Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@merilina tak moc gratuluji. Je to štěstí. Mně všechny krevní testy vycházejí úplně naprd 😔 už jsem podstoupila cfdna, aby vyvrátil výsledky 1.screeningu, kde utz byl v pořádku a výsledek přesto pozitivní. 2. krev na rozštěpové vady riziko ntd 1:2! Absolvovala jsem dva utz od dvou různých doktorů, kteří konstatovali, že vše je v pořádku. Nervově už jsem úplně vyřízená! Teď jsem 17 tt a třesu se, co bude po 20tt?! @fanunka
@rosalline to je teda stres ti řeknu :( blbý krevní testy :( a co odběr plodové vody na to tě neposílali? Známé se před 22 lety narodil kluk s rozštěpem a dneska je to moc pěkný kluk (sice po pár plastikách) studuje vysokou a podívej kdyby se dřív na to přišlo bývala by ho dala pryč a o tak šikovného a hezkého kluka by přišla!!!
@rosalline Ahojky jak se mas?Jak se vam dari?Uz vis co budete mit?My se dneska dozvedely ze c3kame chlapecka.Ale ne na velkym utz ale jen u gyndarky.Ale rikala ze je to jasny.😊😊
@rosalline Parada...ja jsem to zpetne vse cetla.Uvidis bude to dobre...ja se taky vseho bojim...☹
Ahoj holky, tak koukám, že to tady bude samý kluk! My taky, ale mě už zbývají poslední dva, tři týdny. Poslední měsíc je opravdu náročný, už aby byl prcek venku 🙂
Jinak nechci nikoho strašit ani stresovat, ale když tu řešíte ty vady a že po druhém screeningu si můžete oddechnout - u nás bylo všechno v pořádku a najednou ve 35 tt dilatace ledviny a močáku. Musela jsem na konzilium do Prahy Podolí, řešilo se, jestli vůbec zvládnu rodit u nás v Jablonci, protože hned po porodu musí prcek na chirurgický zákrok na močových cestách.... Nakonec teda všechno zvládnou u nás, ale reálně hrozilo, že budu rodit v Podolí a mimčo by převezli na Karlák. Těch pár dní, než se situace trochu vyjasnila a uklidnila, jsem byla úplně vyřízená z představy, že je dítě úplně jinde než já...... Ve středu v poradně vypadala ledvina trošku lépe a možná se to do porodu ztratí nebo zredukuje natolik, že zákrok ani nebude nutný....
Tak to jen, že nikdy není pozdě na komplikace...
Ale samozřejmě tohle nikomu nepřeju a držím holky všechny palce ať je u vás všechno v pořádku 🍀 🍀 🍀

@fanunka Tak vše Ok, 370 g... uff 😊🙏