Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@jeanne_g a taky te bolelo bricho jako pred ms?? Me teda nikdy pred.ms neboli prsa ale ted me celkem boli. Dnes jsem to mela dostat ale zatim nic
@rosalline dnes jen ležím a budu odpočívat a zítra už začnu normálně fungovat, nebudu dělat nic náročného, ale zajdeme si aspoň na procházku. Ty jsi to měla jak?
Embryjko mi ukázali, byl to doják, tentokrát mi ukápla i slza. Tak uvidíme.
Holky já vám tak závidím.... Vůbec nevím co mě čeká a upřímně docela se toho bojim
@koudelka82 já si dala další dva dny pohodu a koukala na filmy... pak jsem šla zase do práce a fungovala normálně....
@koudelka82 ja hned po ET sla do prace a fungovala jsem uplne bezne v mem případě slo jen o psychiku proste to pustit z hlavy a zabavit se necim jinym takze jsme odjeli na hory a lyzovali jsme a ejhle ono se zrovna chytlo
@fanunka to je super 👍 Ono se to hlavně člověk nesmí tolik upínat, ale to moc nejde 🙂 já jsem minule jen 4 dny polehávala a nic a teď to zkusím jinak. Včera jsem ležela a dnes si dám kkrátkou procházku a pak zase budu odpočívat.
@nicoletaaa Tak co dnes test?
@rosalline to je božííííí 🤰😍🎁👏
@jeanne_g snehobilo ☹
@nicoletaaa to je mi líto. Třeba je ještě brzy
@nicoletaaa Achjo😞 Ale jeste je naděje, dokud MS nepřišla. Bereš jen Utrogestan, nebo i Estrofem?
@nicoletaaa Pořád ani dušík? Může se ukázat i až 12 den.
@rosalline @hanyas Hlasim dnes 1. DC. Tak to vypadá na transfer kolem 15 února, pokud vše půjde hladce.
@jeanne_g dnes jsem si ho neudelala. Zkusim zitra rano a zavolam si na odbery hcg. Po tech praskach to zarucene nedostanu jsem chodici lekarna haha
@nicoletaaa Tak je pravda, ze když jsem brala estrogeny, MS přišla až po vysazení. Kdybys mela jen utrogestan, je to jiná. Zítra jdeš na krev?
@jeanne_g ve stredu pujdu na krev. Myslis ze me krev vezme obvodni lekar?
@nicoletaaa Nemám zkušenost, brali mi vždy v caru. Zkus mu zavolat a zeptat se.
@jeanne_g zavolam tam at vim na cem jsem. Furt je nadeje ze se toho dockame mame 5 eskymaku takze hlavu vzhuru. Hlavne je to moje 1 IVF i KET s tim jsme do toho sli ze se to nemusi podarit.
@nicoletaaa ty jsi dnes 9. den po KET?
@nicoletaaa jinak já jsem šla do laboratoře jako samoplátce , 279 Kč mě to stálo

@jeanne_g
@rosalline
Holky moc vám děkuji ... Snad se už brzo dočkám