Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky. Jakpak se tu všechny máte? Moc vás zdravím a přeji krásné, pohodová a ničím nerušené svátky 🎄
Mám na vás velkou otázku, zda se s tím někdo nesetkal.
Pozitivní test. O dva dny hodně slabě pozitivní a následně zase zesílil. Nekrvacim, nešpiním, příznaky asi stále stejné, jen ty testy mi jsou záhadou. Vše stejná značka a ranní moč. Jsem dnes 15 den po ketu dvou blastocyst
@daphney Ahoj zlato, myslela jsem na tebe. Může být špatný test, nebo třeba se chytla obě a pak se jedno pustilo. Nebo jsi třeba víc pila večer před tím slabším testikem. Důležité je, že je tam druha čárka 15. den a to je nadějné😊 Zítra šupajdi na krev a uvidíš. Držím moc palce!!!
A kdy už je něco vidět na Utz?
Holky u nas byl na utz gestacni vacek uz v 5. tydnu, takze uz urcite neco uvidite 🙂
A to srdicko je slyset ve kterym tydnu?

@merilina ja byla hned jak jsem mela carku 10. Den po ET a mela jsem 139