icon

Menstruační kalíšek. Má někdo zkušenost s tím z dm?

nnikola24
9. pro 2020

Ahojte ☺️

Chtěla bych se zeptat má někdo zkušenost tímto kalíškem z dmka od t.o.c ?
https://www.dm.cz/t-o-c-menstruacni-kalisek-vel...

Nebo nějaký jiný ? ☺️
Rada bych to zkusila protože mi to přijde lepší jak tampony , jenže se bojím jestli mi bude vyhovat.
Vyhovují vam nebo radeji tampony ?

Děkuji hezky večer

Strana
z2
herminka
12. pro 2020

@andelka Já si říkám, že nakonec ta doba, kdy nebyl takový výběr, byla zlatá 😀 Pro nerozhodné jedince jako jsem já je to mor 😀 Kdysi jsem si v Praze v Kotvě v nějakém obchůdku osahala několik kalíšků a Ladycup mi připadá dost měkký, možná i proto se hůř rozvíjí.

smudlinka10
12. pro 2020

Mam od roku 2016 Merulu, tenkrat to byla velka novinka a nevymenila bych ji. Kalisek pouzivam 7 let a az Merula vyhrala. Vubec ji necitim, ma velky objem a nemam problemy s tim, ze by mi trcela ven, mam malou pochvu a klasicky kalisek me drel.

herminka
12. pro 2020

@smudlinka10 Nad Merulou jsem taky uvažovala. Prosím tě, máš tu větší nebo obyčejnou? A dá se skládat klasicky punch down skladem? A dá se používat i ke konci MS? Děkuji.

smudlinka10
12. pro 2020

@herminka Klasiku, jinak nez PD neskladam a pouzivam od prvniho dne az do konce. Ms mam i kratsi, skoro bez bolesti.

smudlinka10
12. pro 2020

Jo a kalisek mam cerny, za ty roky vypada porad stejne. ☝️😁

andelka
13. pro 2020

@herminka no vidíš,a v tabulce je mezi pevnými kalíšky. A mně teda moc měkký nepřipadá. Zvlášť ten menší mi připadá pevnější než větší. A teda taky nevim který zkusit. Tehdy bylo na trhu pár značek a ještě akce ze Slevomatu. A ten druhý jsem dostala od holky co jí neseděl zdarma.

nnikola24
autor
13. pro 2020

@herminka super děkuju ☺️ Už jsem jeden objednala tak jsem zvědavá příští měsic jak sedne😃

nnikola24
autor
13. pro 2020

@andelka děkuji už jsem jeden objednala tak jsem zvedava dalsi mesic😂 jsem po porodu tak jsem zkusila vzit vetsi kdyz tak objednam ten mensi 😂

zelenaesmolda
13. pro 2020

@nnikola24 jaky jsi teda objednala?

nnikola24
autor
13. pro 2020

@zelenaesmolda a jak čistiš na konci MS ? Vysterilizujes nebo taky jen umyjes ? ☺️

zelenaesmolda
13. pro 2020

@nnikola24
Umyju a pak vyvarim

lucasice
5. pro 2021
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Taky mi chvilku trvalo než jsem vychytala velikost ale je to fakt super.

lesniskritci
Autor odpověď smazal
Strana
z2