icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

verunkadar
15. čer 2018

@juliia Tak je to tu, 7.tt a srdíčko bije o sto šest 🙂.

juliia
15. čer 2018

@verunkadar
Super, mam velkou radost!!! Tu uz netrpelive cekam 🙂

jeanne_g
15. čer 2018

@juliia Já po tom potratu jsem byla na hysteroskopii, trochu mě dočistili a zároveň se mrkli do dělohy, tak to byly dvě mouchy jednou ranou. Pokud jsi na hystero ještě nebyla, tak to zvaž...V krvi se vyšetřují trombofilní mutace, pokud je tam problém, pícháš léky na ředení. Určitě nech vyšetřit, právě to může být prevence hematomu, ty protisrážlivý léky...

luciebx
15. čer 2018

@juliia to je mi strašně líto co té potkalo. Drz se zlato. ❤️

luciebx
15. čer 2018

@verunkadar super. Gratulace 😍

fanunka
15. čer 2018

@verunkadar moc gratuluju a at to takhle dobre pokracuje dal 🙂

nicoletaaa
16. čer 2018

@misko5 tak píšu po 14 dnech. Vše je v pořádku našemu bojovnickovi srdíčko bije o sto šest. Za 14 dní nás čeká screening. Už tomu začínám trošku věřit, že už by se nemuselo nic po*rat 😀

verunkadar
16. čer 2018

@juliia už je ti dobře, co to krvácení? Ustalo? Já mám kamarádku ve vesnici a ta může každým dnem rodit. To je hezké. Tak snad to dotáhneme take tak daleko 🙂.

juliia
16. čer 2018

@verunkadar
Dnes jsem byla v cube na injekci, aby se to vylouceni podporilo a udělalo se mi mdlo. Cloumaji se mnou tehotenske hormony a po ranu mi je soufl od zaludku. Takze se mi v aute udělalo špatně, tak me manzel odvezl zpatky a hodinku jsem si tsm polezela s infuzi.
No porad špiním, pocit jako pri MS, ale pry se ro krvaceni jeste rozjede a snad to odejde. Jinak me ceka v patek revize.

rosalline
16. čer 2018

@juliia my ženy si tolik zkusíme ... a ty obzvlášť musíš vypít svůj kalich do dna 😢. Máš bolesti?

natysnovec
16. čer 2018

@rosalline Ahoj jak se ti vede??Dlooouho sem te tu nevidela...

fanunka
17. čer 2018

Holky dnes jsem si nasla klíště:( chapete to? Cela leta nic a zrovna ted klíště:(

luciebx
18. čer 2018

@fanunka já měla to samé. Kolik let nic. Jen sem otěhotněla našla sem si klíště na rameni. U dalšího stanování sem zakopla o šňůru od stanu a pleskla sem sebou o zem. Díky bohu nic se nestalo ale vyjukana sem byla pěkné. Já si to potřela slivkou domácí jako dezinfekci 🤣

fanunka
18. čer 2018

@luciebx uaaaaa promin ale živě jsem si te predstavila jak jsi sebou pleskla 🙂 ted uz se tomu smejem 🙂 no ja kysličníkem ale trvalo mu nez se pustil... dnes jsem byla na kontrole a dr mi na to rekla nebojte to nic neni.... a dnes jsem se i zeptala jestli se muzu koupat doma v bazenu a tak rikala ze muzu ikdyz ma jen 20c tak to jsem moc rada!!!

jeanne_g
Autor odpověď smazal
jeanne_g
18. čer 2018

Holky, ve středu jdu na ket, tak na mě myslete 🙂

luciebx
18. čer 2018

@fanunka jojo.. jak dlouha tak siroka.. plesk haha

rosalline
18. čer 2018

@jeanne_g konečně!!!! budu na tebe myslet, jak jen to půjde

hanimili
19. čer 2018

Ahoj holky dnes jsem podstoupila hysteroskopii a uf vše v pořádku.
Ted jen poresime tu sliznici a huraa na Ket a ten už musí vyjít.
A pred námi dovolena v Italii 😉

fanunka
19. čer 2018

@hanimili parada!! Dovolenou si uzijte, treba bude na delsi dobu posledni ;)

juliia
19. čer 2018

@jeanne_g
Drzim uz od teď palecky, at to vyjde:-*

@hanimili
Tak to je dobra zprava. Uzij si krasnou dovolenou a pak vesele do KET 🙂

Ja jsem dnes oficialne potratila ☹ Telo si s tim poradilo samo, rano se mi na wc rozjelo krvaceni a vypadly ze me 4 cucky. Odjela jsem do prace s algifenem, po 2 hodinách jsem si vzala ibalgin 600, ale uleva žádná, nastoupila kruta ostra bolest. Prijel manzel a jeli jsme do CAR. Na ultrazvuku bylo vidět, že uz je to v deloznim hrdle proto ty bolesti. Dostala jsem kapacku a neco na uvolneni delozniho hrdla....nasledovala hodina krusnych kontrakci, musela jsem prodychavat a za dalsi půlhodinu se to zmirnilo, vstala jsem na wc a vsechno to te me vypadlo. Na ultrazvuku uz ciste. Dostala jsem antibiotika a kontrola po sestinedeli. Zitra jsem mela mit termin kdy by se rozhodlo o revizi, tak jsem rada, ze na ni nemusim. Ale bolesti to teda byly silene....

hanimili
19. čer 2018

@juliia Chjo to mě moc mrzi drz se holka.
Ja si to zažila taky před 6 lety v 15tydnu a rovnou i porod...důležité je se s Tím rychle vyrovnat.
My se prostě určitě dočkáme toho vytouzeneho miminka musíme věřit!!!

juliia
20. čer 2018

@jeanne_g
Dneska tfuj tfuj tfuj :-*

sticker
rosalline
20. čer 2018

@jeanne_g 🍀🍀🍀🍀🍀❤

jeanne_g
20. čer 2018

@juliia @rosalline Díky holky, za chvíli už pro něho běžím, transfer v 11 😍

962011
20. čer 2018

@jeanne_g tak ať mají Dr pevnou ruku a embryjko/a ať se pěkně zakousnou 🍀🍀

fanunka
20. čer 2018

@jeanne_g drzim palce!! A co sliznice kolik ji máš?

volfici
20. čer 2018

@jeanne_g držím palce 🍀 🍀 🍀 🍀 to by bylo, aby nebylo ✊

rosalline
20. čer 2018

@jeanne_g tak už máš asi po..:o). Tak žádné blbosti....kup si ananas a banány...a pij vodu s citronem....tfuj tfuj tfuj

jeanne_g
20. čer 2018

@rosalline @962011 @fanunka @volfici Holky, tak náš 5AA favorit už přistál do mojí 9mm peřinky, tak snad se mu tam bude líbit 🙂 Moc děkuji za podporu ❤

Strana