Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@merilina tak moc gratuluji. Je to štěstí. Mně všechny krevní testy vycházejí úplně naprd 😔 už jsem podstoupila cfdna, aby vyvrátil výsledky 1.screeningu, kde utz byl v pořádku a výsledek přesto pozitivní. 2. krev na rozštěpové vady riziko ntd 1:2! Absolvovala jsem dva utz od dvou různých doktorů, kteří konstatovali, že vše je v pořádku. Nervově už jsem úplně vyřízená! Teď jsem 17 tt a třesu se, co bude po 20tt?! @fanunka
@rosalline to je teda stres ti řeknu :( blbý krevní testy :( a co odběr plodové vody na to tě neposílali? Známé se před 22 lety narodil kluk s rozštěpem a dneska je to moc pěkný kluk (sice po pár plastikách) studuje vysokou a podívej kdyby se dřív na to přišlo bývala by ho dala pryč a o tak šikovného a hezkého kluka by přišla!!!
@rosalline Ahojky jak se mas?Jak se vam dari?Uz vis co budete mit?My se dneska dozvedely ze c3kame chlapecka.Ale ne na velkym utz ale jen u gyndarky.Ale rikala ze je to jasny.😊😊
@natysnovec ahoj, to jsem ráda, že se vám dobře daří. Taky máme kluka..:o).
@rosalline Parada...ja jsem to zpetne vse cetla.Uvidis bude to dobre...ja se taky vseho bojim...☹
@natysnovec
@rosalline my mame taky kluka
@fanunka jeee to bude preklukovano 😁😁ted co ja vim byly same holcicky.
Take kluk! 😁
@merilina peecka😁😁
@merilina
@natysnovec no joo a to jsem si byla jista ze nosim Jiřinku
Ahoj holky, tak koukám, že to tady bude samý kluk! My taky, ale mě už zbývají poslední dva, tři týdny. Poslední měsíc je opravdu náročný, už aby byl prcek venku 🙂
Jinak nechci nikoho strašit ani stresovat, ale když tu řešíte ty vady a že po druhém screeningu si můžete oddechnout - u nás bylo všechno v pořádku a najednou ve 35 tt dilatace ledviny a močáku. Musela jsem na konzilium do Prahy Podolí, řešilo se, jestli vůbec zvládnu rodit u nás v Jablonci, protože hned po porodu musí prcek na chirurgický zákrok na močových cestách.... Nakonec teda všechno zvládnou u nás, ale reálně hrozilo, že budu rodit v Podolí a mimčo by převezli na Karlák. Těch pár dní, než se situace trochu vyjasnila a uklidnila, jsem byla úplně vyřízená z představy, že je dítě úplně jinde než já...... Ve středu v poradně vypadala ledvina trošku lépe a možná se to do porodu ztratí nebo zredukuje natolik, že zákrok ani nebude nutný....
Tak to jen, že nikdy není pozdě na komplikace...
Ale samozřejmě tohle nikomu nepřeju a držím holky všechny palce ať je u vás všechno v pořádku 🍀 🍀 🍀

@fanunka Tak vše Ok, 370 g... uff 😊🙏