Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@juliia taky je mi to moc lito, drz se 😘
@koudelka82
Dekuju :-*
Včera vecer červené vinko a dnes se mi s budickem ohlásila stará dobrá kámoška červená🙂
Takže dnes 1.den cyklu a budu volat do CAR
Pozitivni je, že to ted pojede a neni cas na chmury a deprese 🙂
@jeanne_g
A o tom myomu jste uz věděli pred tim? Tak budu drzet palečky, vy to určitě zvladnete.:-*
Jsi jeste v nemocnici?
@juliia Presne tak, date hned dalsi ket, urcite tam bude to pravé🍀..O myomu se vedelo, vice doktoru mi reklo, ze to nebude problém. Jenze on se dost zvětšil v prvnim trimestru a nejak se tam blbe posunul a zaklinil. Jsem porad v nemocnici, nevi moc, co s tim. Tak snad doktori neco vymysli.
Tak mam holky po kontrole, dopadla dobře a můžeme pokračovat v dalsim KET.
Sliznice 10mm a folikul 17.5mm.
Transfer příští ctvrtek....do třetice vseho dobreho věřím 🙂
Tak uz mam drobecka u sebe. Muselo se teda rozmrazovat dalsi embryjko, protože to co vybrali se embryolozce po rozmrazeni nelibilo. Ale dle dr.pry udelali dobře, protože tohle pry vypada naopak moc hezky. Takže drzte palečky, třetí pokus uz musi vyjit.
@jeanne_g
Porad věřím....dnes 6.den po KET, minule jsem tenhle den cely prospinila a mela jsem premenstruacni bolesti.
No a přiznaky od 3.dne me vzdy k veceru zacne popichavat v podbrisku a nejvíc pak pred spaním. V noci mam obcas navaly horka, ale jinak se citim dobře. Testovat budu nejdriv 12.den po KET, chci se vyhnout zklamani z biochemka jako minule.

@juliia děkuju, ale v sobotu jsem krvácela, v neděli taky, a dneska taky trochu.. i když ted se zdá že to končí.. ale bylo tý krve dost tak si nemyslím, že by se to povedlo.. i test jsem si dělala a byl negativní.. takže bohužel no :(