icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

satinem
9. dub 2017

@wendissek taky jsem delavala sestricku, ale pak jsem to zmenila.....sluzby mi vadily a taky jsem dostala nabidku na praci, kde se vydelava vice penez. Ale prace to byvala krasna, sestricky jsou top 😉

wendissek
10. dub 2017

@satinem jee a co ted delas ? Me az na některý služby to nevadí

martik29
13. dub 2017

Tak zítra odběr vypadá to, že jich tam mám zase přes dvacet...

jezz13
13. dub 2017

@martik29 Drzim palce, at vsechno klapne!

martik29
13. dub 2017

@jezz13 děkuji, už musí 🙂

satinem
13. dub 2017

@martik29 tak tfuj tfuj....at je jich co nejvic zralych🙏❤

martik29
14. dub 2017

@satinem Děkuji nakonec 16 odebraných a zítra budu vědět víc jsem ráda, že je po OPU zítra najedu na utrogestan a duphaston.

satinem
15. dub 2017

@martik29 tak supeeeer 16je pekny pocet 🙂 a oplodnovali jste kolik? Hlavne si dej pekne klidecek po odběru. Nozky hore a nic nedelat ❤

martik29
15. dub 2017

@satinem oplodnilo se 7 jen. Jo klidecek ten si dam az bude ET ted musim dodelat tolik veci co jsem jeste nestihla na Velikonoce, ale nastesti jsem uplne v pohode nic neboli.

martik29
15. dub 2017

zralých jich právě moc nebylo, možná chyba, že jsem byla na OPU 10 den a ne třeba 12 nebo 13. Škoda.

raelyn
15. dub 2017

@martik29 zdravím 🙂 buď ráda za tolik odebranych. Kdyby to bylo později, tak ten největší by mohl prasknout a zastavit vývoj těch ostatních. Myslím, že jich máš dost 😉 a důležitá je kvalita. Držím palce 🙏

martik29
15. dub 2017

@raelyn Aha to jsem nevěděla jen mi je to líto předtím jich bylo z 20 vajíček 16 zralých a velmi kvalitních.

raelyn
15. dub 2017

@martik29 klidně se na vše ptej lékaře, určitě vše vysvětlí ať jsi klidná 😉

satinem
15. dub 2017

@martik29 hele sedm je furt dobry....ja jsem cekala kolik mi jich ze sedmi zbude a do sesteho dne vydrzela jen dve embrya.....obe byla na pgs a vcera volali ze jsou obe zdrava. Tak uz se trepu na ket. Nekdy mene znamena vice.....treba budou o to kvalitnejsi, musis verit 🙏😍

martik29
16. dub 2017

@satinem Tak to je super gratuluji! my o PGS uvažovali, ale nakonec jsme nechali pouze ICSI s tím, že kdyby to nevyšlo dáme i toto. Já mám jít zítra na ET to čekání je nejhorší až ráno zavolají.

satinem
17. dub 2017

@martik29 tak jak jsi dopadla? Uz mas broucka v brisku?

martik29
17. dub 2017

@satinem Zatím naštěstí ne čekáme na středu to bude pátý den PK 🙂 zítra snad budou volat a věřím, že to vydrží až na tu středu

vkackah
18. dub 2017

tak nás čeká zítra genetika.. snad přijdou na to co je špatně...

hadiceee
18. dub 2017

Ahoj holky, me to ceka v kvetnu u Apolinare v Praze, ma nekdo zkusenost? Braly jste si po transferu neschopenku? Ja uz se tak tesim po dvou letech neustaleho zklamani, snad to vyjde, sobe i vam vsem drzim palce. Btw neceka to take nekoho stejny termin, ze by jsme na to nebyly sami 🙂

cherinka11
19. dub 2017

@hadiceee ahoj,no mňa to čaká o mesiac tiež ale v Reprofite po prvý krat..,ja si brať voľno nebudem,ak sa to ma udržať,udrží sa 🙂
náročnú prácu tak by sa aj hodila 😉

hanyas
19. dub 2017

@cherinka11
@hadiceee ahoj holky, ja taktez zacnu za mesic. V polovine kvetna najizdim na dlouhy protokol na 2. IVF...

cherinka11
19. dub 2017

@hanyas ahooj tak už sme trojka super 👌 😀
Ty už máš jedno za sebou.. Mals si tiež dlhý protokol? Ja idem skúsiť Native..

jezz13
19. dub 2017

Jak já vám závidím. Jsem 2 měsíce od revize a 40 den od rerevize a ještě jsem nedostala ani menstruaci, takže IVF je v nedohlednu 😢 Ale aspoň tady budu číst vaše úspěšné květnové příběhy 👍

cherinka11
19. dub 2017

@jezz13
Moja zlata,tak to ma veľmi mrzi 😔
Ale neboj,už je to veľa dní,určite je už menzes blízko 😉
Ono si tie hormony s telom dosť zahravaju a telíčko sa musí z toho spamätať 😕
Budem ti veľmi držať prsty aby si sa k nám čím skôr pridala a aby MZ už prišla 😘

ter_mi
19. dub 2017

@hadiceee
Ahoj, já jsem si neschopenku brala. Je to lepší. Ale záleží na tom, jak náročnou vykonáváš práci. A musela jsem si dojít ke svému gynekologovi , u Apolináře ji nenapíše. Přeji hodně štěstí.

satinem
19. dub 2017

@hadiceee ja si ted vezmu po ket 10dni dovcu.....taky nechci riskovat 🙂 tak moc moc drzim pesticky

satinem
19. dub 2017

@martik29 tak jak tak jaaaak.....ja cekala do sesteho dne pk....myslela jsem uz nevydrzim jak jsem byla zvedava

nita1984
autor
19. dub 2017

@hadiceee ahoj, ja po ET neschopenka, klidovy režim a výsledek biochem. Na KET jsem si odskocila doslova v polední pauze, pak 5 nočních v kuse a jsem 5tt. Myslím, ze o tom to není...

wendissek
19. dub 2017

@nita1984 taky chci zkusit chvilku pracovat zvedas v práci i něco ?

martik29
19. dub 2017

@satinem Tak jsem po ET 2 krásné embrya a 4 mrazáčky hodnocené jako 1-2 ve stádiu blastocysty. Ted budu dva dny odpočívat a pak čekat na testování to budou muka.

Strana