icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

merilina
23. pro 2017

@fanunka
@hribek
Jj, souhlas. To je z Utroše... mě třeba zase hrozně bolí prsa. Jeden by řekl, ze je to jasná známka těhu. Ale mám už vyzkoušené, ze je to vždy po Utroši.

merilina
23. pro 2017

Nevím, jestli nemám testovat už dnes. Strašně se bojím, ze tam nic nebude... 😒

hribek
23. pro 2017

@merilina @fanunka jj ja si rikam ze z niceho jinyho to nemuze byt, ale utros beru uz nejakych 14 dni a vzdycky to bylo ok az doted 🙂 no budu doufat ze to zabere a budou z toho // 🙂

A kolik jsi dneska?

adydejka2609
23. pro 2017

Ahoj holky, píšu s prosbou o nějakou útěchu.18.12. Jsem byla na ket jednickove expandovane blastocysty která v embryoglue začala hatchovat... Ale jsem fakt nachlazena kašel bolest v krku teplota zatím ne...propadam panice že je to marne...😢

merilina
23. pro 2017

@hribek 7. den

merilina
23. pro 2017

@adydejka2609 Ahoj, taky jsem při ET byla nachcípaná... 🤒 Tak uvidíme...

merilina
23. pro 2017

Holkyyyy!!!! Je tam duch, sice úplně úplně neviditelný, ale já ho vidím 🤪 Vidím ho u sebe poprvé v životě... Neskutečný pocit, nechci to zakriknout 🙏

adydejka2609
23. pro 2017

@merilina moc držím palce, já mám strach testovat, zatím pořád žiju v naději že snad...

merilina
23. pro 2017

@adydejka2609 Kolikátý jsi den?

jeanne_g
23. pro 2017

@adydejka2609 Nachlazení bez teploty by vadit nemělo. Já taky po ket dost nachcipana, kasel, ryma, ale bez teplot. Embryo uz bylo zavrtany v tu dobu, kdy jsem tochytla, tak doufám, ze ho to nezlomi🙏 Přeju hodně štěstí 🍀

jeanne_g
23. pro 2017

@merilina 👍 Super, jen tak dal, kočko 😊

adydejka2609
23. pro 2017

@merilina dneska jsem 6 den, tak uvidím no...moc a moc držím palce ať to sili...

merilina
23. pro 2017

@jeanne_g
@adydejka2609
Díky moc! Já se taky bála, ze to bude moc brzy. Tak hlavně aby sílila..🙏

fanunka
23. pro 2017

@adydejka2609 neniii tolik kamaradek melo chripajznu neboj se niceho to je normalni ze jak clovek otehotni hned je marod 🙂 to bude dobry neboj

fanunka
23. pro 2017

Hooolky tady se roztrhl pytel s pozitivnima testama 🙂 to je krasny nechcete nekdo zalozit novou skupinku..

hribek
23. pro 2017

@merilina super! Tak hlavne at sili!!!

merilina
23. pro 2017

Vidíte ho taky? 😅

adydejka2609
23. pro 2017

@merilina vidím ho krásné! Ať je zítra ještě tmavší😉 věřím že budete mít uzasny dárek 🙂

jeanne_g
23. pro 2017

@merilina Je tam jak vyšitý 😊

jeanne_g
23. pro 2017

Holky, @hanyas a ostatni, co mate za sebou prvni trimestr, pomoc, jsem 5+1 a spinim😞 Je to normální? K doktorovi se dostanu nejdřív po svatkach. Myslim, ze je to nejaka vaginal infekce ze zavadeni utrose, zacala jsem ho radeji polykat. Vanoce budou v nervech 😨 Kamoska me uklidnuje, ze spinila cely tehotenstvi. Mate zkusenost?

hanyas
23. pro 2017

@jeanne_g zlato, ja taky nekolikrat spinila. Navys si Utros jestli to jde a odpocivej. Nemas treba kolem terminu MS?

merilina
23. pro 2017
fanunka
24. pro 2017

Holkyyy tehulkyyyy prosim prosim :( vubec se neorientuju co muzu nebo nemuzu jist a pit :( miluju zazvorovy a matovy caj a segra rikala ze muzu jen tehotenske jine ne a vcera jsem si dokonce udelala jeden salek kontryhelovyho a ten pry taky nesmim ja jsem zoufala :( vsechno spatne :(

merilina
24. pro 2017

@fanunka Mám stejný problém. Mám nejspíš zánět dutin a nevím, co si na to dat 🤦‍♀️

merilina
24. pro 2017

Dneska ... 🙏 a sílí 🙏😱😍

uzivatelkapetra
24. pro 2017

@fanunka já četla že zelený a černý nesmím (všechny, které obsahují tein).
Bylinkové prý se můžou, akorát tam nesmí být šalvěj a ten kontryhel by se asi taky neměl.
Prý se může rooibos(v lidlu mají i různé příchutě), takže jsem si ho koupila ještě před et, a ještě mám lipový a zázvorový a střídám

fanunka
24. pro 2017

@merilina ajeejej :( to ja jen chci neco tepleho do briska po ranu

fanunka
24. pro 2017

@uzivatelkapetra dekuji ted jsem cetla ze pokud to budou max 2 salky za den a hlavne stridat je tak je to v pohode. Ja cerne rada nemam piju jen ovocne teekanee a ten matovy a cerstvy zazvor a ten doporucujou max 4g tak snad to mimi zvladne

fanunka
24. pro 2017

@merilina to je hezky

uzivatelkapetra
24. pro 2017

@fanunka tak ovocné by ničemu vadit neměly, v nich žádný čaj nebývá.
Já právě ovocné nerada, frčím na zelených, tak to pro mě bylo na prd, ale bylinky mám taky ráda 🙂

Strana