Očkování na koronavirus - jsem proti tomu
Dobrý den
Chci se zeptat , protože mi přijde že se snad všichni nechají očkovat a ja budu snad jedinà neočkovana 🤷🏻♀️ Už i můj přítel změnil nazor a chce se nechat ...
Ja nechci být ockovana mam roztroušenou sklerozu a proste to nechci nevěřím tomu očkovani , nevím co by to se mnou mohla udelat teda spíše z moji nemoci třeba nic a treba ano -
A nepotřebuji to , na chřipku taky nejsem ,( ano vim ze to neni to same )
Jen se bojim ze pak nebudu moc nic delat protoze vlada to tak zaridi protoze ockovani bude vstupenka do restaurace ciziny kina atd atd - snas me chapete ,,
@marketka_m asi kdyz mi to nabidli... 🤣 (pominu li, ze je to z principu kravina)
Rozhodnout se o svem zdravi musi kazdy sam 🤷🏾♂️ Je sranda jak tu porad propirate conje protizakonny a pak vymyslite takovou blbost
@marge_s víš o tom že to zrušit nejde? když to odvoláš dostaneš PIN k dalšímu přihlašení... víš to?
@marketka_m pin prijde trikrat, pak propadne. Hotovo
@marge_s no otázka zda to byla nabídka.. nebo jenom taková řecnická... protože už jsi tam byla.. a věděli že jsi pro očkování 🙂 jak jednoduché...
@marketka_m jasne, cetli mi myslenky pres ten prvni cip
@marge_s oukej :D kdybych měla kuráž tak to zkusím s pinem... ale mám to u prdele.. nebudu se někomu zodpovídat, obávám se že nemáš pravdu... nedám ruku do ohně, ale stále více případu, kde potvrzují že nejde jenom o to: ok, nechceš, tak ne...
@marketka_m ono se uvidi asi dle situace z dalsiho podzimu/zimy,ale nejde to tak,ze budou diskriminovat neockovane,i kdyz co bude za dalsi rok tezko rict,vime,ze zijeme kazdou udajnou konspirackou...
@marketka_m jasne, hlavne to nezapomen vypravet co nejvic lidem ☝️ To je dulezity
@marcicek84 na podzim přijde lockdown.. to je jasné..už o tom mluví.. diskriminovat nebudou, oni budou "upřednostnovat očkované" - tedy po našemu diskriminovat nás... .. takto si to otočí a projde to, uvidíš.. jinak paní marge_s žij si ve své bublině, já tě nevyzvala k diskusi.. psala jsem zkušenost.. která je realitou.. mysli si o tom co chceš.. je mi to totální u ři...
@marketka_m jj, nemej peci, bublinu za bublinu bludu menit nebudu, bez obav
Dosly argumenty, tak se poslem do prd.l.. Super 🤣 akorat jsi ve verejnym prostoru, tak se pak nediv, ze na tebe nekdo reaguje 😉
@marge_s nepochopila jsi..ja argimenty nemam.ja sdilela zkusenost...prvne kdo najel byla jsi ty..viz komentar jsou to pic....no tak jsou..dobre..jdi spat.neres
@marketka_m uprednostnovat,aby byl kdo,po 9 mesicich vyprsi platnost ockopasu,tdravotnici se bzdou muset preockovat v zari/rijnu a pokud dorazi mutace,tak ani ockovani mit vyhody nebudou
@marketka_m marketko, potkala jsem souseda, rikal, ze je zeme placata. Asi na tom neco bude, overovat si to nebudu. To je moje zkusenost. Obcas trochu mysli, ale jinak hezky vecer, cus
P.S. To slovo jsem pouzila proto, ze mi to evokuje jeden animovany vtip, mozna to nebylo vhodne, zato je to pravda 🤷🏾♂️ Byl to “utok” na nesmyslne tvrzeni, ne tvou osobu, rozumime?
