Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@piduch přesně jak píše marylline já měla 51 oplodnilo se pouze 16 a zůstaly dvě embrya...ja šla do minimalku s tím ať mám málo ale kvalitních vajíček, nakonec to dopadlo jinak těch 51...ale kdybych si mohla vybrat tak taky málo a kvalitní...
@luciebx Muj manzel musi mit sperma odebrane chirurgicky, po zakroku 3 dny prisny klid na luzku, potom se nekolik tydnu setrit a i tak dostal infekci. Navic mi moc CR neprijde celkove moc wheelchair friensly. Ja si i uzivam, ze se mnou jde na sal k transferu a sedi vedle me, kdyz me privezou na pokoj po odberu vajicek a tak. 🙂
@suzzikk tak jak to vypada s testikem? zkousela jsi Maxe jak radila @marryline?
U mě se zadim nasi dva bobici drzi, zitra bude treti den, tak uvidíme.
Jak je @adydejka2609 ?
@piduch ahojky, už jsem doma, můžu už jist a pít tak mě opustili domů.. ale břicho mám jak balón nemůžu se ohnout, zítra jdu na UZ zda aspoň ta tekutina zmizela tak mi manžel dneska musí oholit nohy 😉 já to nesvedu...
@suzzikk hodně štěstí posílám ať druhá čárka síli!
@adydejka2609 jeeeej chudino. Ale já si tím taky prošla. Měla jsem sice jen minimální hyperstimulak, ale i tak to bylo šílené nepříjemné. Ty máš asi ten hyperstimulak víc rozjetý, že? 😒
@suzzikk preji hodne stesticka ja byla na ket v pondeli a jsem uz z toho nervozni bojim se az prijde testovaci obdobi ze zase nic😔😔😔
@adydejka2609 super ze si doma. Teď už bude lip uvidíš.
@adydejka2609 aspoň se tvuj muz natrenuje na období tehu. Pak uz si neoholis vubec nic 😀

Stalo se vam nektere po OPU, ze vas bolelo druhy den bricho vic nez ten prvni?
Vcera a dnes dopo bylo vsechno v pohodě a ted uz se tu cele odpoledne kroutim😳 nic zasadniho, jen me to prekvapuje.