icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

evawest
24. říj 2017

@fanunka No to pichaj chvilku po zacatku ty sedace, takze ja si akorat pamatuju, ze to neni zrovna prijemny, ale zase me to vubec od dalsi procedury bez narkozy neodrazuje. 😉
Poprve 12 a 6 bylo zralych, podruhe 6 a 4 byla zrala a potreti 9 a vsechna byla zrala.
@piduch Dik. 😀

fanunka
25. říj 2017

@evawest takže žádná předoperační vyšetření nepotřebuješ? kam chodíš do CARu?

luciebx
25. říj 2017

@fanunka ja sem taky pred opa nemela zadny predoperacni vysetreni. Ja priletela do cr par dni pred opu a pak byl nastup - v nedeli

fanunka
25. říj 2017

@luciebx no tady u Apolináře právě musí být předoperační vyšetření a můj obvoďák na mě kouká jak na blázna že jsem schopná kvůli dítěti si nechat takhle huntovat zdraví :( tak je mi to dost nepříjemné k němu chodit aby mi udělal předoperační :(

luciebx
25. říj 2017

@fanunka to je nejaky divny cece. No ale kazda klinika to ma jinak.

fanunka
25. říj 2017

@luciebx a kam že to chodíš do CAR? možná si to tu už psala....

luciebx
25. říj 2017

@fanunka ja byla v reprofitu brno

piduch
25. říj 2017

Chjo, čekání na první telefon. Jak se má člověk soustředit na práci?😶

evawest
25. říj 2017

@fanunka Vubec. Ja ziju v Anglii a jezdime na jednu kliniku kousek od Cambridge.

piduch
25. říj 2017

Tak se podarilo oplodnit jenom dve vajicka. Řvu tu jako pitoma. Nečekala jsem, ze mě to tak sebere😢

luciebx
25. říj 2017

@evawest ja sem taky v anglii 🙂 ale muzu rict ze ty ceny tu me dohnali do cr. Reprofit chic 2000 euro. a tu klinika chtela prez 6000 liber.. mazec rozdil

juliia
25. říj 2017

@piduch
Neplakej, ja ti rozumim, je to vzdycky rána, kdyz je nejaky propad, ale zkzs se na to podivat trochu pozitivně, že máš 2 oplodnena vajicka a ze je tam urcite to prave. 🙏❤ Ja to taky orvala, že misto 4 sly na PGD jen 2, pak ni nekdo napsal at jsem šťastná za ty 2. Sice mi to nevyslo a nedošlo k transferu, to jsem orvala dvojnásob, ale to uz je jina kapitola.
Tak ver, že mezi tema dvema bude to prave!❤

koudelka82
25. říj 2017

@piduch určitě to budou silní bojovnicci ❤ Kdy se mas volat zase, v pátek ?

koudelka82
25. říj 2017

Holky pomoc 🙏 začalo me bolet v krku, nemáte nějakou dobrou radu, abych do sebe nemusela cpát léky ? Nevím co mužu a co ne 😖

cambra
25. říj 2017

@koudelka82 4gramy denne čerstvého zázvoru můžeš a mě pomohlo klokani slané vlažné vody 😊

piduch
25. říj 2017

@juliia děkuju, clouma to se mnou az běda.
Mam strach, ze si za to muzu sama. Jsem v praci v extrémním stresu a nedokázala jsem to zmenit...treba mě tohle ke změnám přiměje...

volfici
25. říj 2017

@piduch to mě mrzí, ale snad to ti dva zbývající mušketýři vybojují. 🙏

koudelka82
25. říj 2017

@cambra dekuju 🙂 jakoze zázvor samotný? Já jsem bo vždy dávala jen do čaje 🙂 a tu slanou vodu bych mohla i vincentku, ze ? To je dobrý napad 👍

cambra
25. říj 2017

@koudelka82 rozhodně do čaje....😊 určitě muzes...ale já smichala normálně tu co mám doma...a pomohla 😂

piduch
25. říj 2017

@koudelka82 budou mi volat kazdy den dopoledne...tedy krom nedele, to se dozvim az v pondělí jestli neco odeslali na PGD.
Jinak me v zacatcich na bolavy krk zabírá med.

adydejka2609
25. říj 2017

Holky z 51 jedna vajíček se oplodnilo 16 5 dní kultivace přežil o dvě ale to jedno je expandovana blastocysta a druhé je blastocysta...rikala ze obě velmi kvalitní...co znamená expandovana?

piduch
25. říj 2017

@adydejka2609 to by měl byt dalsi krucek za blastocystou. Gratuluju, to je krasa!
Teď se jen dej do kupy at jsi pro ně pripravena. Jak ti je?

adydejka2609
25. říj 2017

@piduch stále mizerně, nejsem schopná jist takže bílkoviny moc nedávám no :( a ty vajecniky no des :(
Co mě uklidnilo že nejsou jak minule nekvalitní,minule jsem měla jedno nic moc... ale jedno špičkové kvalitní a druhé kvalitní...

adydejka2609
25. říj 2017

@piduch a kolik vajíček ti odebrali? Věřím že to budou dva silní bojovníci co to nevzdají! 🙏
Taky jsem čekala více embryí ale děkuju za ty dvě 🙏

piduch
25. říj 2017

@adydejka2609 ze sedmi foliku byla ctyri vajicka a dvě se podarila oplodnit. Byli bychom vdecni za jednoho broucka...

evawest
25. říj 2017

@luciebx Ty ceny jsou tady sileny, to je fakt. Ale manzel je Anglican a je na voziku, takze logisticky bychom do CR na IVF nemohli.😔

evawest
25. říj 2017

Jinak jsem dneska rano rozflakala dve misky od snidane. Snazim se myslet pozitivne - strepy prinaseji stesti, ale spis mi jde do hlavy to, ze uz nemame cely set a bojim se, aby Rick nemel diru v kole u voziku. 😅

marryline
25. říj 2017

@piduch ahoj proč jsi smutná? Já měla 3 vajíčka, jedno mi zavedly a hned první ET vyšel 🙂 někdy méně je lepší než více! 🙂 jde o kvalitu, ne kvantitu 🙂

marryline
25. říj 2017

@piduch jinak já měla 7 folikulu a z toho 3 vajíčka, všechny 3 vydržely 5 denní kultivaci. Jak jsem již psala jedno mám už 9 tt v bříšku a dvě v mrazácku. Kvalitně byly na 1. Uvidíš, že budeš ještě mile překvapená. Ba naopak jsem četla, že když je moc vajíček, tak víc jak 3/4 je nekvalitních.

piduch
25. říj 2017

@marryline vim ze mas nejspíš pravdu, jen mam strach, ze rychlosti meho ubytku se nedostaneme ani ke 3.dni
Hlavně to se mnou dneska nejak clouma😉

Strana