Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Tak zítra odběr vypadá to, že jich tam mám zase přes dvacet...
zralých jich právě moc nebylo, možná chyba, že jsem byla na OPU 10 den a ne třeba 12 nebo 13. Škoda.
tak nás čeká zítra genetika.. snad přijdou na to co je špatně...
Ahoj holky, me to ceka v kvetnu u Apolinare v Praze, ma nekdo zkusenost? Braly jste si po transferu neschopenku? Ja uz se tak tesim po dvou letech neustaleho zklamani, snad to vyjde, sobe i vam vsem drzim palce. Btw neceka to take nekoho stejny termin, ze by jsme na to nebyly sami 🙂
@hadiceee ahoj,no mňa to čaká o mesiac tiež ale v Reprofite po prvý krat..,ja si brať voľno nebudem,ak sa to ma udržať,udrží sa 🙂
náročnú prácu tak by sa aj hodila 😉
@cherinka11
@hadiceee ahoj holky, ja taktez zacnu za mesic. V polovine kvetna najizdim na dlouhy protokol na 2. IVF...
@hanyas ahooj tak už sme trojka super 👌 😀
Ty už máš jedno za sebou.. Mals si tiež dlhý protokol? Ja idem skúsiť Native..
Jak já vám závidím. Jsem 2 měsíce od revize a 40 den od rerevize a ještě jsem nedostala ani menstruaci, takže IVF je v nedohlednu 😢 Ale aspoň tady budu číst vaše úspěšné květnové příběhy 👍
@jezz13
Moja zlata,tak to ma veľmi mrzi 😔
Ale neboj,už je to veľa dní,určite je už menzes blízko 😉
Ono si tie hormony s telom dosť zahravaju a telíčko sa musí z toho spamätať 😕
Budem ti veľmi držať prsty aby si sa k nám čím skôr pridala a aby MZ už prišla 😘

@wendissek taky jsem delavala sestricku, ale pak jsem to zmenila.....sluzby mi vadily a taky jsem dostala nabidku na praci, kde se vydelava vice penez. Ale prace to byvala krasna, sestricky jsou top 😉