icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

koudelka82
26. říj 2017

@suzzikk Super! Je tam, dušík jeden malinký 🍀 Držím moc pěsti, ať sílí 🙂 Vypadá to dobře 👏
Kdy budeš zase testovat, zítra? 🙂

koudelka82
26. říj 2017

@piduch Super, to jsem ráda! Uvidíš, to budou dva silní bojovníčci ❤ Ještě budě vědět info zítra a pak až v to pondělí ? Myslím na Tebe 😘

suzzikk
27. říj 2017

Tak bohužel.. dnes na testu ani ťuk.. takže se to nepovedlo 😢

piduch
27. říj 2017

@suzzikk ještě nesmutni, na nějaké závěry je ještě brzy. Kdy jdeš na krev do CARu? Teprve tam se dozvis vysledek....oni vědí, proč tomu davaji 14 dní...

luciebx
27. říj 2017

@suzzikk kolik dni mas po transferu. Hele já ráno neměla skoro nic odpoledne ano

luciebx
27. říj 2017

@suzzikk teď koukám 8 den po ket. Vydrž ještě. Zkus zítra po obědě

suzzikk
27. říj 2017

@luciebx Já ho večera dělala jinou značkou,ale ten už jsem doma dneska neměla,tak jsem udělala Mama test,ale tím to být nemůže ☹

luciebx
27. říj 2017

@suzzikk každý test má jinak barviva. Já měla na jednom dusika ze ani máma ho neviděla. Odpoledne sen udělala jinou značku a tam krásná čárka. Takže vážně nic není ztraceno. Drz se

hribek
27. říj 2017

Holky jak dlouho po opu jste dostali MS?

luciebx
27. říj 2017

@hribek já si už nepamatuju

piduch
27. říj 2017

Volali mi CARu stav embriek, ja to prosvihla a nedaří se mi dovolat zpet. Snad to zkusi ještě jednou jinak budu cely den nepoužitelná😟

volfici
27. říj 2017

@hribek já už ne 😊

volfici
27. říj 2017

@piduch oni asi teď všechny obvolávají, za chvíli se určitě dovoláš, dej pak vědět 🙏

piduch
27. říj 2017

@hribek taky to ted řeším. Dostala jsem na sedm dni utrous, tak pocitam, ze po vysazeni dorazi.

hribek
27. říj 2017

@piduch no ja mela vcera opu a prave premyslim jestli to dostanu standartne ten 28-30. den nebo jinak

luciebx
27. říj 2017

@hribek bych řekla ze to dostaneš normálně.

koudelka82
27. říj 2017

@hribek já přesně na den

koudelka82
27. říj 2017

@hribek ale každá to máme jinak, někomu to Utros pozdrží

piduch
27. říj 2017

Tak se bobici drží. 💓 Prý vypadají moc hezky...mají sedm buněk. Zitra zavolaji znovu a pak az v pondělí.

koudelka82
27. říj 2017

@piduch tak super ❤ mam z Tebe radost 🙂

koudelka82
27. říj 2017

Holky neblbne Vám v tel aplikace Modry Konik ?

sticker
luciebx
27. říj 2017

@koudelka82 mě ani ne

fanunka
27. říj 2017

@koudelka82 me blbla hned od zacatku tak jsem i odinstalovala a nepouzivam ji

koudelka82
27. říj 2017

@luciebx
@fanunka díky za odpovědi. Me fungovala superve, ale dnes tam skáčou nějaké nesmysly 😬

koudelka82
27. říj 2017

*suprově

jeanne_g
27. říj 2017

@rosalline @janaspo Ahoj holky, tak dnes jsem byla na kontrole, transfer s největší pravděpodobností až v prosinci. Dozvěděla jsem se, že se podařilo odebrat vzorek na pgs nakonec u všech třech, tak opravdu není jiná varianta, než počkat na výsledky 🙂 Ještě je teda šance, že mi zavolají v pondělí nebo v úterý, že výsledky už jsou, ale spíš se to teda nestíhá...A jak se máte???

rosalline
27. říj 2017

@jeanne_g ahoooj, je to šílené to čekání.....další týden skoro za námi, ještě tři před námi. Jak se jinak máš? Máš ještě nějaké dozvuky? Já bych o sobě řekla, že už jsem ready do další akce :o)))

rosalline
27. říj 2017

@hribek ahooj, my jsme tu byly tři, co jsme šly skoro najednou a dostaly jsme to za 11-12 dní od OPU, synchronizovaně :o)))

rosalline
27. říj 2017

@koudelka82 dobrý den paní :o), ja se cítíte s prckama v sobě :o)?

hribek
27. říj 2017

@rosalline diky😉

Strana