icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

vigier1204
13. črc 2017

@satinem Wow, to je teda hodne velky skos. No ja doufam, ze jich tam par bude. To mate prvni pokus ivf? Drzim palce, vypada to dobre !

satinem
13. črc 2017

@vigier1204 jojo mam první....nechala jsem si dnes brat ru krev a pred chvílí volali ze to vypada dobre ❤pry vzhledem k desatemu dni po ket odpovidajici hladina hcg 🙏

luciehcz
13. črc 2017

@satinem Protivnej nastesti nebyl.. Jen to vysetreni bylo dost bolestive... ☹

adydejka2609
13. črc 2017

Tak u mě včera 20 vajicek a dneska jsem volala do CAR že jich je odloženo pouze 6 :( a to musí vydržet až do po délka kdy bude ET...

sussah
13. črc 2017

@satinem ja som mala dnes 8 deň a obávam sa testovať, plánujem až cez víkend 😉

satinem
13. črc 2017

@adydejka2609 hele i dve staci.....vlastne i jedno dobre staci.....ta selekce je velika, ale usetri ti zklamani zbytecne 😘

satinem
13. črc 2017

@sussah jedna pani mi rekla, ze je preci uplne jedno kdy ten test udelas.....ze nejdulezitejsi je verit.....muj prvni test mel maleho ducha, ktereho jsem videla jen ja a nikdo jinej😂

satinem
13. črc 2017

@luciehcz a co bolelo....jakoze kdyz ti tam daval zrcadla nebo co?

sussah
13. črc 2017

@satinem u mňa je problem, že po 5 tom vklade som prestala veriť 😏

luciehcz
14. črc 2017

@satinem Nn, zrcadla nedaval. Delal mi vaginalni utz.

satinem
14. črc 2017

🙏🤰tak to nevim jestli je to dobre nebo spatne. Myslim ze by jsi mela duverovat svemu telu. Vse ma svuj cas....telo moc dobre vi, kdy to embryo muze přijmout a kdy ne. Vse se deje pro neco. A mas na embryich pgs?

satinem
14. črc 2017

@luciehcz jejeee a to ti na gynde bezne nedelaji? Vzdyt to nic neni❤vaginalni utz ti budou delat jeste hooooodnekrat, to si na to rychle zvykni💃

sussah
14. črc 2017

@satinem nie nedavala som pgs. Asi áno, všetko sa deje pre nejaký dôvod.

satinem
14. črc 2017

@sussah a to mas pet ketu z jednoho ivf? Ono je te pgs lepsi, protoze vis ze jsougeneticky v pořádku a tim padem je daleko vetsi uspesnost. Protoze nektera embrya nejsou v dobrem stadiu. Ja jsem mela pgs na pojišťovnu, takze bych byla blba kdybych toho nevyuzila 😈

sussah
14. črc 2017

@satinem u nás pgs poisťovňa zial neprepláca. Ja som mala 1.ivf-4 neúspešne vklady na Slovensku. Teraz som išla na 2.ivf-moj prvý vklad.

satinem
14. črc 2017

@sussah ahaa....tak ono je to celkem drahe bez pojistovny. Tak proste pockas nez prijde rada na toho nehlepsiho z nejlepsich 👶😇

sussah
14. črc 2017

@satinem 😂😂😂

satinem
14. črc 2017

@sussah kolik to vyjde vlastně na slovensku. Je to na stejno jak v CR? Nas vysel cely cyklus vcetne leku zhruba na 60tisic. Jsem na jedne z drazsich klinik v nasem meste. Co jsem tak slysela, tak nektere holky to maji za 35tisic nekdy 40tisic. Samozrejme zalezi jake metody se pouziji. U nas bylo nutno vzit ty nejdrazsi. ...spermiogram byl hrozny👎

satinem
14. črc 2017

@sussah hele ale zase mas fajn kolik embryi mas z tech cyklu....ja mela jen dva prdochy.....no a vem si holky, co maji fakt jen jedno nebo zadny nevydrzi. To bych asi nedala.....jako cely cyklus cela stimulace a nezustane ani jedno embryo....hruza des

sussah
15. črc 2017

@satinem na Slovensku vyjde jeden ivf cyklus asi cca 1000 eur. Každý ďalší KET plus 250-300 eur. Aj my máme hrozný spermiogram. A vám sa nakoniec ivf na ktorý krát podarilo?

sussah
15. črc 2017

@satinem Pri rovnakých dávkach Gonalu mi na Slovensku vyšlo 6 embryi a ani jedno sa neuhniezdilo. Zistila som že mi dávali aj menej kvalitné embrya. V Čechách tiež pri Gonale mi vysli 3 embrya a tie menej kvalitné hneď vyradili. Teraz som dala jedno a ostali mi ešte dve.

sussah
16. črc 2017

@satinem neuveríš 😊 Mám POZITÍVNY test 😍😍😍

satinem
16. črc 2017

🙏👏❤no paradaaaaaa....jupiuuii moc gratuluju 😘asi to leto dela zazraky....a jak dlouho po ket ze jsi? Mam obrovskou radost....to budem mit stejne stare miminka 🤰❤

satinem
16. črc 2017

@sussah jinak 1000€ je super cena....ja za to dala dvakrat tolik😲

sussah
16. črc 2017

@satinem som 11 dní po ET. Ďakujem pekne 😘

sussah
16. črc 2017

@satinem a išla si cez poisťovňu?

vigier1204
16. črc 2017

Ja jsem vcera byla na odberu a mela jsem 8 folikulu-8 vajicek, z toho 6 dobrych a 2 takovy liny. Zitra budu volat, tak doufam, ze z toho 2-3 budou na ctvrtek 🙂 po narkoze jsem pry mluvila anglicky a dozadovala se fish&chips hahaha. A gratuluji k Vasim testum, jsou to dobre zpravy!!!

satinem
16. črc 2017

@sussah jojo mrla jsem pres pojišťovnu....ale mam asi to nejdrazsi centrum v Brne 😀 takzr si byla na et o den pozdeji jak ja 🙂 to je pekneee❤

satinem
16. črc 2017

@vigier1204 pekneeee fish and chips....taky bych si ted dala 😀 tak pak nas informuj jak dopadla embryjkaaa🙏a dekujeme za gratulace❤

sussah
16. črc 2017

@satinem áno? A v ktorom centre si bola? Ja som mala vklad 5 júla 😊

Strana