icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
14. led 2018

@merilina vyhledávala jsi, co s tím a proč to?

rosalline
14. led 2018

@jeanne_g ahoj, už víš výsledky té hystero?

merilina
14. led 2018

@rosalline Jj, nejspíš zakloněná děloha. Mám zakloněnou dělohu ... 😉

rosalline
14. led 2018

@merilina tak s tím asi nic moc neuděláš, že?

luciebx
14. led 2018

@merilina taky mám zaklonenou dělohu. Na oplodnění prý na pytel. I u ket mi dr říkala ze to tsk mám

hribek
14. led 2018

@rosalline lizatko sem nezkousela, pomaha mi zvykat zvykacky a cola pres brcko 🙂
@fanunka no s malou jsem mela nevolnosti taky, ale ńebyly takovy, ted v patek to bylo fakt dost ze sem nebyla schopna nic nez lezet a jit na wc. ale snad to povoli. vcera jsem uz byla schopna dopoledne uvarit, dneska taky a dokonce i uklidit a avyzehlit... ted uz to zas zacina, no tak jdu zvykat a snad bude klidek

rosalline
14. led 2018

5 dnů od Ket! Už jsem z toho napůl šílená. Každou minutu na to myslím, ať vařím, uklízím... věším prádlo, koukám na filmy.... jak mám vydržet ještě dalších 8 dní do výsledků ?!

natysnovec
14. led 2018

@rosalline Prosim vas myslite ze by ten ovitrele mohl s tela vyprchat za tyden?

hanyas
14. led 2018

@natysnovec klidně může. Každá to má jinak.

rosalline
14. led 2018

@natysnovec jak píše hanyas, každá to má jinak. V návodu je napsáno, že do 10’dnů může ukazovat ještě falešnou pozitivitu....

rosalline
14. led 2018

@natysnovec dělala jste testík?

natysnovec
14. led 2018

@rosalline Ano delala a prave mam tam slaaaboooulinkeho dusika....ja jsem mela presne ovitrelle 250....sem silna tak jestli...

rosalline
14. led 2018

@natysnovec to je jedno. A slabšího než naposledy?

natysnovec
14. led 2018

@rosalline...ano..tenhle trval dyl nez vysly //

rosalline
14. led 2018

@natysnovec teď jste 7 dní od ovitrell a 6 dní od ovulace?

natysnovec
14. led 2018

@rosalline jo a delala jsem ho ted...vecir....prijely jsme z hor. .prave..a jelikoz mam citlive prsa a chodim furt curat a poboliva me bricho tak me napadlo udelat si ten test.

natysnovec
14. led 2018

Ano...pichaly mi ho v pondeli rano asi pul 11cca a k ovu doslo v pondeli mela sem sileny bolesti tak sem jela k nam na pohotovost a tam mi pichly injekci do zadku na bolest muj vajecnik mel po stymulaci obri velikost

natysnovec
14. led 2018

@rosalline Ano...pichaly mi ho v pondeli rano asi pul 11cca a k ovu doslo v pondeli mela sem sileny bolesti tak sem jela k nam na pohotovost a tam mi pichly injekci do zadku na bolest muj vajecnik mel po stymulaci obri velikost
0
Odpověz

rosalline
14. led 2018

@natysnovec tak zkuste zítra ráno... večer jet o takové zkreslené. držím pěsti, ať sílí...

natysnovec
14. led 2018

@rosalline vim ze nejsi doktor(nebo myslim🙂)ale obcas mi byva i spatne ale neni to jako cely den treba ale jen chvilkma.A to sem na to dneska cely den ani nevsponela

rosalline
14. led 2018

@natysnovec k těm symptomům jsem rezervovaná, protože za prvé je na ně brzy, za druhé je může způsobovat ten Ovitrelle a za třetí každá z nás to jistě zažila, že před ms měla všechny jasné příznaky. Kolikrát mě bylo na zvracení při čištění zubů, prsa bolela každý měsíc, břicho nafouklé, nidační špinění, píchání v podbřišku... a pak test neúprosně bílý. Ty máš stále naději, jen ještě trochu trpělivosti ...

natysnovec
14. led 2018

@rosalline ja sem nikdy nemela premenstruacni syndrom...jen nafoukle bricho ..tot vse ..prave.

merilina
14. led 2018

@luciebx Mě teda ubezpečovali, ze na oplodnění to vliv nemá .. Jen mi doporučovali polohu zezadu a ležet na břichu 😁

koudelka82
14. led 2018

@rosalline Ahoj zlato, jak se cítíš? budeš testovat nebo počkáš až na KET? Už se těším na Tvé // 🙂 Myslím na Tebe 😘

rosalline
14. led 2018

@koudelka82 snažím se zahnat myšlenky hrou na klavír (učím se) , ale před tím jsem snědla dost nutelly a teď je mi špatně... nemůžu testovat, protože jsem si včera píchla Ovitrelle ... takže až příští pondělí půjdu na krev ... do té doby mě asi jebne...

natysnovec
14. led 2018

@rosalline a hrozne zeru😀😀😀nebo je to rezezranost....

koudelka82
14. led 2018

@rosalline tak to věřím, taky bych se užírala :D hlavní je se nenudit a pořád se nějak zabavovat, že ?
🙂 já jedu zítra ráno na utz, tak snad sliznice roste a dozvím se už termín KETu 🙂

rosalline
14. led 2018

@koudelka82 tak se hned ozvi. Bereš už nějaké léky?

rosalline
14. led 2018

@natysnovec zítra určitě napiš co testík. Nefotíš si je?

natysnovec
14. led 2018

Ne nefotim...schovavam v pytlicku😀

Strana