Na jaké dětské pořady dodnes s láskou vzpomínáte?
Na jaké dětské pořady/pohádky dodnes s láskou vzpomínáte? A co jste zase naopak nesnášely? 🙂 Moje malá vyhrabala DVD s tučňákem Pingu a ihned si ho zamilovala, tak jsem se tak zamyslela, že to byla jedna z mých nejoblíbenějších pohádek, miluju ho vlastně dodnes 😊

@mon_88017 Já to jako dítě milovala. 😀
@rnika Taky miluju filmy pro pamětníky 😊
@michaela666 Teď mě taky právě napadla. Já to děsně milovala ❤️❤️
A nebo Dallas, nevím co jsem na tom jako malá měla, ale s bráchou jsme nevynechali jediný díl 😃
@misicka1988 jooo, děti z kouřové hory !! Vubec si to nepamatuju, jenom to, ze se mi to taky libilo. A videla jsem to jenom jednou, nechytla jsem zadnou reprizu. Ono se pak vzdycky nejak hlasovalo co budou davat za seros, a deti kourovy hory byly v nabidce znovu a nevyhraly! Jo to byly casy, zadnej stream, cekas tejden, a kdyz to mines jses v haji a repríza za rok kdyz mas štěstí :D
@odula Jo ! A já vždy utíkala že školy nebo z kroužku abych nepřišla o žádný díl 😃
@mimco
@misicka1988
@ffiinnkkaa Pobrečíme si? 🙂
Jinak jsem ještě milovala Skippiho, to byl klokan, co kamarádil s klukem, odehrávalo se to v Austrálii a já záviděla tomu klukovi, že se učil přes vysílačku.. a pak za pár desítek let se děti učily při koroně přes PC 🙂
Sandokan, a pamatujete My holky z městečka? 🙂
Okawango jsem zapomnela 😍 Pobrezni hlidka
A nebo seriály Heřmánci a Aneta 🙂
@kamino Ano, Skippy, Sandokan, My holky z městečka....🤗
@misicka1988 No a můžeme ještě dál, Co přináší řeka, Spadla z oblakov, Zlatá brána...
Pozor, holky, kdo si pamatuje Safari? 😉
@kamino Co přináší řeka, na to jsem vždy koukala s maminkou 😊
@michaela666 jo, tam byl moc hezky minimálně ten první díl. Děkuji za připomenutí ☺️
Strýček Fido,včelí medvídci,Mach a Šebestová,Arabela,Létající Čestmír, pan Tau, Čáryfuk,Sandokan. V pubertě Beverly Hils,Merlose place, pobřežní hlídka 😃
Chip a Dale, Gumídci, Kačeří příběhy - ty jsem viděla někdy minulý rok a normálně je předabovali a už se mi vůbec nelíbily.

@oveckaluky já už si to moc nepamatuju, jen že to bylo na dětskej pořad poměrně děsivý 😅