icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
18. led 2018

@rosalline jj a taky me chytil mocak kolem 10 dne jsem na to vzala 2 tablety atb. Ale doktor říkal, ze nemysli, ze by to bylo tím.

rosalline
18. led 2018

@jeanne_g mě doktorka varovala před nachlazením.... zatím se tomu vyhýbám. Močák je strašná věc...kdysi jsem na něj trpívala, to prostě bez atb nejde zvládnout... Přítel mě chce testovat už zítra, ale to je blbost.

jeanne_g
18. led 2018

@rosalline No, určitě nebude jasny výsledek. Ale aspoň pak pro srovnání s nedělním testem

jeanne_g
18. led 2018

@rosalline Jinak mam ted pekne rozptýlení, začali jsme plánovat svatbu 😊

rosalline
18. led 2018

@jeanne_g já ti nevím .... jsem posera 😃. Odkud vlastně jsi přibližně?

jeanne_g
18. led 2018

@rosalline Ja z Brna 😃 A ty z Cech odněkud, že?

rosalline
18. led 2018

Jojo, z benešovska

juliia
18. led 2018

@jeanne_g
Tak moc gratuluji...my ji planovali lonsky rok,.je to fajn odreagovani 🙂

fanunka
19. led 2018

@juliia krásný krásný a kdy to vypadá že by ti to vajíčko mohli vložit? moc ti fandim!!!

fanunka
19. led 2018

@juliia já jsem tedy zastánce kratší kultivačky.Vždycky když se čekalo na 5. den nebylo z toho nic a naposledy mi jedno jediný dali 4. den protože to byl pátek a vyšlo to ostatních 11kousků to 5-6. den už nedali a to jediný co dali do mě to se rozjelo

juliia
19. led 2018

@fanunka
Moc dekuji :-* Upřímně s tim transferem by to byl zázrak. Fakt jsem to uz obrecela.
Jinak vse bych se mela dozvedet dnes.

juliia
19. led 2018

@fanunka
Ja mam dnes 4.den kultivace a uvidi se zda to embryo dalo, od zacatku ma nejisty prubeh. Kolika bunecne ti zavadeli?

hanyas
19. led 2018

@rosalline nachlazeni nevadi 😉 horsi je to s vysokou teplotou. Ta nam jedno embryjko znicila ☹

fanunka
19. led 2018

@juliia já jsem taky byla uplně vyřízená když jsem v pátek měla transfer a v pondělí mi řekli, že ani jedno není na mražení tak jsem byla uplně na dně bylo nám s manželem jasný že to co je ve mě musí na tom být uplně stejně :( sebrali jsme se a odjeli na týden na hory tam lyžovali a snažili se naplánovat co se zbytkem života bez dětí :( když jsme přijeli z hor udělala jsem z povinnosti test a byli tam// ani jeden jsme nevěřili tak jsem uháněla hned na krev a 139 no a teď se modlim aby se pořád drželo. takže rozhodně věřit!!

fanunka
19. led 2018

@juliia hele neřekli řekli mi jen že máme pro vás morulu 🙂 a já víc ani nechtěla vědět ..

rosalline
19. led 2018

Ahoj holky, dnes jsem udělala test. Vzhledem k tomu, že jsem teprve 6 dní po Ovitrelle , asi víte, co to znamenal . Jsem úplně v háji.

rosalline
Autor odpověď smazal
luciebx
19. led 2018

@rosalline čárka tam je preci

rosalline
19. led 2018

@luciebx broučku minimální ....vyprchvává hcg. 😢

rosalline
19. led 2018

@luciebx jsem už 10 dní po KET, takhle slabá by neměla být

hanyas
19. led 2018

@rosalline a co to znamena? Je tam duch 🙂 dalsi dny ukazou, jestli z Ovitrelle nebo od miminka 😉 tfuj, tfuj, tfuj! 🍀

rosalline
19. led 2018

@hanyas je hrozně slabounká, to je špatně ....nemůžu to vydýchat. Musela jsem se v práci zavřít v kanclu, protože pořád jenom řvu

rosalline
19. led 2018

Dnes v noci už jsem se přestala potit a skvěle jsem se vyspala.....je po všem

hanyas
19. led 2018

@rosalline jeste neni nic ztraceno! predpokladam, ze citlivost testu 10, ze? Jako uplne klidne se ti do te nedele muze vybarvit! Neblazni! :-*

jeanne_g
19. led 2018

@rosalline Zlato, klidek. Fakt, další dny ukazou. Nemusí byt nic ztraceno. Je to citlivost 10, ten test?

fanunka
19. led 2018

@hanyas švagrové test ukazoval asi až po 14ti dnech po vynechané menstruace a to měla i těhotenství potvrzené u dr a test pořád nic 🙂 vím je to takový extrém ale i to se prostě děje a ty máš podle mě ještě 4dny čas/naději 🙂

sticker
fanunka
19. led 2018

omlouvám se to nemělo být pro Hanyas 🙂 ale pro
@rosalline

hanyas
19. led 2018

@fanunka to bylo asi pro @rosalline 😉

rosalline
19. led 2018

@jeanne_g ne, 20...dostala jsem ho v caru

rosalline