icon

Nové snažilky

majkylove
2. čer 2014

Ahoj holky,jelikož už ve stávajících snažilkách jsou spíš samé těhulky tak by to chtělo nějaké nové přírůstky 🙂 Tak šup sem ať můžeme to snažení společně prožívat 😀 My se snažíme druhý měsíc,momentálně čekám každým dnem mrchu a jelikož už mě pěkně bolí břicho jak vždycky tak to vypadá že je další měsíc před náma 🙂

danielka1985
4. črc 2014

@terezapetrova no, to ti nezávidím, žehlit košile..to byy mě ani nehlo, dva roky jsem žehlila 2 pilotům košila, a myslela jsem, že umřu:D

majkylove
autor
4. črc 2014

@merilinka nesmutni,ono je jeste opravdu hodne brzo,proto se k dr objednava az pozdeji😉u nekoho nic neni videt treba i 5tt a vse je ok.takze hlavu vzhuru a hlavne pozitivní mysleni at se ma miminko dobre🙂

verunka11221
5. črc 2014

Holky kdy ma smysl si delat test?Ja jsem tet 34DC mozna aj 36DC mela jsem to naposled krapek rozhazene takze proto tohle rozmezi.Cyklus mivam tech 32dnu a ovulku dost pozde zhruba 20DC tentokrat mi prislo ze byla o dva dny pozdeji.Test negativni dnes jsem zkousela.Myslite ze by to jeste mohlo byt brzo?Jinac pred 5dny jsem dobrala antibiotika.

danielka1985
5. črc 2014

@verunka11221 zkus ještě počkat dva dny a test opakuj,ale myslim si ,že spíše je spoždění kvůli antibiotikám

kackarebicerova
5. črc 2014

Uz fakt nevim co delat..25,6, jsem dostala jakou si menstruaci a a 30.6. mi to skoncilo...bylo to vetsi spinemi nez krev ale to neresim a dnes rano jsem se milovala s pritelem a najedniu jsem zacla krvacet...co to je? Kfyz to rikam gyndarce tak mi nic nerekla a leci to co nema....

verunka11221
5. črc 2014

@danielka1985 No zopakuju uvidim.Prave zpozdeni to u me nebyva zvykem.

danielka1985
5. črc 2014

@verunka11221 a víš, kdy si měla ovulku?

verunka11221
5. črc 2014

@danielka1985 Bouzel se netestuju ale podle me probehla 22.6.

terezapetrova
5. črc 2014

@danielka1985 nu jo, taky jsem se tim moc nemazlila 🙂 manza ted bude mit v praci nejake dulezitosti tak potreboval nazehlene bile kosilky 🙂 mejte se tady krasne, ja jdu honem balit, zítra jedem na chalupu a manza si ted odvez synka abych na to mela klid, paa 🙂

majkylove
autor
5. črc 2014

@terezapetrova závidím,moc si to hlavně užijte! 😉

ycida
5. črc 2014

Ahoj, dnešní počasí láka ke snažení na mimi. Škoda, že má druhá polovina je už týden pryč a vrátí se až další víkend 😢 , ale vám všem přeji hodně štěstí 😉 🙂 .

majkylove
autor
5. črc 2014

@ycida to já mám stejně mrchu a zachvilku jdu do práce takže u nás taky žádná pěkná sobota :-/ ale tak pak si to určo vynahradíme ne 😉

ycida
5. črc 2014

@majkylove : Když není pěkná sobota, budoou pěkné následující dny 😠 😀 . To si určitě vynahradíme. Musí mě a mimi vynahradit ty dny, které byl pryč a snad se nám vytoužené mimi podaří 🙂 😉

romancam
5. črc 2014

@majkylove mám to samé, má to přijít v úterý a už to cítím, tak to zase nic, pojedeme dál 😉