@marcicek84 obavam se..ze prijde neco ve stylu..a kdo byl tehdy ockovan...tak...vis proste hlava nebere..ale oni to vyhlasi..asi chapes jak to myslim...po konverzaci s jednou damou kam sto chuti zitra volat ockovaci centrum..snad mi to daji pisemne ze na druhou davku nemusim
@marketka_m no musis to brat tak,ze ti ockovani maji NU zvysenou agresivitu a jsou protivni,ze do toho sli a stejne jich mebude dost,pak se jim nelibi rozbolnovani,z toho tez maji strach a nakonec jsem uz i cetla nazor,ze nuti liddm to ockovani proto,aby je neohrozila nenaka mutace co to ockovani obejde,tak tim jsem pochopila teochu uvazovani takovychto lidi...
Hele ja nevim jak to maji v ockovacich centrech nastavene,ale ti lide urcite neco i podepisuji,pri soucasnem uvazovani statu je mozne opravdu vse...ale ono se to vsechno casem ukaze,jako s temi konspiracemi...
No pokusy s vyhodami ockovanych muzou prijit,ale bude nova vlada po volbach, tak uvidime co to prinese...
Tak v první řadě v takovém případě nevolat kvůli informacím do očkovacího centra. Jejich informovanost je asi tak podobná, jako ta naše a k tomu je potřeba připočíst faktor, kdo to zrovna zvednul. Od zdravotníka po pracovníka call centra. U jakéhokoli očkování se může v průběhu vyskytnout kontraindikace a ve vakcinaci se nepokračuje. To není nic nového. Ať ji řeší se svým ošetřujícím lékařem.
@marcicek84 jo, podepisuji, jake se vyskytly nu pri prvni davce a v jake delce a intenzite
Ten pribalak jsi, koukam, necetla.
Treba zde https://bulovka.cz/wp-content/uploads/2021/03/d... konec tajemstvi
@marketka_m Tak to je taky dobra konspiracni teorie 😀. Termin ocka samoze zrusit jde, rusila jsem termin svemu ex, a pochopitelne zadny postih z toho nemel 😀.
@marketka_m To není pravda, nepopírám, že to tve známé nemohl říct call pracovník očkovacího centra, ale je to blbost. Když jsem byla na první dávce, jsem alergik, bylo mi řečeno, že pokud budu mít hodně silnou reakci, druhou dávku nedostanu. A pak trestní stíhání - nemá žádnou oporu v trestním zákoníku, takový tr.cin tam nenajdeš. Navíc i když nemáš reakci a na druhou dávku nepujdes, prostě to propadne termín, to je vše.
@marketka_m V tvém podání to skoro zní jako, přijede očkovací komando, drží ti u hlavy pistoli a řve použij PIN2! Bylo to řečeno už mnohokrát. Informace je nutné si ověřovat a zvláště ty, které v tobě okamžitě budí nějakou emotivní reakci, protože už to je podezřelé a je to první varovný signál k tomu, že je třeba si to ověřit.
@hojda
@ilonne
@somalicats
milé drahé dámy.. pokud jste si nevšimly, psala jsem že jsem v šoku, jak dopadla moje známá a co ji na to řekli... pokud vubec si tohle někdo dovolil vyslovit je to špatně... a nemá to takto být, i kdyby se to stalo desítkám lidí.. je to poněkud děsivé.. tolik..
@marcicek84 Ne každý se tu realizuje nonstop. Ty si to rozvolňování moc neužíváš, když jsi tu stále stejně jako při lockdownu. Jaro, léto, podzim, zima, lockdown, nelockdown. Dle loňska se dá celkem očekávat, že léto bude celkem v klidu, nakažených je málo a vir si je tedy šetří, až podzim ukáže, jak na tom budeme.
@marketka_m Ale tady nikdo nerozporuje, že jí je po očkování špatně, jen tu druhou část informace. Každý může reagovat jinak.
@marketka_m potiz je v tom, ze to prezentujes tak, ze je to pravda. Sama rozvijis spekulace o tom, jaka je to hruza. Navic v kontextu toho, jak se tu prezentujes,
Pokud by mne tohle rekla znama, tak ji nenecham zit v “soku”, vysvetlim ji, ze je to blbost, ze asi neco nepochopila a nabidnu ji pomoc se zrusenim terminu. Nebo si poklepu na celo a pomyslim si neco o tom, ze se vsichni zblaznili. Nepujdu to prezentovat na internet a spekulovat jestli to nahodou neni pravda. Tak se nediv, pokud to tak nemyslis, precti si to po sobe, uvidis jak to vyzniva 🤷🏾♂️
@marketka_m No, rict tyto veci je stejne spatne jako napr. sirit obrazek od nejake zname (myslim, ze to byla zdravotni sestra), udajne vakciny AstraZeneca vyrobene v r. 2008 a s koncici trvanlivosti 03/2021. Takze maslo na hlave maji obe strany. Pokud neprestane jedna strana sirit nesmyslne obrazky, videa s fiktivnimi neexistujici lekari nebo zamerne upravene texty, tak druha strana ma jedinou evolucni moznost, a to prizpusobit se teto agresi a nezblaznit se.
