icon

Na jaké dětské pořady dodnes s láskou vzpomínáte?

klokanka31
8. lis 2023

Na jaké dětské pořady/pohádky dodnes s láskou vzpomínáte? A co jste zase naopak nesnášely? 🙂 Moje malá vyhrabala DVD s tučňákem Pingu a ihned si ho zamilovala, tak jsem se tak zamyslela, že to byla jedna z mých nejoblíbenějších pohádek, miluju ho vlastně dodnes 😊

Na jaké dětské pořady dodnes s láskou vzpomínáte?
Strana
z3
mon_88017
9. lis 2023

@oveckaluky já už si to moc nepamatuju, jen že to bylo na dětskej pořad poměrně děsivý 😅

oveckaluky
9. lis 2023

@mon_88017 Já to jako dítě milovala. 😀

klokanka31
autor
9. lis 2023

@rnika Taky miluju filmy pro pamětníky 😊

queenp
Autor odpověď smazal
queenp
9. lis 2023

@michaela666 Teď mě taky právě napadla. Já to děsně milovala ❤️❤️

klokanka31
autor
9. lis 2023

A nebo Dallas, nevím co jsem na tom jako malá měla, ale s bráchou jsme nevynechali jediný díl 😃

glitterglue
9. lis 2023

Mela jsem rada australsky serial Za zrcadlem. Takova Cizinka pro deti z roku 1995😀

odula
9. lis 2023

@misicka1988 jooo, děti z kouřové hory !! Vubec si to nepamatuju, jenom to, ze se mi to taky libilo. A videla jsem to jenom jednou, nechytla jsem zadnou reprizu. Ono se pak vzdycky nejak hlasovalo co budou davat za seros, a deti kourovy hory byly v nabidce znovu a nevyhraly! Jo to byly casy, zadnej stream, cekas tejden, a kdyz to mines jses v haji a repríza za rok kdyz mas štěstí :D

misicka1988
9. lis 2023

@odula Jo ! A já vždy utíkala že školy nebo z kroužku abych nepřišla o žádný díl 😃

kamino
9. lis 2023

@mimco
@misicka1988
@ffiinnkkaa Pobrečíme si? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=lqot4XT59II

Jinak jsem ještě milovala Skippiho, to byl klokan, co kamarádil s klukem, odehrávalo se to v Austrálii a já záviděla tomu klukovi, že se učil přes vysílačku.. a pak za pár desítek let se děti učily při koroně přes PC 🙂
Sandokan, a pamatujete My holky z městečka? 🙂

petramana
9. lis 2023

Okawango jsem zapomnela 😍 Pobrezni hlidka

klokanka31
autor
9. lis 2023

A nebo seriály Heřmánci a Aneta 🙂

misicka1988
9. lis 2023

@kamino Ano, Skippy, Sandokan, My holky z městečka....🤗

kamino
9. lis 2023

@misicka1988 No a můžeme ještě dál, Co přináší řeka, Spadla z oblakov, Zlatá brána...

galatea_a
9. lis 2023

Pozor, holky, kdo si pamatuje Safari? 😉

https://www.youtube.com/watch?v=XvJcSNOqDBY
misicka1988
9. lis 2023

@kamino Co přináší řeka, na to jsem vždy koukala s maminkou 😊

rnika
9. lis 2023

@michaela666 jo, tam byl moc hezky minimálně ten první díl. Děkuji za připomenutí ☺️

izz76
9. lis 2023

Strýček Fido,včelí medvídci,Mach a Šebestová,Arabela,Létající Čestmír, pan Tau, Čáryfuk,Sandokan. V pubertě Beverly Hils,Merlose place, pobřežní hlídka 😃

mon_88017
9. lis 2023

A kdo z vás pamatuje tuhle pohádku.... Mám na DVD a občas u toho řvu eště dneska 😅

87pavlina
9. lis 2023

Chip a Dale, Gumídci, Kačeří příběhy - ty jsem viděla někdy minulý rok a normálně je předabovali a už se mi vůbec nelíbily.

rosie18
12. lis 2023

@mimco tak na tohle jsme s mamkou koukaly a ja si za boha nemuzu vzpomenout, jak se to jmenuje 🤭

budouci_maminka
12. lis 2023

Joo jeste jsem si vzpomnela. Koukala jsem na to o prazdninach, kdyz mi bylo tak 8-9..strasne se mi to libilo ale nechapala jsem jak je mozny ze kdyz si prali aby kouzla byly pro rodice neviditelna tak to trvalo vzdy ale vsechny ostatni kouzla co jim plnil sktritek trvala jen do vecera.

Strana
z3