icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

piduch
25. říj 2017

Stalo se vam nektere po OPU, ze vas bolelo druhy den bricho vic nez ten prvni?
Vcera a dnes dopo bylo vsechno v pohodě a ted uz se tu cele odpoledne kroutim😳 nic zasadniho, jen me to prekvapuje.

adydejka2609
25. říj 2017

@piduch přesně jak píše marylline já měla 51 oplodnilo se pouze 16 a zůstaly dvě embrya...ja šla do minimalku s tím ať mám málo ale kvalitních vajíček, nakonec to dopadlo jinak těch 51...ale kdybych si mohla vybrat tak taky málo a kvalitní...

suzzikk
25. říj 2017

Ahoj holky,má někdo zkušenost s tímhle krevním testem ?

luciebx
25. říj 2017

@evawest manžel se mnou byl jednou. Dal vzorek nechali zamrazit pak sem už litala sama.

luciebx
25. říj 2017

@suzzikk neznám ale cece něco tam vidím

suzzikk
25. říj 2017

@luciebx No my právě taky,ale jestli to nemůže být třeba jen ryska nebo falešňák.. Asi se dám na modlení ať je to mimi 🙂

luciebx
25. říj 2017

@suzzikk co pocurat normální test

suzzikk
25. říj 2017

@luciebx Tam zatím právě ani ťuk.. Proto jsem zkusila krevní

marryline
25. říj 2017

@suzzikk kolikátý jsi den po ivf?

suzzikk
25. říj 2017

@marryline 6 den po KETu

piduch
25. říj 2017

@suzzikk vidim to i na mobilu😊
Držím palce!

suzzikk
25. říj 2017

@piduch Děkuji 🙂 Ale teď jsem našla a pár ženských na internetu píšou že dělá falešné čárky,tak se nechám překvapit až půjdu na krev do CARU 🙂

marryline
25. říj 2017

@suzzikk taky vidím krásného dusíka, ale bohužel s krevním testem zkušenost nemám. Vyzkoušej TT dr. Maxe ale ten do proudu moci růžový. Má mnohem vic barviva.

evawest
25. říj 2017

@luciebx Muj manzel musi mit sperma odebrane chirurgicky, po zakroku 3 dny prisny klid na luzku, potom se nekolik tydnu setrit a i tak dostal infekci. Navic mi moc CR neprijde celkove moc wheelchair friensly. Ja si i uzivam, ze se mnou jde na sal k transferu a sedi vedle me, kdyz me privezou na pokoj po odberu vajicek a tak. 🙂

luciebx
25. říj 2017

@evawest aha. Tak to potom jo. Mas pravdu v ČR je to jiný pro vozíčkáře

evawest
25. říj 2017

@luciebx To je. Vzdycky na nej cumi jak na nehoraznyho kripla. A to tohle slovo fakt nesnasim. Tady v Anglii teda taky ziraji, jako kdyby vozickare nikdy v zivote nevideli, ale CR to vzdycky trumfne. 🙄

piduch
26. říj 2017

@suzzikk tak jak to vypada s testikem? zkousela jsi Maxe jak radila @marryline?
U mě se zadim nasi dva bobici drzi, zitra bude treti den, tak uvidíme.
Jak je @adydejka2609 ?

suzzikk
26. říj 2017

@piduch Maxe bohužel nemám,zkusila jsem tenhle a je tam pidi. Za dva dny zkusím mama test 🙂

piduch
26. říj 2017

@suzzikk super, to je pokrok, vcera nic na curacim testu videt nebylo a dneska tam je stín. Moc drzim palce a za dva dny se budeme tesit na poradnou carku 😊

adydejka2609
26. říj 2017

@piduch ahojky, už jsem doma, můžu už jist a pít tak mě opustili domů.. ale břicho mám jak balón nemůžu se ohnout, zítra jdu na UZ zda aspoň ta tekutina zmizela tak mi manžel dneska musí oholit nohy 😉 já to nesvedu...

adydejka2609
26. říj 2017

@suzzikk hodně štěstí posílám ať druhá čárka síli!

marryline
26. říj 2017

@adydejka2609 jeeeej chudino. Ale já si tím taky prošla. Měla jsem sice jen minimální hyperstimulak, ale i tak to bylo šílené nepříjemné. Ty máš asi ten hyperstimulak víc rozjetý, že? 😒

marryline
26. říj 2017

@suzzikk ty jooooo. Super, to vypadá nadejne🙏😍

marryline
26. říj 2017

@piduch ooooo, další dobrá zpráva. Tady dnes čtu samé pozitivní zprávičky 🙂 jen tak dál. Uvidíš, že vydrží všech 5 dní.

marryline
26. říj 2017

@suzzikk jinak já měla silnější tt z odpolední moci 🙂

koudulinka
26. říj 2017

@suzzikk preji hodne stesticka ja byla na ket v pondeli a jsem uz z toho nervozni bojim se az prijde testovaci obdobi ze zase nic😔😔😔

luciebx
26. říj 2017

@suzzikk krása. Jen tak dal. Jinak já taktéž silnější čárku z odpolední moči 😉

luciebx
26. říj 2017

@adydejka2609 super ze si doma. Teď už bude lip uvidíš.

piduch
26. říj 2017

@marryline děkuju. To čekání je ale hrozný...v pondeli bude den D, kdy se dozvíme zda slo neco do mrazacku...predstava, ze pak budu cekat jeste mesic na vysledky PGD...vubec nevim jak to vytesnit😁

piduch
26. říj 2017

@adydejka2609 aspoň se tvuj muz natrenuje na období tehu. Pak uz si neoholis vubec nic 😀

Strana