icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

hribek
9. led 2018

@rosalline
@fanunka podle ms bych mela byt 5+2tt no po transferu sem jedla vse ovozel, sladky atd....byly vanoce takze od vseho neco😄 ted je mi soufl jen na to pomyslet. Vcera sem upekla quiche ze vemu do prace si na obed. No otevrela sem lednici a hned ji zase zavrela😄😄😄v samosce 5rohliku a hotovo. Zustali mi 3na zitra tak do obchodu nemusim

koudelka82
9. led 2018

@rosalline my máme jenom 2 mrazacky, to je poprvé, kdy nám něco zbylo, takže díky bohu za ne. Ty mas kolik ještě mrazacku ? Jojo, taky jsem si vybavila, ze už budeš vědět, ze už budeš mít za sebou // 🙂
@hribek dekuju, snad jo 🙂

rosalline
9. led 2018

@koudelka82 že 17 oocytů nám zbylo 7 a 6 jich neprošlo genetickými testy ngs, takže tohle byl jediný

koudelka82
9. led 2018

@rosalline a jo vlastně, už si to vybavuji. Kdoví jak jsou na tom ty naše emryjka, když jsme je nedávali vyšetřit.

fanunka
10. led 2018

@juliia ano jsem z Prahy

rosalline
10. led 2018

Děvčátka, nemohla jsem v noci vůbec spát a hrozně jsem se potila. Mám obavu, jestli to ta moje extrémní imunita.... Měla jste některá z vás taky noční pocení?

jeanne_g
10. led 2018

@rosalline
To bývá po utrogestanu, progesteron zvyšuje tělesnou teplotu.

natysnovec
10. led 2018

Ahojky holky mate zkusenost s injekci na prasknuti folikulu?Dekuju za odpovedi

rosalline
10. led 2018

@jeanne_g nazdárek paní. Utrogestan už beru od 24.12. , víš právě a před tím v prosinci taky, jak neproběhl ten naplánovaný KET.....a žádné pocení :o(

rosalline
10. led 2018

@jeanne_g ty ses potila? Jak se máš? už máš naplánovaný další transfer?

rosalline
10. led 2018

@natysnovec zřejmě bohaté :o). Jakou jsi dostala injekci?

janaspo
10. led 2018

@rosalline Dobrý den kočko ... tak čtu že už 🙂 Tak tfuj tfuj ať se pěkně zavrtává a ty na sebe dávej pozor 🙂

rosalline
10. led 2018

@janaspo děkuji... ty taky už tento měsíc nástup, že ano?

natysnovec
10. led 2018

@rosaline Otrivelle nebo tak nejak se to jmenuj

jeanne_g
10. led 2018

@rosalline Nenavyšovalas třeba po transferu? Jj, já se taky potila, ale to bylo nejspíš tím, že jsem byla nachcípaná. Ale potila jsem se i u těch předchozích. Tak jsem to připisovala utrogestanu. Ono to taky trvá, než to naběhne, ty příznaky. Transfer naplánovaný nemám, čekám, až dorazí ms ☹

rosalline
10. led 2018

@jeanne_g nene, nenavyšovala. Jsem se ptala i v jiné diskuzi a taky se holčina potila a je v 8.týdnu, tak snad to neznamená, že imunita bojuje s embryjkem

rosalline
10. led 2018

@jeanne_g Máš tušení , kdy dorazí?

rosalline
10. led 2018

@natysnovec ano, měla jsem jich už xxxx.

natysnovec
10. led 2018

@rosalline A neotehotnela hste po nich...predpokladam...takze ja asi tak nemam nadeji...vcera jsem v noci byla u nas na pohotovosti mela sem silne bolesti a oni mi prave rekly ze je to k te ovulaci...

rosalline
10. led 2018

@natysnovec ne, neotěhotněla. Mám nepríchodný vejcovod a tam , kde jebprůchodný zase nefunguje vaječník, resp. minimálně. Ovitrelle mi nezpůsoboval žádné vedlejší účinky... tak doufám, že jste na to skočili, abyste nepromeškali ovulku

natysnovec
10. led 2018

@rosalline Skocily predevcirem to bylo po 2 dnech pauzy a vcera....tak doufam ze by se to povedlo.Ja mam jen jediny problem a to ten ze mi neodchazeji vajicka takze nemam ovulace.Tak snad doufam,ze by to vyjit mohlo kdyz mi snad vyvolaly tu ovulaci a spermijky byly....a manzel je ma pry podle spermiogramu (2014)skvely.

rosalline
10. led 2018

@natysnovec takže doktor ti stimuloval nějak vaječníky, uviděl dozrávající folikul a podal ti Ovitrelle, ano?

natysnovec
10. led 2018

@rosalline Ano presne tak.Proc pak?

rosalline
10. led 2018

@natysnovec budu držet pěsti. Ovitrell obsahuje hcg , takže test nejdříve tak po 12 dnech... jinak by ses mohla radovat z falešné pozitivity

natysnovec
10. led 2018

Ale myslite,ze by se to podarit mohlo?Kdyz je to takhle.

rosalline
10. led 2018

@natysnovec ta pravděpodobnost, že se to povedlo, tam určitě je 😉

natysnovec
10. led 2018

@rosalline ale myslite,ze by se to podarit mohlo?Kdyz je to takhle.🙁

natysnovec
10. led 2018

@rosalline Ja jsem nad tim premyslela a myslim si ze by to vyjit mohlo....mam problem jen s tima vajickama ze neovuluji...

janaspo
10. led 2018

@rosalline snad ano .... Včera jsem dobrala Norethisteron a čekám na MS ....

jeanne_g
10. led 2018

@rosalline Vůbec nemám tušení, prý i po 6 týdnech může přijít. Pokud by to bylo jako normální cyklus, tak za 14 dní.

Strana