Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Jojo, z benešovska
@juliia já jsem taky byla uplně vyřízená když jsem v pátek měla transfer a v pondělí mi řekli, že ani jedno není na mražení tak jsem byla uplně na dně bylo nám s manželem jasný že to co je ve mě musí na tom být uplně stejně :( sebrali jsme se a odjeli na týden na hory tam lyžovali a snažili se naplánovat co se zbytkem života bez dětí :( když jsme přijeli z hor udělala jsem z povinnosti test a byli tam// ani jeden jsme nevěřili tak jsem uháněla hned na krev a 139 no a teď se modlim aby se pořád drželo. takže rozhodně věřit!!
Dnes v noci už jsem se přestala potit a skvěle jsem se vyspala.....je po všem

@rosalline jj a taky me chytil mocak kolem 10 dne jsem na to vzala 2 tablety atb. Ale doktor říkal, ze nemysli, ze by to bylo tím.