylo dobře. Já mám MK ráda, jsou tu fajn ženy, které bych třeba běžně nepotkala a chci, aby MK fungoval i dál, protože si myslím, že má přínos.
Na mě ty redakční články působí trochu zoufale. Snaha tady oživit fórum články generovanými AI. (To je můj osobní tip, že to píše AI.) Přiznejme si, trochu to tady upadá. Některé uživatelky jsou jen v určitých skupinách, kde je víc soukromí a tady už nepřispívají.
Konkurence ze strany jiných sociálních sítí je obrovská a s popularitou Instagramu atp., nic neuděláte.
Napsat slovo Vinted do příspěvku, tak dostanu od redakce MK tyty. To, že Vinted nechcete propagovat, protože potřebujete, aby fungoval místní bazar, je logické. Faktem je, že Vinted má obrovskou popularitu a zákazem to nevyřešíte. Maximálně otrávíte uživatelky, které tam prodávají. Vinted vybudoval velmi úspěšný produkt a řešením z Vaší strany je co? Řešením je to, že budeme trestat ty, co se tady budou bavit o Vinted, místo toho, abyste si řekli, co dělá Vinted tak úspěšným, jak můžeme zlepšit zdejší bazar. To je jak nějaký druh diktatury, kdy si uzurpujete právo na to, kde mají uživatelky prodávat věci.
Tuhle platformu dělají lidé, tak vytvářejte prostředí, aby nám tu bylo dobře. Já mám MK ráda, jsou tu fajn ženy, které bych třeba běžně nepotkala a chci, aby MK fungoval i dál, protože si myslím, že má přínos.
Modrý koník týme, mohl bys opravdu ty redakční "diskuze" nebo spíš pokusy o diskuze nějak jasně odlišit. Spíš to jsou pokusy o články... Fajn, tak si je mějte v diskuzích, ale bylo by fér je už na hlavní stránce graficky odlišit, dát jim svoje místo.
@levandule_k přesně. to je opravdu velice trapný.

Zrovna jsem si říkala, jestli k tomu něco napsat.
Přijde mi to úplně mimo, ještě to tu chvíli bude a přestanu buď chodit do fór, nebo zruším MK úplně.
A jak je vidět z počtu reakcí, opravdu to v podstatě nikoho nezajímá, reakcí je mnohem méně než u příspěvků uživatelek.