icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
19. led 2018

@juliia 😢 Zlato, to je mi líto. Co platíte, když se nativ nepovede dotáhnout k transferu? Jinak bych to asi řešila třeba ob cyklus, ono ty nativy člověk asi fakt musí brát sportovně ☹

merilina
19. led 2018

@rosalline také si myslím, ze to není úplně ztracené... ta 20 je fakt velký rozdíl!

natysnovec
Autor odpověď smazal
luciebx
19. led 2018

@juliia to je mi vážně líto

juliia
19. led 2018

@luciebx
@jeanne_g
@volfici
@rosalline
@fanunka
@hribek
@koudelka82

A ostatnim....

Moc vam dekuju holky, jste zlaté:-* :-* :-*

Člověk ma hned lepší pocit, že na to neni uplne sám.
Mozna se nadechneme a pujdeme do toho po nejake pauze jeste jednou. Vyjde nas to na cca 90-100 tisic, tak se na to potřebuji připravit po vsech strankach.
Chceme to absolvovat v CAR, kde maji co nejvice zkušeností a manžel ma trochu problem s doktory, neni mu to uplne příjemné.
Tak jsme se rozhodli pro konzultaci s Dr.Visnovou v IVF Cube a uvidime....

S nativem uz končíme, jako samoplatce me ted stal 8000bez zisku vajicka a 20000 s kultivaci, coz taky neni uplne levne vzhledem k % uspesnosti.

juliia
19. led 2018

Dnes jsem potkala kamarádku, 43 let a svěřila mi, že byla pred vanocema na revizi ve 12.tt, prestalo tlouct srdicko, loni se ji stalo presne to same. Nastesti uz ma doma 9letou holcicku, ale ted se snazi s novým partnerem. Ona vlastně nema problem otěhotnět, ale pak...co je horší že? No nic neuděláme a musime se v zom nejak prokousat k úspěchu.

fanunka
19. led 2018

@juliia tvle kolem me je to snad 5. Holka co ji to potkalo ted se s tím roztrhl pytel

rosalline
19. led 2018

@juliia určitě ti MUDr. Višňová pomůže! Až tam budeš psát, chtěj konkrétně ji, aby tě nešoupli k někomu jinému... jsi mladší než já ... ona si bude vědět rady....držím ti pěsti. Ta zklamání bolí víc a víc

rosalline
19. led 2018

Dobré odpoledne, přiběhla jsem domů s 10tkovým mamatestem. Takhle kdyby to vypadalo ráno, tak nebrečím celý den

volfici
19. led 2018

@rosalline no vidíš 👏😍

rosalline
19. led 2018

@volfici jen aby sílil

koudelka82
19. led 2018

@rosalline juchuuu, paráda !! Je taaaaam 👏❤️ Potichounku gratuluju a držím pěsti 🙂

jeanne_g
19. led 2018

@rosalline No vidíš to 😃 Tak a teď klídek, vše je, jak má být 😚

rosalline
19. led 2018

@koudelka82
@jeanne_g no holky , pořád to může být ten Ovitrelle...

koudelka82
19. led 2018

@rosalline nebude, zlato, neboj 😘 jsi těhotná jako blázen 😍

kasuska
19. led 2018

@juliia k Mardesicove

kasuska
19. led 2018

Ahoj holky počítám vaše příspěvky a prožívám to s vámi 😑je mi smutno z toho ,ze kdejaká mrcha ma děti kupu a jeste několik interrupcí a my co bysme za to daly cokoliv ,tak to nejde....Ale nebudem se stresovat a musíme věřit!!!!!posílám všem na dálku obejmutí a nebojte se však se na nás usměje štěstí 😘😘😘😘😘

rosalline
19. led 2018

@kasuska posílám zpět! Chce to hodně síly...ale kde ji pořád má člověk brát

kasuska
19. led 2018

@rosalline děkuji ☺je to těžký

luciebx
19. led 2018

@rosalline no vidíš ty truhličko. Co sme ti říkali. Uuuužasný. Krásná čárka. To není ani duch už. ❤️🎊❤️

luciebx
19. led 2018

@juliia mě delší pauza pomohla. Hlavně psychicky. Moc držím palce ať nový car je úspěšný

rosalline
19. led 2018

@luciebx jsem truhlička :o)))). Teď jsem hledala na netu, jaké holky měly testy 6 dní po ovitrelle a byly to jenom stíny....snad smím doufat..:o)))

luciebx
19. led 2018

@rosalline uvidíš. Tohle je vítězný pokus

rosalline
19. led 2018

@luciebx potichu potichu..nebo se to štěstí vyleká...uvidíme zítra a pozítří.... Jaká je vůbec poporodní a pediatrická péče v Anglii. V těhotenském období je tam prý lékařská péče dost slabá..?

merilina
19. led 2018

@rosalline Noo je tam a pořádnej! 😃

rosalline
19. led 2018

@merilina viiiď? Nemůžu se vynadívat 😃 kroutím tady hlavou, jak mezi dvěma testy může být tak obrovský rozdíl....

fanunka
19. led 2018

@rosalline je to nádhera taky se nemůžu vynadivat drzim palce

hribek
19. led 2018

@rosalline no vidis parada!!!!!zadny plac pekne nahod usmev!!!!

rosalline
19. led 2018

@fanunka
@hribek uvidíme ještě zítra....zatím jsem se zklidnila....snědla půlku nuttely, jahody a vypila ananasový džus...jako abych se utěšila...

juliia
19. led 2018

@rosalline
no parada!

sticker
Strana