Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Chjo, čekání na první telefon. Jak se má člověk soustředit na práci?😶
Tak se podarilo oplodnit jenom dve vajicka. Řvu tu jako pitoma. Nečekala jsem, ze mě to tak sebere😢
@piduch
Neplakej, ja ti rozumim, je to vzdycky rána, kdyz je nejaky propad, ale zkzs se na to podivat trochu pozitivně, že máš 2 oplodnena vajicka a ze je tam urcite to prave. 🙏❤ Ja to taky orvala, že misto 4 sly na PGD jen 2, pak ni nekdo napsal at jsem šťastná za ty 2. Sice mi to nevyslo a nedošlo k transferu, to jsem orvala dvojnásob, ale to uz je jina kapitola.
Tak ver, že mezi tema dvema bude to prave!❤
@piduch určitě to budou silní bojovnicci ❤ Kdy se mas volat zase, v pátek ?
Holky pomoc 🙏 začalo me bolet v krku, nemáte nějakou dobrou radu, abych do sebe nemusela cpát léky ? Nevím co mužu a co ne 😖
@koudelka82 4gramy denne čerstvého zázvoru můžeš a mě pomohlo klokani slané vlažné vody 😊
@cambra dekuju 🙂 jakoze zázvor samotný? Já jsem bo vždy dávala jen do čaje 🙂 a tu slanou vodu bych mohla i vincentku, ze ? To je dobrý napad 👍
@koudelka82 rozhodně do čaje....😊 určitě muzes...ale já smichala normálně tu co mám doma...a pomohla 😂
@koudelka82 budou mi volat kazdy den dopoledne...tedy krom nedele, to se dozvim az v pondělí jestli neco odeslali na PGD.
Jinak me v zacatcich na bolavy krk zabírá med.
Holky z 51 jedna vajíček se oplodnilo 16 5 dní kultivace přežil o dvě ale to jedno je expandovana blastocysta a druhé je blastocysta...rikala ze obě velmi kvalitní...co znamená expandovana?
@adydejka2609 to by měl byt dalsi krucek za blastocystou. Gratuluju, to je krasa!
Teď se jen dej do kupy at jsi pro ně pripravena. Jak ti je?
@piduch stále mizerně, nejsem schopná jist takže bílkoviny moc nedávám no :( a ty vajecniky no des :(
Co mě uklidnilo že nejsou jak minule nekvalitní,minule jsem měla jedno nic moc... ale jedno špičkové kvalitní a druhé kvalitní...
@piduch a kolik vajíček ti odebrali? Věřím že to budou dva silní bojovníci co to nevzdají! 🙏
Taky jsem čekala více embryí ale děkuju za ty dvě 🙏
@adydejka2609 ze sedmi foliku byla ctyri vajicka a dvě se podarila oplodnit. Byli bychom vdecni za jednoho broucka...
Jinak jsem dneska rano rozflakala dve misky od snidane. Snazim se myslet pozitivne - strepy prinaseji stesti, ale spis mi jde do hlavy to, ze uz nemame cely set a bojim se, aby Rick nemel diru v kole u voziku. 😅
@piduch jinak já měla 7 folikulu a z toho 3 vajíčka, všechny 3 vydržely 5 denní kultivaci. Jak jsem již psala jedno mám už 9 tt v bříšku a dvě v mrazácku. Kvalitně byly na 1. Uvidíš, že budeš ještě mile překvapená. Ba naopak jsem četla, že když je moc vajíček, tak víc jak 3/4 je nekvalitních.

@fanunka No to pichaj chvilku po zacatku ty sedace, takze ja si akorat pamatuju, ze to neni zrovna prijemny, ale zase me to vubec od dalsi procedury bez narkozy neodrazuje. 😉
Poprve 12 a 6 bylo zralych, podruhe 6 a 4 byla zrala a potreti 9 a vsechna byla zrala.
@piduch Dik. 😀