Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@hribek @rosalline a ostatní čerstvé, holky, tohle všechno brzo přejde, druhý semestr je fajn. Já už jsem ve třetím a to je ta správná legrace. I když mám nahoře jen tři kila, tak jsem udýchaná uhekaná velryba, dítě kope do močáku a do čípku, záda bolí, břicho tvrdne, ještě musím vydržet nějakých 10 týdnů. Ale celkově to docela rychle zatím uteklo, přijde mi to jako včera, když jsem zkoušela testovat nějaký osmý den po transferu..... Držte se, budeme maminy ❤️
@volfici
@merilina
@rosalline hoolky ja jsem dneska nejaka marna :( v praci jen sedim a kdyz prijedu z prace tak normalne lehce pofackuju domacnost jdeme se s manzelem projit nebo na zahrade seberu listi a boli me bricho? Dyt v podstate zadna fyzicka namaha vsechno pomalu a opatrne a ja jsem jak chcipacek. Byvala jsem hoodne akčni hodne slortovni hodne pracovita tak to nejak nepobiram proc me telo takhle chatra. Nebo ta bolest bricha muze byt z knedla vepra zela? Ted uz adi 2h lezim a je to dobry uz brich neboli ale docela me to dnes vydesilo co to je?
@fanunka já se odrovnala, jak jsem ležela kvůli tomu krvácení. Drahý vařil a já ležela celé víkendy a když jsem přišla z práce. Před tím jsem se nezastavila až večer. Ale pro bobánka cokoli. Jinak já mám každý den už tři týdny tlakové jednorázové bolesti, co mě až zlomí v pase.
@rosalline no, postupně shromažďujeme, kočárek, postýlka, nějaké ty oblečky.... Ještě nejsme komplet, ale zatím je čas. Vždycky mě to nějaký den chytne, tak objednávám jak divá, pak zase chvilku klid, protože není čas.... Jsem 29 tt, všechno je v pořádku, ale už se těším až bude prcek venku
@rosalline příští týden jdu po měsíci, čeká mě velký UTZ a uvidíme, jestli už pak budou kontroly častěji. Příští týden se jdu taky zaregistrovat do porodnice, tak ani nevím, jestli si mě už přeberou, nebo jestli budu zatím pořád chodit ke své doktorce. V CAR jsem byla naposledy na druhém screeningu (20 tt), pak už mě "propustili" 🙂
Ahojky tak uz mam po kontrole. Drme zkontroloval a pak oblecte se. Tak sem ho ukecala na utz sice mrmlal ale kdyz sem mu rekla ze minule to ve 13tydnu skoncilo tak pochopil. Zas byl dlouho ticho pak rika mimino tam je ale hledam sedicko a ve me uplne hrklo. Mam to na kazde kontrole ze sou dlouho ticho a pak tady je.... nakonec teda vse ok srdicko bije. Ma prstiky. Vypadalo trochu jak krtek. Na vaginalni utz prej uz je velky a pres bricho je jeste maly. Ale zkusil obe a prcka sem pekne videla. Asi spal pac se nehybal ale srdicko bylo videt tak snad ok. Nemeril ale ptala sem se jestli odpovida velikostne a prej jo. Dalsi kontrola uz u me dr za tri tydny.
@fanunka no ona moje dr je tam az pristi tyden, a to ja sem pryc tak me objednala ke kolegovi a ten remcal ze sem mela utz pred 2 tydnama. ja chapu ze to tak casto delat nemaji, ale zas musi pochopit ze s tolika potratama se zenska boji a byt v nejistote dalsi dva tydny je fakt blby. spis me lae vzdycky rozseka to ticho nez najdou spravnou pozici
Holky tak ted jsem prvne zazila nehoraznej prival emoci, byla jsem podekovat dr co mi pred IVF delala akupunkturu protoze si sem jista ze mi to pomohlo.a kdyz jsem ji predavala kytku tak jsem se tak strasne rozbrecela ze jsem nebyla schpna slova. No uplne se stydim v zivote se mi to nestalo abych pred nekym plakala. Hroznej trapas no nicmene dr taky plaka a snazila se me uklidnit
Cauky. Nejak blbe jsem si spocitala prasky a myslela si ze mam jeste krabicku ale nemam. Od nedele mam vysazovat utros a pak duphaston. Duphaston me zitra dojde😕a v pondeli jedu do zahranici tak se k dr uz nedostanu🙁 myslite ze tech par dni bude vadit?zebych ho mela vysadit az pristi patek a ja ho vysadim ted v sobotu? Ma pry stejnou funkci jako utros tak si rikam ze uz by to nemuselo vadit.
Holky, tak dnes 🤩🤩🤩 screening ...

@hribek no presne za 14 dni. Uz se tesim. Jak jsem se minule bala kontroly tak jsem kupodivu nejaka klidna. Tak snad bude vse ok. Uz aby byly citit pohyby.