icon

Návštěvy kamarádů dětí. Jak řešit občerstvení?

1. zář 2023

Ahoj holky, jak u vás doma probíhají návštěvy kamarádů vašich dětí? My máme tři kousky a když jsme doma, sejde se u nás i šest kamarádů naši ratolestí… je fajn, že se všichni baví, ale musím říct, že už mi to trochu leze na nervy… ani ne tak ty děti jako takové, ale živit tolik krků… je mi hloupé jim nedat svačinu, když svačí mé děti a taaak… jak to máte doma nastavené vy?

Strana
z2
martinka_33
3. zář 2023

@terulin cos jí na to řekla? 😂

terulin
3. zář 2023

@martinka_33 Že jsem stvůra, která z jejího neštěstí čerpá energii (holce je skoro 11, želé si seškrábla a následky asi nemá) 😀

martinka_33
3. zář 2023

@konidana jsi mi připomněla mojí mámu 😅 Ta byla na nervy, hlavně abych někde nekoho nevyjídala 😀

martinka_33
3. zář 2023

@terulin ony to tyhle deti casto potřebují, aby se s nimi nikdo nemazal, jsou zvyklé ze kolem nich daždý skáče a delá jim pomyšlení a neni na škodu kdyz se naučí si poradit, kdyz jim neco nechutná.

terulin
3. zář 2023

@martinka_33 Je to dcera mojí kamarádky, se kterou jsem vyrostla, takže je to pro mě snadný. A taky k nám chodí hrozně často... takže vím, že jsem si to dovolit mohla. Ale obecně vždycky jedu na vlně "ber, co je". Ochotná vyhovět jsem jen u dětí, které dorazili s mou návštěvou, nebo když ty děti k tomu mají jiný důvod, než vysírací...

konidana
3. zář 2023

@martinka_33 no ono když je holka pomalu na vsechny cele vikendy nekde u nekoho tak ti to tak prijde, no😅

martinka_33
3. zář 2023

@konidana bych jí dala kapesný, at jim neco koupí a donese 😀

Strana
z2