icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

janaspo
26. led 2018

@jeanne_g
@rosalline
Holky moc vám děkuji ... Snad se už brzo dočkám

janaspo
26. led 2018

@luciebx Děkuji

nicoletaaa
26. led 2018

@jeanne_g a taky te bolelo bricho jako pred ms?? Me teda nikdy pred.ms neboli prsa ale ted me celkem boli. Dnes jsem to mela dostat ale zatim nic

koudelka82
26. led 2018

@rosalline dnes jen ležím a budu odpočívat a zítra už začnu normálně fungovat, nebudu dělat nic náročného, ale zajdeme si aspoň na procházku. Ty jsi to měla jak?
Embryjko mi ukázali, byl to doják, tentokrát mi ukápla i slza. Tak uvidíme.

kasuska
26. led 2018

Holky já vám tak závidím.... Vůbec nevím co mě čeká a upřímně docela se toho bojim

rosalline
26. led 2018

@koudelka82 já si dala další dva dny pohodu a koukala na filmy... pak jsem šla zase do práce a fungovala normálně....

rosalline
26. led 2018

@kasuska ahoj, už víš nějaké své výsledky?

kasuska
26. led 2018

@rosalline nevím až 5.2.jedeme do Prahy

fanunka
27. led 2018

@koudelka82 ja hned po ET sla do prace a fungovala jsem uplne bezne v mem případě slo jen o psychiku proste to pustit z hlavy a zabavit se necim jinym takze jsme odjeli na hory a lyzovali jsme a ejhle ono se zrovna chytlo

koudelka82
27. led 2018

@fanunka to je super 👍 Ono se to hlavně člověk nesmí tolik upínat, ale to moc nejde 🙂 já jsem minule jen 4 dny polehávala a nic a teď to zkusím jinak. Včera jsem ležela a dnes si dám kkrátkou procházku a pak zase budu odpočívat.

rosalline
27. led 2018

Tak jsem chtěla tolik ty dálnice, tak je mám 😃

jeanne_g
27. led 2018

@nicoletaaa Tak co dnes test?

luciebx
27. led 2018

@rosalline 🎉🎊❤️🎉🎊

koudelka82
27. led 2018

@rosalline to je božííííí 🤰😍🎁👏

nicoletaaa
27. led 2018

@jeanne_g snehobilo ☹

luciebx
27. led 2018

@nicoletaaa to je mi líto. Třeba je ještě brzy

jeanne_g
27. led 2018

@nicoletaaa Achjo😞 Ale jeste je naděje, dokud MS nepřišla. Bereš jen Utrogestan, nebo i Estrofem?

jeanne_g
27. led 2018

@rosalline Tak ty jsou ukazkovy 😍

nicoletaaa
27. led 2018

@luciebx snad jo 🙂
@jeanne_g beru utrogestan, estrimax, medrol a lenzzeto

jeanne_g
28. led 2018

@nicoletaaa Pořád ani dušík? Může se ukázat i až 12 den.
@rosalline @hanyas Hlasim dnes 1. DC. Tak to vypadá na transfer kolem 15 února, pokud vše půjde hladce.

nicoletaaa
28. led 2018

@jeanne_g dnes jsem si ho neudelala. Zkusim zitra rano a zavolam si na odbery hcg. Po tech praskach to zarucene nedostanu jsem chodici lekarna haha

jeanne_g
28. led 2018

@nicoletaaa Tak je pravda, ze když jsem brala estrogeny, MS přišla až po vysazení. Kdybys mela jen utrogestan, je to jiná. Zítra jdeš na krev?

nicoletaaa
28. led 2018

@jeanne_g ve stredu pujdu na krev. Myslis ze me krev vezme obvodni lekar?

jeanne_g
28. led 2018

@nicoletaaa Nemám zkušenost, brali mi vždy v caru. Zkus mu zavolat a zeptat se.

hanyas
28. led 2018

@jeanne_g no paráda! 🙂 konečně se umoudřila, mrška jedna červená? 🙂 tak hlavně ať je v pohodě i sliznice a bude to tam! 🙂

nicoletaaa
28. led 2018

@jeanne_g zavolam tam at vim na cem jsem. Furt je nadeje ze se toho dockame mame 5 eskymaku takze hlavu vzhuru. Hlavne je to moje 1 IVF i KET s tim jsme do toho sli ze se to nemusi podarit.

rosalline
28. led 2018

@jeanne_g no huráááááá....začínáš už i něco brát?

rosalline
28. led 2018

@nicoletaaa ty jsi dnes 9. den po KET?

rosalline
28. led 2018

@nicoletaaa jinak já jsem šla do laboratoře jako samoplátce , 279 Kč mě to stálo

jeanne_g
28. led 2018

@rosalline Začala jsem zase brat Medrol.Jinak nic, doufám, ze to bude zase v přirozeném cyklu bez Estrofemu jako minule.

Strana