V pripade vaznych NU se druha davka vakciny nepodava a nehrozi zadne trestni stihani. Jen je potreba misto stezovani znamym nahlasit tyto veci na SUKL, hlasi se tam ted hodne a to je spravne. Klidne i pisemne at je o tom dukaz. Socialni site umi vyuzivat vetsina, tak jeden oficialni mail nebo doporuceny dopis snad zvladnou take.
@marketka_m Milá dámo, kdybys to tu neprezentovala jako něco, co je stopro pravda a platí za všech okolností, tak neřeknu. Je otázka, zda byl někdo na lince nebo lékařka natolik neinformován, že takovou blbost o trestním stíhání vypustil z pusy, nebo zda to Tvoje známá špatně pochopila, každopádně jsi tu psala blbin víc - třeba i to, že jak dostaneš PIN2, tak dostaneš rovnou i termín - ne, nedostaneš, ten si musíš na základě toho PINu vybrat a pokud to neuděláš 3x za sebou, tak Ti registrace k očku propadne a nic se neděje. Za mě lepší takto než se nahlásit na termín, ten nezrušit a nepřijít tam, když si to očko člověk nakonec rozmyslí a nechce ho. A co se nežádoucích účinků týče, tak pokud jsou natolik závažné po první dávce, tak samozřejmě člověk na tu druhou jít nemusí (a ani to není doporučováno, pokud na to očko tak blbě reaguje). Ono je lepší nepsat blbiny ve stylu JPP (jedna paní povídala), ale když už, tak psát ověřená fakta.
@marcicek84 No, nevšimla jsem si, že bych byla nějak agresivnější, rozvolňování si užívám v rámci možností, neb mám doma třítýdenního novoše 😀, a v mé sociální bublině je to půl na půl očkovaní/neočkovaní (s tím, že neočkovaní se očkovat nechtějí včetně mé osmnáctileté dcery), navzájem to, že jsme/nejsme očkovaní fakt neřešíme a normálně se stýkáme 😀. A dceru do očka fakt nutit nehodlám, je to její rozhodnutí a já ho plně respektuju, stejně jako ona respektuje to, že já se naočkovat nechala 😉
@hojda - asi vám už zrušili HO, že? no už bylo na čase, ale tvá agresivita je stále vysoká, to pozoruji u všech členů iniciativy shíh, ta totiž by nejraději nerozvolňovala nic, ale takto se žít opravdu nedá a kdy jindy rozvolnit než přes léto, kdy je toho viru nejméně.
Dneska jsem četla článek, že už i iniciativa starostů, kteří jsou proti rouškám ve škole, protože vidí, jak to těm dětem škodí, že jim jezdí do škol rychlé, děti omdlévají a teče jim krev z nosu a že ten benefit to při procentu odhalených případů opravdu nepřináší, s čímž souhlasím a věřím, že se od příštího týdne tato blbina opravdu zruší, navíc když jsou učitelé oočkovaní a děti pravidelně testované...
@somalicats tak to gratuluju 🙂 no u nás to je tak, že manželova rodina do toho jde a moje ne, u nás se to tak nějak schází, ale že by se to nějak více řešilo to ne. U nás se to bere tak, že je to každého věc.
Jinak zase je fakt, že se tady naváží jedna strana do druhé a celkem se to tady zase na jednoho slétlo, taková klasika jak vyvolat konflikt. Už by si mohli dát víceméně pořád ti stejní lidi pohov.

@marketka_m jde, pres ten system reservatic, 24h predem. Nicmene, neda se s tim moc hybat, protoze to je logisticky problematicke, to ano