icon

Odpustit rodičům jejich rozhodnutí o bratrově bytě?

nazarrath
11. čer 2022

Ahojky, pokud Vás nastvu, ok, ale jednali rodiče dobře? Před 18 lety si koupil můj brácha od naší vzdálené rodiny byt, zadarmo ne, ale udělali mu cenu. Byt byl ve špatném stavu, ale svépomocne se dal dohromady, taky jsem tam já strávila dvě soboty a pomáhala. Nove eurookna, podlaha, nátěr, všechno super. Pak se stala tragédie a pulroka na to měl brácha autonehodu a zemřel na místě. Byl svobodný, děti taky neměl, takže dědili jeho i moji rodiče. Nejprve chtěli byt prodat, protože bral celkem snesitelnou hypotéku, ale všechno splacené nebylo zdaleka, jenže on to pojistil i pro.pripad smrti. Tak zjistili, že ten byt se vlastně prodávat nemusi. Skoro každý jim říkal, ať to nepustí, ať to nechají kdyžtak jednou i pro mě, nemovitost se neprodává, když nemusí, ať tam dají zatím nájemníka, a jednou to možná ocením. Je pravda, že hned jsem to nepotřebovala, chystala jsem se na školu 100 km od nás, ale jednou kdoví, že ji?

Strana
z9
nazarrath
autor
13. čer 2022

@mimi1004 z toho jak někdo může být tak blbý jako ty, to jo.

michaela666
13. čer 2022

@nazarrath Proč blbá? Protože ti píšu pravdu? 🤣 Ty musíš být troll. 🤦 A víš co? Karma je zdarma. Taková vypočítává potvora bude mít vždycky holou řiť. Raději si najdi bohatého milence, udělej si sním dítě a ať tě živí. Tam je větší šance na úspěch.

mimi1004
13. čer 2022

@michaela666 To se hned tak nevidí, že? Absolutní dno.

nazarrath
autor
Odpověď byla odstraněná
gryfis
13. čer 2022

@mimi1004
@michaela666
To musí být troll jinak pánbůh s námi a to nejsem věřící, si tohle chodí po zemi..
Dělám ve vězení a i tam mají lepší hodnoty..

michaela666
13. čer 2022

@nazarrath Tak teď nevím jestli tě litovat nebo znovu říct jen, že karma je zdarma.
Máš jedno dítě. Snaž se vychovat z něj lepšího člověka než jsi ty sama. Dej mu správné návyky, hodnoty a uč ho zodpovědnosti samo za sebe. Ať to dítě nemá zničeny život.

michaela666
13. čer 2022

@gryfis Já jsem o tom přesvědčená, protože tohle je fakt síla. Takhle blbý lidí by se neměli ani rozmnožovat.

andelka
13. čer 2022

@nazarrath před smrtí můžou dělat se svým majetkem cokoliv. Prodat, darovat. A vydědit tě z toho co zbylo můžou taky,a rozhodně ne kvůli pokusu o zabití nebo podobným extrémům. Samozřejmě to můžeš napadnout,vzít si právníky a jít k soudu. Někomu by to možná nestalo za to, tobě ale určitě jo.

andelka
13. čer 2022

Jestli je to reálná osoba,tak je mi líto těch starých rodičů. Jedno dítě tragicky zemře a druhé je toto. Katastrofa.

michaela666
13. čer 2022

@andelka Bych jí radši vydědila a přetrhla vazby, než se dívat jak žije a za co všechno je vinní.

klokanka31
13. čer 2022

@nazarrath Ale děti dědí po smrti rodičů 🤨 jinak že v té době byli v důchodu, tak se jim ty peníze určitě hodili.

klokanka31
13. čer 2022

@michaela666 Moje babička zase sepsala závěť, v který dala barák, lesy a pozemky strejdovi, nějaký pozemky a lesy ještě mému bratranci. Naštěstí po její smrti se strejda s mým tátou rozdělil na půl. Ale kdyby to neudělal, nikdo by s tím taky nic neudělal...

klokanka31
13. čer 2022

@nazarrath A nechápu jak můžeš být tak zlá, tady jde jen o peníze a ty bys přemýšlela že bys vlastní rodiče zbavila svéprávnosti? Jako fuj 🤢

camelinka
13. čer 2022

@klokanka31 Mne se to zda jako troll a vysirac, snad neni mozny, aby neco takoveho fakt existovalo😅🤦🤦

klokanka31
13. čer 2022

@camelinka To by ses divila...někoho podobného znám...

nazarrath
autor
13. čer 2022

@klokanka31 když by zasloužili

michaela666
13. čer 2022

@nazarrath Ty bys zasloužila po čuni, řekni si chlapovi doma, ten to určitě rád udělá.

