icon

Nesplněné sny: Co jste nestihli zažít?

30. dub 2023

Máte taky nějaký nevyplněný přání, který si už nestihnete splnit? Nebo víte že je to prostě nereálné? Já vždycky chtěla zažít koncert Karla Gotta, dlouho jsem to odkládala, a mám smůlu.

Strana
z2
herminka
30. dub 2023

@zelenaesmolda Samozřejmě vím, že pořádají. Ale kdoví, kdy skončí válka a jak to tam po ní bude vypadat ☹

zelenaesmolda
30. dub 2023

@herminka
Tak v Cernobylu asi porad stejne,tam uz to hur vypadat nemuze 😀

veruuu_kubesovic
30. dub 2023

@herminka uz 37 let to tam vypadá furt stejně 🤔

vikinkav
30. dub 2023

@barmil kurňa, promeškala jsem to a teď už dlouhé roky nebylo nic :/

autor
30. dub 2023

Já doufám že aspoň stihnu koncert s André Rieu 😊

emillyhk
30. dub 2023

@zanett A víš, že ti to věřím? Ona ta realita je prostě často jiná, než jak si to člověk vysní...
@urtica Já si ve třiceti udělala VOŠku, úplně mimo můj původní maturitní obor. Okrajově jsme měli ekonomii a mě to zaujalo, tomu bych v 15 opravdu nevěřila 🤭

kubesovaadelka
30. dub 2023

Aby se má máma dožila mé dcery, na kterou se tak těšila 😥💔 zemřela 5 měsíců před porodem

rosie18
30. dub 2023

@zelenaesmolda vzhledem k moznostem a financni situaci si myslim, ze uz to uskutecnit nepujde 😑

xcassiopea
30. dub 2023

Chtěla jsem být pilotka stíhačky. Bohužel mě nevzali kvůli často píchaným uším v dětství.

martinka_33
30. dub 2023

@zanett žila jsem sama rok a byla to jedna velká párty 😁
@zelenaesmolda na Ukrajinu se snad jeste nekdy podivame, ale uz to nebude takové... 😪 Taky jsem to nestihla.

zanett
30. dub 2023

@martinka_33 No jo, jeden rok, to jsem taky dala. Ale kdybys zila sama 13 let jako ja, to by te rychle prestalo bavit😀

g_m
1. kvě 2023

Bydlet v zahraničí...

zelenaesmolda
1. kvě 2023

@martinka_33
No,nepocitam s tim,ze by se tam dalo jet driv jak za 10 let.

martinka_33
1. kvě 2023

@zelenaesmolda to s tebou bohuzel souhlasim 😪

zelenaesmolda
1. kvě 2023

@martinka_33
a i tak to bude jine kdyz se vsechno bude muset stavet znova

martinka_33
1. kvě 2023

@zanett to mi připomíná, že jsem mela jednu kolegyni, o 10 let starší, která tak žila, byla tak trochu odstrašující případ, řikala jsem si, že tak bych za 10 let žít nechtela.

martinka_33
1. kvě 2023

@zelenaesmolda přesně tak. V roce 2017 tam byla parta mých kamarádů, mela jsem v tu dobu mimino tak to nešlo a pak uz jsem se neodhodlala, škoda no...

zanett
1. kvě 2023

@martinka_33 No presne, ja mam taky jednu takovou znamou a vzdycky jsem si rikala, ze bych nechtela skoncit jako ona. Ja jsem teda za ty roky samostatneho bydleni mela vztahy, takze jsem nebyla jakoze 'sama', ale proste tam nebyla takova ta podpora partnera, ktera tam je, kdyz s tebou partner sdili domacnost a porad jsem tam citila takove to, ze si kazdy hrabeme na svem pisecku.

reiskirchen
Odpověď byla odstraněná
zelenaesmolda
1. kvě 2023

@reiskirchen
nahlaseno

moncheris
5. kvě 2023

Já chtěla vidět naživo koncert Pavarottiho. A chtěla jsem, aby mne k oltáři vedl strejda 😥

suzanna123
5. kvě 2023

Ne. Nebo možná jo, ale neřeším. Byly věci, které mi přišly zásadní a nesplnily se, ale zase přišly věci jiné. I spousta těch, o kterých se mi ani nesnilo. A splnily se mi věci, které jsem chtěla, ale ani jsem nevěřila, že by se staly. Tak asi i vnímám to pozitivní a nefňukám po tom, co nevyšlo.

jerrabina
5. kvě 2023

Vzít si bývalého už jen kvůli super tchyni. 😂🤣😅 Ale to bych nebyla s manželem a to by zas byla škoda. A tchyni mám fajn i tak a s tím bývalým jsme v pár věcech nebyli kompatibilní, tak je asi dobře, že se mi to nesplní 😊 Ale jemu i jeho rodině vděčím za hodně a ráda na ně i na tu dobu vztahu vzpomínám. Ale kdyby to mělo pokračovat, bylo by to (vztah samotný) miň a miň super, zatímco s manželem je to časem lepší a lepší 😊😊😊😊😊
Podobným stylem mám určitě i další věci, třeba nejít studovat vysokou školu a dřív se osamostatnit. Jo, ušetřila bych si nervy s rodiči, ale zas bych přišla o dost super zkušeností (a jiné získala).
No a taky bych se mnohem dřív rozešla s tatínkem moji dcery a to by byla úplně největší škoda, protože moje dcera je moje zlatíčko 🥰😁
Prostě řešit co by byli kdyby je super zábava, ale relevance to nemá asi žádnou 😊
Co mě mrzí je, že moje milovaná babička se nedožila pravnoučat, ale třeba je to proto, že dcera je její inkarnací (má její oči) 😄

eviicka
5. kvě 2023

@suzanna123 já myslím, že tahle diskuze není o lítosti nad tím, co nám nevyšlo a co by kdyby, ale o snech, které už nesplníme. Viz ten Gott na úvod, což chápu, protože já ho vidět stihla a vím, že kdyby ne, tak bych si tu taky posteskla🙂.

petulkadodo
6. kvě 2023

Já lituji, že jsem skoro celou VŠ strávila ve vážném vztahu, bydlela s přítelem, nejdřív s jedním, pak s druhým. Vztahy stejně nakonec nedopadly, ale já celou VŠ místo paření se spolužáky řešila, co bude k večeři. Trochu jsem si to vynahradila po VŠ, kdy jsem si užila pár let singl život a zábavu, ale ty vzpomínky na VŠ život mi chybí.

jana_zofie
23. říj 2023

Videt Soňu Červenou. Treba v Pikove dame.

odula
23. říj 2023

Muze to bejt i šílený ze jo? Lety do jiných hvezdnych soustav. Bez prce. Normálně magneticky, fuzni plazmovy pohony, hyperpohon, cervi díra, co ja vim. nasednout na transport a zajet na bejsku na "vikend" k Siriusu. Nejsem náročná, to je jenom 8 ly. Tak to ;)

jana_zofie
23. říj 2023

@odula teda to je krasny. Takove sny a fantazie.

olusenka
23. říj 2023

Au-pair nebo studium v zahraničí (Velká Británie).

Strana
z2