Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline lizatko sem nezkousela, pomaha mi zvykat zvykacky a cola pres brcko 🙂
@fanunka no s malou jsem mela nevolnosti taky, ale ńebyly takovy, ted v patek to bylo fakt dost ze sem nebyla schopna nic nez lezet a jit na wc. ale snad to povoli. vcera jsem uz byla schopna dopoledne uvarit, dneska taky a dokonce i uklidit a avyzehlit... ted uz to zas zacina, no tak jdu zvykat a snad bude klidek
5 dnů od Ket! Už jsem z toho napůl šílená. Každou minutu na to myslím, ať vařím, uklízím... věším prádlo, koukám na filmy.... jak mám vydržet ještě dalších 8 dní do výsledků ?!
@rosalline Prosim vas myslite ze by ten ovitrele mohl s tela vyprchat za tyden?
@natysnovec klidně může. Každá to má jinak.
@natysnovec jak píše hanyas, každá to má jinak. V návodu je napsáno, že do 10’dnů může ukazovat ještě falešnou pozitivitu....
@natysnovec dělala jste testík?
@rosalline Ano delala a prave mam tam slaaaboooulinkeho dusika....ja jsem mela presne ovitrelle 250....sem silna tak jestli...
@natysnovec to je jedno. A slabšího než naposledy?
@rosalline...ano..tenhle trval dyl nez vysly //
@natysnovec teď jste 7 dní od ovitrell a 6 dní od ovulace?
@rosalline jo a delala jsem ho ted...vecir....prijely jsme z hor. .prave..a jelikoz mam citlive prsa a chodim furt curat a poboliva me bricho tak me napadlo udelat si ten test.
Ano...pichaly mi ho v pondeli rano asi pul 11cca a k ovu doslo v pondeli mela sem sileny bolesti tak sem jela k nam na pohotovost a tam mi pichly injekci do zadku na bolest muj vajecnik mel po stymulaci obri velikost
@rosalline Ano...pichaly mi ho v pondeli rano asi pul 11cca a k ovu doslo v pondeli mela sem sileny bolesti tak sem jela k nam na pohotovost a tam mi pichly injekci do zadku na bolest muj vajecnik mel po stymulaci obri velikost
0
Odpověz
@natysnovec tak zkuste zítra ráno... večer jet o takové zkreslené. držím pěsti, ať sílí...
@rosalline vim ze nejsi doktor(nebo myslim🙂)ale obcas mi byva i spatne ale neni to jako cely den treba ale jen chvilkma.A to sem na to dneska cely den ani nevsponela
@natysnovec k těm symptomům jsem rezervovaná, protože za prvé je na ně brzy, za druhé je může způsobovat ten Ovitrelle a za třetí každá z nás to jistě zažila, že před ms měla všechny jasné příznaky. Kolikrát mě bylo na zvracení při čištění zubů, prsa bolela každý měsíc, břicho nafouklé, nidační špinění, píchání v podbřišku... a pak test neúprosně bílý. Ty máš stále naději, jen ještě trochu trpělivosti ...
@rosalline ja sem nikdy nemela premenstruacni syndrom...jen nafoukle bricho ..tot vse ..prave.
@rosalline Ahoj zlato, jak se cítíš? budeš testovat nebo počkáš až na KET? Už se těším na Tvé // 🙂 Myslím na Tebe 😘
@koudelka82 snažím se zahnat myšlenky hrou na klavír (učím se) , ale před tím jsem snědla dost nutelly a teď je mi špatně... nemůžu testovat, protože jsem si včera píchla Ovitrelle ... takže až příští pondělí půjdu na krev ... do té doby mě asi jebne...
@rosalline a hrozne zeru😀😀😀nebo je to rezezranost....
@rosalline tak to věřím, taky bych se užírala :D hlavní je se nenudit a pořád se nějak zabavovat, že ?
🙂 já jedu zítra ráno na utz, tak snad sliznice roste a dozvím se už termín KETu 🙂
@koudelka82 tak se hned ozvi. Bereš už nějaké léky?
@natysnovec zítra určitě napiš co testík. Nefotíš si je?
Ne nefotim...schovavam v pytlicku😀

@merilina vyhledávala jsi, co s tím a proč to?