majkylove
autor
5. črc 2014

@romancam tak tento mesic je nas,drzim palce 😵

terezapetrova
5. črc 2014

@majkylove dekuju moc , ten začátek mi nezavid to bude mazec ze segrinejma detma, ona ma Davidka 6 let a Elisku 4 roky, nu a hlavne ta Elda co se vzbudi povesi se na Vojtu, kteremu se to pranic nelibi a vresti az do vecera kdy se ho Elda pusti aby sla spat 😀 Ale nejak bude a samo dekuju 🙂 Na druhou stranu tu svou neter a synovce samo moc miluju a tesim se na ne 🙂 , v druhy puli tam budu jen s Mirou, Vojtou a babi tak to zase bude jiné, ozvu se zase z jiznich Cech 🙂 Jinak jsem Ti musela napsat, ze Miluju ten Tvuj optimismus, cist Tve zprávy je mooc bezva 🙂 Mej se krasne, ja pomalu letiiiim 🙂

terezapetrova
5. črc 2014

@ycida mi Ti taky prejem hodne stesti 🙂 Jen počkej však on nastane den kdy se tady budeme všici radovot z // 🙂

terezapetrova
5. črc 2014

@romancam třeba mrska nedorazi 🙂

majkylove
autor
5. črc 2014

@terezapetrova no bude to urcite zahul,ale zas zmena od stereotypu aspon😉a dekuju za poklonu,ale ono to taky neni s tim mojim optimismem uplne nejlepsi,taky pekne jancim ze nam to nejde,ale zatim se snazim drzet hlavu vztycenou tak snad mi to dlouho vydrzi🙂mejte se mooc krasne a udelej nejaky pekny fotecky😉paa

princina
6. črc 2014

Jojo,já jsem taky zvědavá,kdy se nám to podaří...Snažíme se tedy 1.měsíc, manžel je v pohodě a nepřipouští vůbec žádné možné komplikace,tak jsem zvědavá.

denisska
6. črc 2014

@merilinka držím palečky, to bude dobrééé, musíš věřit!!!;)❤️Posílám srdíčko na víru a
Sílu🙂

merilinka
6. črc 2014

@denisska Moc moc Ti děkuju 😵 😵 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

merilinka
6. črc 2014

@denisska už jsem odklikla přátelství 😵 😵 😵 😵 ,pracuješ tedy ve školce? Já také 😵 ,v jesličkách....držím Ti MOC PALEČKY!!!!!

denisska
6. črc 2014

@merilinka jeeee to je hezké ❤️Ano, ve školce;)A není nad tu dětskou duši, že?;) já tobě taky!!!!!my to miminko mít budeme🙂

merilinka
6. črc 2014

@denisska ,,to určitě,,jsou to malinkatý zlatíčka 😵 ,práce mě moc baví 😵 . Máme už 8 letého kluka a 4 letou holčičku,,z pomocí lékařů ale,ne přirozeně 😖 ,Teď jsem tedy otěhotměla přirozeně a plánovaně,,chceme 3 miminko,ale nečekala jsem,že to vůbec půjde.... Uvidíme,jak jsem psala,snad je na ten Utz ještě brzo a za 14 dní už bude malé vidět 😵 ,když už se to takhle povedlo,,tak ať to dotáhneme do konce,protože i dr,říkal,že je zázrak,že jsem otěhotněla 😵 .Měj se hezky a drž se,ať máte co nejdříve mimíska v bříšku nebo už u sebe 😵 😵 😵

denisska
6. črc 2014

@merilinka moooc vám to přejiiiii🙂!
A vše bude v pořádku, budete krásná velká rodina!❤️

ycida
6. črc 2014

ahojky, jak se dneska máte? 🙂 😀

denisska
6. črc 2014

@ycida vesele🙂 a az budou // tak to bude teprve happy day;-D

majkylove
autor
6. črc 2014

@ycida ja jeste poslední nocni doklepavam a tyden volna,takze uz celkem fajnB-)

denisska
6. črc 2014

@ycida a jak se mas ty?

@majkylove to bude pohodička, jeste pocasi by to chtělo🙂

Strana