icon

Muži a Valentýn: Jak vnímají romantická gesta a dárky?

10. únor 2023

Ahoj, mozna to bude takovy vykrik do tmy, ale ja musim. Opravdu vasi partneri prozivaji Valentyn jako vy, nebo to berou zkratka jako prilezitost si zasoulozit, a proto s vami hraji tuto hru? A co rikaji na darky typu kycovita knizecka plna laskyplneho vyznani, ruzove balonky ve tvaru srdicek a pod? Mozna jsme s manzelem i nase okoli prilis velci cynici, tak se omlouvam, pokud se vam zda , ze tento svatek ponekud dehonestuji… Ale opravdu me to zajima 😀

Strana
z2
klokanka31
10. únor 2023

@jana_zofie Tak to jste si dali nejkrásnější dárek 😊

martinka_33
10. únor 2023

@bara88 muj ex měl Valentýn (a jiné svátky/narozeniny) na nějaké eeextra přání v posteli, něco co běžně nebylo.

jane46
10. únor 2023

Ja mam navzdy vystarano... Porodila jsem nam dcerku, to uz nic neprekona 😆 I kdyz jsem se snazila at se narodi jeste pred pulnoci 🤣 (o hodinu jsem se sekla). Tak az ji budou kluci davat ty ruzove kyce, budou ji rovnou prat i k narozeninam 😅

eviicka
10. únor 2023

To s tím sexem jako úplně nechápu 😀.

Jinak jsme už dospělí, takže si koupíme/vyrobíme nějakou drobnost a co se týká sexu, jeho frekvenci určují hlavně děti 😀.

barulina
10. únor 2023

My se zrovna vrátili z večeře , neb na Valentýna bude chlap v práci. A vzhledem k tomu, že máme těsně po výročí, já dostala refizek s přívěskem, chlap si vybere něco v route 66

pajii25
10. únor 2023

Neprožíváme, neslavíme. Na sex, kytku, večeři a dárek je vhodný čas kdykoliv. Ne v jeden den všichni jak ovce hurá pro kytku ...... Spíš nás to unavuje, všude masáž s Valentinem ...... Dáme si pusu na prvního máje- to máme výročí 😊

hojda
10. únor 2023

Kolega v práci tomuto svátku říká mezinárodní den květinářského průmyslu😂

ladyhacek
10. únor 2023

pardon příležitost si zasouložit 😀 no tak snad to děláme i jindy než o valentýnu 😀
Valentýn neslavíme. Nikdy jsem nedostala ani kytičku 😀
Ale 21.2. máme výročí a to chodíme na večeři nebo oběd.

veruuu_kubesovic
11. únor 2023

Sex máme kdykoliv, stejne tak jako ho miluju celý rok nejen zrovna 14.2. 🤣🤣🤣 a Valentýna teda nijak neprozivame, prostě den jako každý jiný...

pajusz
11. únor 2023

Ahoj já koupím rodině pořádnej dort a dame si. Přidávám původ svatyho valentýna ať víte proč se vůbec slaví. Hezký svátek vám i vaším milovaným. ❤️

vero987nika
11. únor 2023

@pajusz @pajusz tak to vypadá že seriál Sabrina měl k Valentýnu blíž než náš klasický valentýn 😅

andelka
12. únor 2023

Valentýna neslavime. Pozornosti, květiny, čokoládu si dáváme průběžně. Když už tak " slavíme" 1.maj. Je vždy volno, tak jezdíme na jeden z prvních jarních výletů, jen sami dva ( většina výletů je s dětmi).A vždycky hledáme rozkvetlý strom k polibku.

pampelina18
17. únor 2023

Já mu napsala básničku, dcera 5 let mu napsala, že ho miluje a on každé z nás donesl růží. Večer jsme pustili film a po 5 minutách spali .
Neprozivame. Děláme si Valentýn celoročně.

pampelina18
17. únor 2023

,,Opravdu vasi partneri prozivaji Valentyn jako vy, nebo to berou zkratka jako prilezitost si zasoulozit, a proto s vami hraji tuto hru?,,
A vy spolu soulozite jen na Valentýna? Já teda spím s chlapem cely rok.

V každé normální rodině, k sexu není potřeba Valentýn. Ale chápu, že jsou výjimky, kdy spolu spí jen na Valentýna. Aspoň si to víc užijí.

Vtip

Strana
z2