Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@piduch Super, to jsem ráda! Uvidíš, to budou dva silní bojovníčci ❤ Ještě budě vědět info zítra a pak až v to pondělí ? Myslím na Tebe 😘
Tak bohužel.. dnes na testu ani ťuk.. takže se to nepovedlo 😢
Holky jak dlouho po opu jste dostali MS?
Volali mi CARu stav embriek, ja to prosvihla a nedaří se mi dovolat zpet. Snad to zkusi ještě jednou jinak budu cely den nepoužitelná😟
@hribek já přesně na den
@hribek ale každá to máme jinak, někomu to Utros pozdrží
Tak se bobici drží. 💓 Prý vypadají moc hezky...mají sedm buněk. Zitra zavolaji znovu a pak az v pondělí.
@piduch tak super ❤ mam z Tebe radost 🙂
Holky neblbne Vám v tel aplikace Modry Konik ?

@koudelka82 mě ani ne
@koudelka82 me blbla hned od zacatku tak jsem i odinstalovala a nepouzivam ji
*suprově
@rosalline @janaspo Ahoj holky, tak dnes jsem byla na kontrole, transfer s největší pravděpodobností až v prosinci. Dozvěděla jsem se, že se podařilo odebrat vzorek na pgs nakonec u všech třech, tak opravdu není jiná varianta, než počkat na výsledky 🙂 Ještě je teda šance, že mi zavolají v pondělí nebo v úterý, že výsledky už jsou, ale spíš se to teda nestíhá...A jak se máte???
@koudelka82 dobrý den paní :o), ja se cítíte s prckama v sobě :o)?

@suzzikk Super! Je tam, dušík jeden malinký 🍀 Držím moc pěsti, ať sílí 🙂 Vypadá to dobře 👏
Kdy budeš zase testovat, zítra? 🙂