icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
25. pro 2017

@merilina ja byla hned jak jsem mela carku 10. Den po ET a mela jsem 139

hribek
25. pro 2017

@merilina super jen tak dal. Pokud pracujou v Car pres vanoce tak tam cinkni. Pokud ne tak po novym roce. Nebo jako samoplatce nekde v nemocnici

merilina
25. pro 2017

@fanunka
@hribek
Ve středu tam zavolám... Potrebovala bych tam hlavně, protože mi nevystačí Utroš 🤔

daphney
26. pro 2017

Ahoj holky. Jakpak se tu všechny máte? Moc vás zdravím a přeji krásné, pohodová a ničím nerušené svátky 🎄

Mám na vás velkou otázku, zda se s tím někdo nesetkal.
Pozitivní test. O dva dny hodně slabě pozitivní a následně zase zesílil. Nekrvacim, nešpiním, příznaky asi stále stejné, jen ty testy mi jsou záhadou. Vše stejná značka a ranní moč. Jsem dnes 15 den po ketu dvou blastocyst

hribek
26. pro 2017

Tak dneska testik z ranni a je tam. Na fotce nic moc ale ve skutecnosti je pekne viditelna🤭

hribek
26. pro 2017

@daphney treba to byl jen spatnej test s malem barviva

jeanne_g
26. pro 2017

@daphney Ahoj zlato, myslela jsem na tebe. Může být špatný test, nebo třeba se chytla obě a pak se jedno pustilo. Nebo jsi třeba víc pila večer před tím slabším testikem. Důležité je, že je tam druha čárka 15. den a to je nadějné😊 Zítra šupajdi na krev a uvidíš. Držím moc palce!!!

jeanne_g
26. pro 2017

@hribek Vidím 😍 Ať sili🍀

hanyas
26. pro 2017

@hribek super 🙂 tak smele do kazdodenni testovaci manie 😁

hanyas
26. pro 2017

@daphney asi mas v brisku sprymare 🙂 kazdopadne to byl jednodenni vypadek, jinak je test krasnej, tak bych to radsi ani neresila, at se zbytecne nestresujes 🙂

fanunka
26. pro 2017

Dnes jsem testovala pro kontrolu a klid dusicky 🙂 ten slabsi je z minuleho pondeli

hribek
26. pro 2017

@fanunka krasny dalnice!!!! kdy jdes na utz?

fanunka
26. pro 2017

@hribek az 5.1.

hribek
26. pro 2017

@fanunka to uz je za chvilku😉

volfici
26. pro 2017

@daphney mohlo být méně barviva, neboj, ten spodní je krásný

volfici
26. pro 2017

@fanunka hezký dáreček pod stromeček 😍

merilina
26. pro 2017

@daphney Divné... A nedobíhal tam Ovitrelle nebo něco takového?

merilina
26. pro 2017

@hribek Jj, něco tam také vidím 😉😉

fanunka
26. pro 2017

@volfici ten nejlepsi darek 🙂 nemuzu se dockat az pujdu na ultrazvuk to je hrozna doba to by tam uz i mohlo byt srdíčko. Co myslite? Porad teda nevim v jakem tydnu jsem kdyz ET byl 8.12.

merilina
26. pro 2017

@fanunka To taky nevím... Já byla na ET 16.12. .. Appka mi ukazuje, ze jsem 4+4... jako od prvního dne poslední MS ... tak nevím 🤔

jeanne_g
26. pro 2017

@fanunka No počítá se to od poslední menstruace. Ta byla kdy?

fanunka
26. pro 2017

@jeanne_g ja mela dlouhy protokol a posledni menstruace byla 12.11. Odber vajicek 4. 12. A ET 8.12. Takze jeden cyklus jedu bez menstruace

fanunka
26. pro 2017

@hribek tyyjo dekuji to jsem si logicky taky myslela 🙂 takze podle apky jsem uz 6. Tyden kdy je na ultrazvuku uz slyset srdicko?

jeanne_g
26. pro 2017

@fanunka Tak to jsi 5+2. Já jsem 5+5.

merilina
26. pro 2017

A kdy už je něco vidět na Utz?

hribek
26. pro 2017

@merilina ten 6tt uz by mohlo byt. A po vanocich 7tt tak to uz bude.

hanyas
26. pro 2017

Holky u nas byl na utz gestacni vacek uz v 5. tydnu, takze uz urcite neco uvidite 🙂

fanunka
26. pro 2017

A to srdicko je slyset ve kterym tydnu?

luciebx
26. pro 2017

@fanunka u mě tak po 14 tt někdo má dříve

Strana