Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@kasuska Mohu poprosit?
@natysnovec určitě 😊
@kasuska je nejake centrum ivf kde je pohotovost?
@natysnovec ty jo tak popravdě to nevím jdu tam poprvé 😑máte problémy jo a co zkusit normální pohotovost?
@kasuska tam mi nepomohly...
@natysnovec aha a na netu jste nic nenašla?nebo tam zkusit zavolat
@kasuska koukam..ale ja ty ivf centra moc neznam....na pohotibist sem volala a tam nevi nic.
@natysnovec a mužů se zeptat jaké máte problémy. .
@kasuska dekujju
@kasuska s ovitrelle
@natysnovec mám se zeptat s čím máte konkrétně problém,taky ho brala
@natysnovec Gynekologicka pohotovost bývá v porodnicích
@koudelka82 No paráda, pěkně roste 😊
@jeanne_g je mozny po 11 dnech byt jeste hcg v krvi kdyz rano test zcrla negativni?Poradte prosi.
@kasuska 11 den je mozne hcg v krvy po jedne injekci?
@kasuska
Ja tam byla vcelku az na par věcí spokojena. Odradila me sdilnost embryologicke laboratoře a dlouhe cekaci doby. Me snad nikdy nevzali včas. Ale jinak tam jsou doktoři kapacity a celk.CAR ma velmi dobre vysledky. Necekej teda zadnou top modernu designove centrum, je to stara kachlikarna, ale to mi zase az tak nevadilo.
@natysnovec a Je to po inseminaci?
@natysnovec
Možné to je
@kasuska ne
@juliia rano byl test uplne negativni.
@juliia je to 11 den...rikaly ze po nejvic 10 dnech by zenska mela byt cista.

@kasuska
Ja chodila do Pronatalu Praha, ted jsem presla na nativy do jineho CAR