Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Nevím, jestli nemám testovat už dnes. Strašně se bojím, ze tam nic nebude... 😒
Ahoj holky, píšu s prosbou o nějakou útěchu.18.12. Jsem byla na ket jednickove expandovane blastocysty která v embryoglue začala hatchovat... Ale jsem fakt nachlazena kašel bolest v krku teplota zatím ne...propadam panice že je to marne...😢
@adydejka2609 Ahoj, taky jsem při ET byla nachcípaná... 🤒 Tak uvidíme...
Holkyyyy!!!! Je tam duch, sice úplně úplně neviditelný, ale já ho vidím 🤪 Vidím ho u sebe poprvé v životě... Neskutečný pocit, nechci to zakriknout 🙏
@merilina moc držím palce, já mám strach testovat, zatím pořád žiju v naději že snad...
@adydejka2609 Kolikátý jsi den?
@adydejka2609 Nachlazení bez teploty by vadit nemělo. Já taky po ket dost nachcipana, kasel, ryma, ale bez teplot. Embryo uz bylo zavrtany v tu dobu, kdy jsem tochytla, tak doufám, ze ho to nezlomi🙏 Přeju hodně štěstí 🍀
@merilina dneska jsem 6 den, tak uvidím no...moc a moc držím palce ať to sili...
@jeanne_g
@adydejka2609
Díky moc! Já se taky bála, ze to bude moc brzy. Tak hlavně aby sílila..🙏
@adydejka2609 neniii tolik kamaradek melo chripajznu neboj se niceho to je normalni ze jak clovek otehotni hned je marod 🙂 to bude dobry neboj
Hooolky tady se roztrhl pytel s pozitivnima testama 🙂 to je krasny nechcete nekdo zalozit novou skupinku..
@merilina vidím ho krásné! Ať je zítra ještě tmavší😉 věřím že budete mít uzasny dárek 🙂
Holky, @hanyas a ostatni, co mate za sebou prvni trimestr, pomoc, jsem 5+1 a spinim😞 Je to normální? K doktorovi se dostanu nejdřív po svatkach. Myslim, ze je to nejaka vaginal infekce ze zavadeni utrose, zacala jsem ho radeji polykat. Vanoce budou v nervech 😨 Kamoska me uklidnuje, ze spinila cely tehotenstvi. Mate zkusenost?
@adydejka2609
@jeanne_g
Díky! 😍
Holkyyy tehulkyyyy prosim prosim :( vubec se neorientuju co muzu nebo nemuzu jist a pit :( miluju zazvorovy a matovy caj a segra rikala ze muzu jen tehotenske jine ne a vcera jsem si dokonce udelala jeden salek kontryhelovyho a ten pry taky nesmim ja jsem zoufala :( vsechno spatne :(
@fanunka já četla že zelený a černý nesmím (všechny, které obsahují tein).
Bylinkové prý se můžou, akorát tam nesmí být šalvěj a ten kontryhel by se asi taky neměl.
Prý se může rooibos(v lidlu mají i různé příchutě), takže jsem si ho koupila ještě před et, a ještě mám lipový a zázvorový a střídám
@uzivatelkapetra dekuji ted jsem cetla ze pokud to budou max 2 salky za den a hlavne stridat je tak je to v pohode. Ja cerne rada nemam piju jen ovocne teekanee a ten matovy a cerstvy zazvor a ten doporucujou max 4g tak snad to mimi zvladne
@fanunka tak ovocné by ničemu vadit neměly, v nich žádný čaj nebývá.
Já právě ovocné nerada, frčím na zelených, tak to pro mě bylo na prd, ale bylinky mám taky ráda 🙂

@fanunka
@hribek
Jj, souhlas. To je z Utroše... mě třeba zase hrozně bolí prsa. Jeden by řekl, ze je to jasná známka těhu. Ale mám už vyzkoušené, ze je to vždy po Utroši.