Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@verunkadar
Super, mam velkou radost!!! Tu uz netrpelive cekam 🙂
@juliia Já po tom potratu jsem byla na hysteroskopii, trochu mě dočistili a zároveň se mrkli do dělohy, tak to byly dvě mouchy jednou ranou. Pokud jsi na hystero ještě nebyla, tak to zvaž...V krvi se vyšetřují trombofilní mutace, pokud je tam problém, pícháš léky na ředení. Určitě nech vyšetřit, právě to může být prevence hematomu, ty protisrážlivý léky...
@verunkadar super. Gratulace 😍
@verunkadar moc gratuluju a at to takhle dobre pokracuje dal 🙂
@misko5 tak píšu po 14 dnech. Vše je v pořádku našemu bojovnickovi srdíčko bije o sto šest. Za 14 dní nás čeká screening. Už tomu začínám trošku věřit, že už by se nemuselo nic po*rat 😀
@juliia už je ti dobře, co to krvácení? Ustalo? Já mám kamarádku ve vesnici a ta může každým dnem rodit. To je hezké. Tak snad to dotáhneme take tak daleko 🙂.
@verunkadar
Dnes jsem byla v cube na injekci, aby se to vylouceni podporilo a udělalo se mi mdlo. Cloumaji se mnou tehotenske hormony a po ranu mi je soufl od zaludku. Takze se mi v aute udělalo špatně, tak me manzel odvezl zpatky a hodinku jsem si tsm polezela s infuzi.
No porad špiním, pocit jako pri MS, ale pry se ro krvaceni jeste rozjede a snad to odejde. Jinak me ceka v patek revize.
@rosalline Ahoj jak se ti vede??Dlooouho sem te tu nevidela...
Holky dnes jsem si nasla klíště:( chapete to? Cela leta nic a zrovna ted klíště:(
@luciebx uaaaaa promin ale živě jsem si te predstavila jak jsi sebou pleskla 🙂 ted uz se tomu smejem 🙂 no ja kysličníkem ale trvalo mu nez se pustil... dnes jsem byla na kontrole a dr mi na to rekla nebojte to nic neni.... a dnes jsem se i zeptala jestli se muzu koupat doma v bazenu a tak rikala ze muzu ikdyz ma jen 20c tak to jsem moc rada!!!
Holky, ve středu jdu na ket, tak na mě myslete 🙂
Ahoj holky dnes jsem podstoupila hysteroskopii a uf vše v pořádku.
Ted jen poresime tu sliznici a huraa na Ket a ten už musí vyjít.
A pred námi dovolena v Italii 😉
@jeanne_g
Drzim uz od teď palecky, at to vyjde:-*
@hanimili
Tak to je dobra zprava. Uzij si krasnou dovolenou a pak vesele do KET 🙂
Ja jsem dnes oficialne potratila ☹ Telo si s tim poradilo samo, rano se mi na wc rozjelo krvaceni a vypadly ze me 4 cucky. Odjela jsem do prace s algifenem, po 2 hodinách jsem si vzala ibalgin 600, ale uleva žádná, nastoupila kruta ostra bolest. Prijel manzel a jeli jsme do CAR. Na ultrazvuku bylo vidět, že uz je to v deloznim hrdle proto ty bolesti. Dostala jsem kapacku a neco na uvolneni delozniho hrdla....nasledovala hodina krusnych kontrakci, musela jsem prodychavat a za dalsi půlhodinu se to zmirnilo, vstala jsem na wc a vsechno to te me vypadlo. Na ultrazvuku uz ciste. Dostala jsem antibiotika a kontrola po sestinedeli. Zitra jsem mela mit termin kdy by se rozhodlo o revizi, tak jsem rada, ze na ni nemusim. Ale bolesti to teda byly silene....

@juliia Tak je to tu, 7.tt a srdíčko bije o sto šest 🙂.