icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

volfici
12. led 2018

@juliia držím palce ať to v pondělí klapne 🍀
jinak holky, já už za půlkou, končím 23tt, letí to strašně. Tento týden jsem poprvé dostala kopance přímo na ruku, první opravdu viditelný přes břicho, pocit nepopsatelný, strašně moc vám tu všem přeju ať se brzy dočkáte taky ❤️

jeanne_g
12. led 2018

@rosalline @fanunka Nám to možná taky tak vyjde po transferu v únoru hned hory. Řekla jsem si, že se už nebudu omezovat a nic přeplánovávat.

juliia
12. led 2018

@fanunka
Moc dekuji :-* Ja uz OPU mela 2x bez narkozy, bohužel poprve ve starém caru se jim vajicko nepodarilo odsat, bylo to v ovulaci a ted v novem caru 1x vajicko ziskali ale nebylo vhodne k oplodneni bohuzel a podruhé mi na sale sdelili, ze uz folikul prasknul pred odberem. Tak uvidime jak to bude ted.

Mam pocit, ze mi praskaji drive nez za 36 hodin po ovitrelle. Tak jestli si nepichnout injekci treba o 2 hodiny pozdeji nez mam uvedeno??

@volfici
Teda to to leti...a uz mate pro klucinu jmeno?
Moc dekuju za podporu. :-*

sticker
juliia
12. led 2018

@jeanne_g
Tak to mame podobne...kdyby ted opu nevyslo vrham se aktivně zpatky do cvičení a plánování dovolených. Potrebuju proste vypnout a trosku se venovat i sama sobě. Dnes jsem to doktorovi rikala, že bych si pri neúspěchu dala nějakou pauzu, vek uz stejne nedohonim a on mi to i schvalil, že kdybychom se jeste pak nadechli podruhé na IVF , tak je důležité byt v celkove pohodě, aby se clovek dokazal vyrovnat i s případnym neuspechem.Nechci do toho jit ze vseho vycerpana, ve stresu a znicena z hormonu.

natysnovec
12. led 2018

Ahoj je mi strasne usnzla sem s malou a kdyz sem se probudila je mi divne.Boli me bricho neni mi dobre...nechapu co to je😢😢

rosalline
12. led 2018

@juliia ahoj julí, ty jdeš v pondělí na OPU?

volfici
12. led 2018

@juliia bude to Jirka, po tatínkovi, ten se dme, si to umíš představit, a obou dědečcích, ti na nás už koukají seshora, volba byla jasná ❤️

jeanne_g
12. led 2018

@juliia Budu držet palce!!!!!To muzes udělat, jak píšeš, s tím ovitrelle.

juliia
12. led 2018

@rosalline
Ahoooj, no dnes jsem byla na UZ a objevil se uz 6.DC folikul 13 a 10mm, tak mi na pondeli naplanovali OPU. Posledni pokzs, pak si davam 3 mesice pauzu se srovnat a jestli to pujde tak ccav kvetnu 2.pokus IVF...

juliia
12. led 2018

@volfici
naprosto rozumím....

sticker
juliia
12. led 2018

@rosalline
Tobe drzim moc palecky...urcite to klapne!!!

rosalline
12. led 2018

@jeanne_g my měli jet na hory na konci ledna, ale nakonec jsme to zrušili....budou i daně a tak... ale tvůj přístup se mi líbí víc..

rosalline
12. led 2018

@juliia tak snad ti tentokrát neprasknout v čekárně ... tfuj tfuj, ať to dobře dopadne

fanunka
12. led 2018

@jeanne_g presne tak jsem to brala i ja cele 3 roky jsem se tomu podrizovala a ted jsem si rekla ze uz ne porad ze jsme zdravi a ze u nas je problem v hlave 🙂 a zrovna to vyslo 🙂

fanunka
12. led 2018

@juliia delas moc dobre tohle jsem presne udelala ja jezdili jsme po dovolenych maximalne jsem se venovala svym konickum a pri te prilezitosti jsem chodila i na akupunkturu a 3.ivf jsme brali uplne jinak tak nejak ne vazne a kdyby nevyslo tak uz bychom to nepokouseli a smirili se ze cely zivot budeme mit jen pro nas dva

hribek
12. led 2018

Holky vim ze zvraceni v tehotenstvi je normalni. Akorat ja mam problem ze mam misto toho prujem myslite ze je to ok?ze se jen telo zbavuje toho stejnyho misto vrchem spodem? Pardon za trochu eklovaci otazku

natysnovec
12. led 2018

@rosalline prosim te nevis co to je kdyz me dneska od odpoledne boli furt bricho a podbrisek?Prosim

rosalline
12. led 2018

@hribek četla jsem, že i průjem patří k průvodním jevům.. když to nejde vrchem, musí to jít.....

rosalline
12. led 2018

@natysnovec může to být cokoli.... praxe mi říká, že žena si je schopna vyvolat jakýkoli těhotenský příznak... je to snesitelná bolest? Zkoušela jsi další dny test? Jak mizí Ovitrelle ?

natysnovec
12. led 2018

@rosalline je snesitelna,vcera a byl tam slaby dousek tak zkusim zitra rano

fanunka
12. led 2018

@hribek hlasim ze ja ho ma porad kazdy den rano me i budi a po kazdem teplem jidle 🙂 neni to uplna voda ale ridci a sotva dobehnu tak to mam asi uz 5 tydnu kazdy den

rosalline
12. led 2018

@natysnovec a jak dlouho jsi od ovulace?

natysnovec
12. led 2018

4den...

natysnovec
12. led 2018

@rosalline 4 den ..

natysnovec
12. led 2018

@rosalline dr rikal po,ut...takze 4-5 den

rosalline
12. led 2018

@natysnovec to je na opravdové příznaky brzy. Mohl ti to způsobit ten ovitrell . Je to silná dávka hormonu

natysnovec
12. led 2018

@rosalline ja mela jen ovitrelle 250...

hribek
12. led 2018

@fanunka
@rosalline dik. Dneska sem odpozorovala ze blbe se mi udela vzdycky do pul hodky co vemu estrofem a utros. Coz je rano poledne vecer. A to utros zavadim. Kurnik uz. Manzel mi dovezl colu tak brckem nasavam a trochu to pomaha...

natysnovec
12. led 2018

@rosalline Promin ze te otravuju ale kdyz carka na tt slabne tak to nic neni vid?Nebo je to nebo je to brzo

rosalline
12. led 2018

@natysnovec vajíčko putuje vejcovodem a až někdy kolem 6 až 9 dne dne se začne zavrtávat do dělohy....teprve v tuhle chvíli se začne produkovat hormon HCG, který detekuje těhotenský test....nejdříve je měřitelné pouze z krve a až tak 9,10-14 den (každá to máme jinak) je měřitelný těhotenským testem. Takže jestli jsi nyní 4-5 den od ovulace....test ti tvé hcg určitě neukazuje. Slábnutí znamená vyprchávání umělého hcg...

Strana