icon

Očkování na koronavirus - jsem proti tomu

13. kvě 2021

Dobrý den

Chci se zeptat , protože mi přijde že se snad všichni nechají očkovat a ja budu snad jedinà neočkovana 🤷🏻‍♀️ Už i můj přítel změnil nazor a chce se nechat ...

Ja nechci být ockovana mam roztroušenou sklerozu a proste to nechci nevěřím tomu očkovani , nevím co by to se mnou mohla udelat teda spíše z moji nemoci třeba nic a treba ano -
A nepotřebuji to , na chřipku taky nejsem ,( ano vim ze to neni to same )

Jen se bojim ze pak nebudu moc nic delat protoze vlada to tak zaridi protoze ockovani bude vstupenka do restaurace ciziny kina atd atd - snas me chapete ,,

werumka
30. kvě 2021

@zizibou U nás bylo první očkování v půlroce. Hexa. Pak MMR až ve třech letech.
Mám stran genetiky stejnou filozofii, jako vy. Ty testy nechci dělat z důvodu, že mi to vlastně v ničem nepomůžou. Kdyby to vyšlo pozitivní, tak mě to akorát bude víc stresovat a úplně zbytečně. Když to vyjde negativní, stejně to nezaručí, že vše bude ok. Doktorka ví, že kdybych měla jakékoli podezření, tak přijdu. Navíc můžu své dítě snadno změřit sama, kdyby něco. Já třeba byla drobounká a hubená, dítko takové není. U mě to bylo vlastně divný a přibírat jsem začala až po tom, co jsem onemocněla.
Cukrovku jsem dostala ve třech letech. Taky ten rozjezd byl po nemoci. Bývá to tak často... u mě byl spouštěč zřejmě Černobyl. Držte se, je to neustálý tlak, ze kterého nejde utéct. Ale každý si najdeme cestu, kterou zvládneme 🙂

hojda
1. čer 2021

@marcicek84 psala jsem o hlidani po prvni davce, nebo pro nekoho, kdo se treba ockovat nemuze, ne o situaci, kdy jsou plne naockovani, to je snad jasne, ne?

marcicek84
1. čer 2021

@hojda abych rekla pravdu nevim pomalu o cem jsi pred tydnem psala a je mi to i docela jedno,ujel ti vlak. Navic se vsude rapidne rozvolnuje,tak snad se s tim zvladnes vyrovnat. 😉

marketka_m
1. čer 2021

dneska mi říkala známá, že měla velmi hnusnou reakci na očkování, do dneška se z otho nezpamatovala, bolí ji celé tělo, je unavená, zničená... nemá na nic sílu, řekla doktorce že na druhou dávku nepujde, že to nerozchodí, dostala odpoved že bude trestně stíhaná.... jsem v šoku...

marcicek84
1. čer 2021

@marketka_m proc by mela byt trestne stihana,to asi lekarka upadla ne? Je to dobrovolne,urcite bych na druhou nesla,po tak velke reakci na prvni a jeste bych to nahlasila na SUKL.
Nicmene takovych reakci po ockovani je uz docela dost...jen je treba hledat informace,neni to vubec ojedinela reakce.

marketka_m
1. čer 2021

@marcicek84 není to dobrovolné, volala i do očkovacího centra, řekli ji to stejné,m pokud nastoupila na 1. dávku, musí mít i druhou, jinak postih.

marcicek84
1. čer 2021

@marketka_m to je hloupost.Ockovani je dobrovolne,navic je experimentalni latka,pokud ma silny NU,je to na miste proverit a neockovat se,nikdo te nijak nemuze k dalsi davce donutit,protoze by te pak mohli nutit k jakekoli dalsi a to nevim jestli po 9 mesicich se lidem bude chtit znovu jit na preockovani.

marcicek84
1. čer 2021

@marketka_m kazdopadne je to zvlastni myslenka,treba se ockovani tim rozhodnuti chytli do pasti a defacto do nekonecneho ockovaciho kolotoce...

marketka_m
1. čer 2021

@marcicek84 hele to není jedna paní povídala... to je jakože: hele řekli mi tohle... já si to nevymyslela, já také čuměla jako puk...

marcicek84
1. čer 2021

@marketka_m kazdopadne pokud to tak je,tak je to dobre utajovana informace.Potrebuji lidi lapnout do prazdnin na prvni davku,kdyz jsi v siti uz se jen tak nevymotas...

