icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

merilina
19. dub 2018

@fanunka Tak vše Ok, 370 g... uff 😊🙏

fanunka
19. dub 2018

@merilina bomba!!! Gratuluji!! Nas to ceka zitra-nervy uz pracuji

rosalline
19. dub 2018

@merilina tak moc gratuluji. Je to štěstí. Mně všechny krevní testy vycházejí úplně naprd 😔 už jsem podstoupila cfdna, aby vyvrátil výsledky 1.screeningu, kde utz byl v pořádku a výsledek přesto pozitivní. 2. krev na rozštěpové vady riziko ntd 1:2! Absolvovala jsem dva utz od dvou různých doktorů, kteří konstatovali, že vše je v pořádku. Nervově už jsem úplně vyřízená! Teď jsem 17 tt a třesu se, co bude po 20tt?! @fanunka

merilina
19. dub 2018

@rosalline To uz by se snad nic nového nemělo objevovat.

rosalline
19. dub 2018

@merilina ten posl. utz po 20 tt by snad už by měl vše ukázat, ne? Můžeš se radovat a smát se ☺️

rosalline
19. dub 2018

@hanimili vždyť mně taky zbylo jen jedno a zatím se v břichu drží ...

merilina
19. dub 2018

@rosalline taky si myslím 😊

fanunka
20. dub 2018

@rosalline to je teda stres ti řeknu :( blbý krevní testy :( a co odběr plodové vody na to tě neposílali? Známé se před 22 lety narodil kluk s rozštěpem a dneska je to moc pěkný kluk (sice po pár plastikách) studuje vysokou a podívej kdyby se dřív na to přišlo bývala by ho dala pryč a o tak šikovného a hezkého kluka by přišla!!!

rosalline
20. dub 2018

@fanunka ne, vůbec. A na rozštěpové vady ti nepomůže ani vyšetření z plodovky, to se potom zkoumá utz. Máme je zatím vyloučené, ale ta vysoká hodnota afp, kdoví co znamená....

natysnovec
20. dub 2018

@rosalline Ahojky jak se mas?Jak se vam dari?Uz vis co budete mit?My se dneska dozvedely ze c3kame chlapecka.Ale ne na velkym utz ale jen u gyndarky.Ale rikala ze je to jasny.😊😊

rosalline
20. dub 2018

@natysnovec ahoj, to jsem ráda, že se vám dobře daří. Taky máme kluka..:o).

natysnovec
20. dub 2018

@rosalline Parada...ja jsem to zpetne vse cetla.Uvidis bude to dobre...ja se taky vseho bojim...☹

fanunka
20. dub 2018

@natysnovec
@rosalline my mame taky kluka

natysnovec
20. dub 2018

@fanunka jeee to bude preklukovano 😁😁ted co ja vim byly same holcicky.

merilina
20. dub 2018

Take kluk! 😁

natysnovec
20. dub 2018

@merilina peecka😁😁

fanunka
20. dub 2018

@merilina
@natysnovec no joo a to jsem si byla jista ze nosim Jiřinku

volfici
20. dub 2018

Ahoj holky, tak koukám, že to tady bude samý kluk! My taky, ale mě už zbývají poslední dva, tři týdny. Poslední měsíc je opravdu náročný, už aby byl prcek venku 🙂
Jinak nechci nikoho strašit ani stresovat, ale když tu řešíte ty vady a že po druhém screeningu si můžete oddechnout - u nás bylo všechno v pořádku a najednou ve 35 tt dilatace ledviny a močáku. Musela jsem na konzilium do Prahy Podolí, řešilo se, jestli vůbec zvládnu rodit u nás v Jablonci, protože hned po porodu musí prcek na chirurgický zákrok na močových cestách.... Nakonec teda všechno zvládnou u nás, ale reálně hrozilo, že budu rodit v Podolí a mimčo by převezli na Karlák. Těch pár dní, než se situace trochu vyjasnila a uklidnila, jsem byla úplně vyřízená z představy, že je dítě úplně jinde než já...... Ve středu v poradně vypadala ledvina trošku lépe a možná se to do porodu ztratí nebo zredukuje natolik, že zákrok ani nebude nutný....
Tak to jen, že nikdy není pozdě na komplikace...
Ale samozřejmě tohle nikomu nepřeju a držím holky všechny palce ať je u vás všechno v pořádku 🍀 🍀 🍀

fanunka
21. dub 2018

@volfici panejoo je mi to jasny ze pos**t se muze vzdycky něco.... proto jsem registrovana rovnou do Podoli a trosku klidu mi to dodava proste jsem vic udelat nemohla a ted uz se jen dej vule boži. moc držim palce mas to uz za par!!!!

fanunka
21. dub 2018

Screening v poradku dr byla fakt pečliva a zajimavy bylo jak tam prepinala na ty barvy aby videla jak proudi krev v organech

volfici
21. dub 2018

@fanunka děkuji, věřím tomu, že to dobře dopadne, není to nakonec nic život ohrožující nebo omezující a pokud by prcek nemusel hned po narození na operaci, budu nejšťastnější na světě.

hanyas
21. dub 2018

@volfici to bude v poradku, uvidis! 😍🍀

rosalline
21. dub 2018

@fanunka to je krásná fotečka. Moc gratuluji, že to dobře dopadlo . Je to už macek, kolikti už naměřila?

rosalline
21. dub 2018

@volfici no to mi ani neříkej, že ještě v 35tt můžou něco najít 😔. Moc mě to u tebe mrzí a přeji ti, ať se to do porodu spraví, protože podle toho , co jsi psala, je to na dobré cestě a nadějné ....

luciebx
21. dub 2018

@volfici snad to bude vse v poradku

luciebx
21. dub 2018

@fanunka krasna fotka

fanunka
21. dub 2018

@rosalline
@luciebx moc dekuji 🙂 vubec nevim kolik vazi ani kolik meri :( to mi nerekla dr. V pondeli jdu ke sve dr tak treba ona mi rekne vic.

luciebx
22. dub 2018

@fanunka hlavní je ze je vše ok zlato

fanunka
22. dub 2018

@luciebx 🙂 proto nas ani nenapadlo se tam na cokoliv jineho ptat.

luciebx
22. dub 2018

@fanunka ja si taky vzdy vzpomela az doma haha

Strana