Už jen že si něco takového umíš vymyslet je uhozený, asi máš malá svých starostí.

klokanka31
13. čer 2022

@nazarrath Nikdo si nezaslouží bezdůvodný tahání po soudech, zbavování svéprávnosti a další tyhle hnusárny!

enyty
13. čer 2022

Ahoj.Zkus se na to podívat z jiného úhlu pohledu. Rodiče se možná pro prodej bytu možná rozhodly že by bylo pro ně moc bolestné chodit do míst kde žil tvůj bratr a tak si jej stále spojovat.Ver mi že to není jednoduché.Osvobodila bych se od nefunkčního vztahu a začala sama za sebe od začátku.Nasla nějakého odborníka který by ti pomohl s řešením problémů aby ses postavila na vlastní nohy.Preji ti mnoho sil hodně štěstí 😉

l01991
13. čer 2022

Za co žalovat a zbavit svepravnosti?Že ze SVÝM majetkem naložili dle svého?No tvl chudak děcko,mit takovu mamu jako ty.. a chlopovi se nedivim pokud se chovaš stejně i doma....

l01991
13. čer 2022

@nazarrath tak pokud nejsi troll,což doufam že jsi tak nejsou to tví rodiče co by potřebovali zbavit svepravnosti ale ty...

somalicats
13. čer 2022

@l01991 Ja tak nejak prestavam verit tomu, ze tyrana je zakladatelka, to spis ten jeji. Twl mit tohle doma...

l01991
13. čer 2022

@somalicats asi tak no,jak jeho tak i jeji ditě vč.rodiču lituju....

lachtanice86
13. čer 2022

@nazarrath je mi tvých rodičů líto. Přišlo syna, který se snazil a něco dokázal a zůstala si jim ty.

tami91
13. čer 2022

Boze autorko, ty jsi neskutečná kráva 😅 By mě zajímalo, co dáš jednou svým dětem ty.
Snad od tebe neokoukaji tenhle postoj. A nebo víš co, snad jo, ať si užiješ se stejnýma spratkama.
Jsi dost stará na to, aby jsi dávno něčeho dosáhla a něco měla, tak přestaň fnukat. Že těch vhodných dob ke koupi bytu bylo dost, proč sis pro zadní vrátka jeden neporidila? Nebo aby po tobě děti mohli jednou něco mít, hm? Tady totiž někdo není zřejmě zvyklý pracovat, šetřit, myslet, ale jen natahovat ruku a svádět všechny vlastní neúspěchy na druhé a lidem, co to vidí objektivně, nadávat do slepic. 😉

sfet
Autor odpověď smazal
camelinka
13. čer 2022

@somalicats Spis toho chlapa zacinam chapat 🤣🤔

fire85
13. čer 2022

@nazarrath ale ten byt dědili rodiče, ne ty, takže rodiče si s ním mohli rozhodovat dle svého uvážení. A pokud ty žiješ v nefunkční stavu , tak to je tvůj problém který bys asi měla řešit. Rodiče za to nemůžou.

katule1990
13. čer 2022

@nazarrath To nemá cenu. Lahvovýho piva nenatočíš. Chtěla jsi názory, dostala je velmi jednoznačný a stejně jsi vůbec nic nepochopila. Takže tady máš co chceš: seš neuvěřitelnej chudák, kterýmu rodiče zkazili život, připravili tě o byt a ty kvůli tomu musíš žít s násilníkem. Nechápu, jak si to mohli dovolit a moc tě lituju.

Snad je ti teď líp a nebudeš sem psát ty svoje čím dál větší hnusy. Utápěním se v minulosti a nesmyslných křivdách se tvůj život zajisté o hodně zlepší. A víš co? Není mi tě ani trochu líto. Kdo chce kam...

luckawm
13. čer 2022

@nazarrath no, dvě soboty jsou dost vtipné. K nám jezdi naši taky pomáhat a už tu byli víc sobot, ale nároky na náš barák si myslím nedělají 😁🙈. Hele naši mají taky spoustu nemovitosti a nikdy bych jim nekecala do toho na koho to mají napsat nebo jestli to mají prodat apod. Je to jejich majetek a jejich věc. Pokud to prodají, aby měli prachy na důchod tak ať. Já jim přeci nemůžu mluvit do toho co s tím mají dělat. Já i bracha barák máme svůj. Pokud bych bydlela někde v najmu asi bych jim navrhla jestli to jednou napíšou na nás, ale rozhodne by to byla pořad jejich věc 👍.
Ale ty dvě soboty jsou fakt vtipny 😂😂. My jsme u našich na bytě taky makali já, bracha i můj manžel a co jako 🤷‍♀️😂👍.

Strana
z9