marketka_m
1. čer 2021

@marcicek84 no mne napadlo jedno.. že vlastně většina co už jde na první dávku tak jde i na druhou... a těch co nechtějí bude asi pomijíve minimum proto se o tom mlčí??? jinak nevím co si o tom mám myslet...

marge_s
1. čer 2021

@marketka_m asi ji z toho hrablo nebo chce byt zajimava. Mas divny lidi kolem sebe 🤔

marketka_m
1. čer 2021

@marge_s jistěěěěěě....... nevypadala že by ji z toho hrablo.. byla zničena z toho, jak dopadla.. jak je ji špatně... a následně je zničená z toho, že ji tlačí na další dávku.. ale díky za starost..

marcicek84
1. čer 2021

@marketka_m tak nekteri to nestihnou z objektivnich duvodu,pokud nekdo ma silny NU na prvni tak by se dale ockovat nemel kvuli sve vlastni bezpecnosti.Jinak mlci proto aby chytli plno lidi do site na prvni davku,tim ziskaji vyhody po 21 dnech,ale kdyby treba vedeli o sankcich,kdyz nedojdou na druhou,tak by byli mene ochotni jit na tu prvni...

marge_s
1. čer 2021

@marketka_m je to kravina 🙈
Pro pobaveni, me vcera nahlodavali jestli vubec chci druhou davku-nu ktery asi s ockem ani nesouvisi. Malem jsem odesla bez ni. Je to proste p.co...a.

marcicek84
1. čer 2021

@marketka_m jinak k tomu natlaku maji prihlasenych v systemu jen 43 procent oproti tomu kolik by potrebovali,jestli se vyskrabou na 50 procent budou dobri,proto to chteji to otevrit i detem od 12 let,aby se nekde dostali a vylepsili si statistiky.

marcicek84
1. čer 2021

@marge_s a co byl za udajny NU?Hele jestli te nahlodali v ockovacim centru,tak myslis,ze jsou mimo? To bych asi zbystrela....

marketka_m
1. čer 2021

@marge_s tak z prdele zítra zavolej... a řekni že nechceš druhou dávku, uvidíme.. ale tahle neumí kecat.. tohle je zlato člověk.. a blbá taky není aby neporozuměla sdělenému slovu.

marketka_m
1. čer 2021

@marcicek84 stejně 43 % je dost si myslím

marcicek84
1. čer 2021

@marketka_m dost na co? Oni maji cil 75 procent nebo min.60 procent.

marketka_m
1. čer 2021

@marcicek84 jejich cíl mě nezajímá... divím se že tolik lidí dotoho jde.

marcicek84
1. čer 2021

@marketka_m strach,media,covid masaz,nekteri chteji zpet normalni zivot...az bude hodne vakcin a nebudou dobrovolnici teprve ten natlak na neockovne zacne...

marge_s
1. čer 2021

@marcicek84 jasne, tobe se budu zpovidat :P

marge_s
1. čer 2021

@marketka_m tam zavolej ty, at to mas z prvni ruky, proc bys mela verit nekomu cizimu. Navic, neni duvod nekam volat, proste to zrusis on line

marketka_m
1. čer 2021

@marcicek84 souhlas.. natlak ještě zde není..ale příjde.. některé firmy už začaly: plat si své testy.. my to dotovat nebudeme .. a tak pro klid duše se lidé očkují.. a to tepvre začne ve velkém.. tipuji jaro 2022 - nejsi očkována, dolož test, ale za své.

marketka_m
1. čer 2021

@marge_s proč? já ji věřím :D rty říkáš že je to píííč...

marcicek84
1. čer 2021

@marge_s tak hlavne,ze vis co delas 😉 mne se nezpovidej,jen me zajimalo,co te teda donutilo pokracovat v tom experimentu...pac by klidne mohlo jit o tve vlastni zdravi a presto jsi tomu dala zelenou stuj co stuj...

marketka_m
1. čer 2021

@marge_s a nejde zrušit termín zlato.. dobrý den... dostaneš hned nový termín 🙂 aha :D

marge_s
1. čer 2021

@marketka_m no je 🤷🏾‍♂️ Ja nevim proc bych si to ja mela oberovat, kdyz to vim 🤣

marketka_m
1. čer 2021

@marge_s oukej.. asi pracuješ v očku, nebo na ministertsvu jinak zajimavé že TO VÍŠ 😀

Strana