Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudelka82 že 17 oocytů nám zbylo 7 a 6 jich neprošlo genetickými testy ngs, takže tohle byl jediný
@rosalline a jo vlastně, už si to vybavuji. Kdoví jak jsou na tom ty naše emryjka, když jsme je nedávali vyšetřit.
Děvčátka, nemohla jsem v noci vůbec spát a hrozně jsem se potila. Mám obavu, jestli to ta moje extrémní imunita.... Měla jste některá z vás taky noční pocení?
Ahojky holky mate zkusenost s injekci na prasknuti folikulu?Dekuju za odpovedi
@natysnovec zřejmě bohaté :o). Jakou jsi dostala injekci?
@rosaline Otrivelle nebo tak nejak se to jmenuj
@rosalline Nenavyšovalas třeba po transferu? Jj, já se taky potila, ale to bylo nejspíš tím, že jsem byla nachcípaná. Ale potila jsem se i u těch předchozích. Tak jsem to připisovala utrogestanu. Ono to taky trvá, než to naběhne, ty příznaky. Transfer naplánovaný nemám, čekám, až dorazí ms ☹
@natysnovec ano, měla jsem jich už xxxx.
@rosalline A neotehotnela hste po nich...predpokladam...takze ja asi tak nemam nadeji...vcera jsem v noci byla u nas na pohotovosti mela sem silne bolesti a oni mi prave rekly ze je to k te ovulaci...
@natysnovec ne, neotěhotněla. Mám nepríchodný vejcovod a tam , kde jebprůchodný zase nefunguje vaječník, resp. minimálně. Ovitrelle mi nezpůsoboval žádné vedlejší účinky... tak doufám, že jste na to skočili, abyste nepromeškali ovulku
@rosalline Skocily predevcirem to bylo po 2 dnech pauzy a vcera....tak doufam ze by se to povedlo.Ja mam jen jediny problem a to ten ze mi neodchazeji vajicka takze nemam ovulace.Tak snad doufam,ze by to vyjit mohlo kdyz mi snad vyvolaly tu ovulaci a spermijky byly....a manzel je ma pry podle spermiogramu (2014)skvely.
@natysnovec takže doktor ti stimuloval nějak vaječníky, uviděl dozrávající folikul a podal ti Ovitrelle, ano?
@rosalline Ano presne tak.Proc pak?
@natysnovec budu držet pěsti. Ovitrell obsahuje hcg , takže test nejdříve tak po 12 dnech... jinak by ses mohla radovat z falešné pozitivity
Ale myslite,ze by se to podarit mohlo?Kdyz je to takhle.
@natysnovec ta pravděpodobnost, že se to povedlo, tam určitě je 😉
@rosalline ale myslite,ze by se to podarit mohlo?Kdyz je to takhle.🙁
@rosalline Ja jsem nad tim premyslela a myslim si ze by to vyjit mohlo....mam problem jen s tima vajickama ze neovuluji...

@rosalline
@fanunka podle ms bych mela byt 5+2tt no po transferu sem jedla vse ovozel, sladky atd....byly vanoce takze od vseho neco😄 ted je mi soufl jen na to pomyslet. Vcera sem upekla quiche ze vemu do prace si na obed. No otevrela sem lednici a hned ji zase zavrela😄😄😄v samosce 5rohliku a hotovo. Zustali mi 3na zitra tak do obchodu nemusim