Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky jsem 6.den po ET a dnes jsem zacala slabe spinit ☹
docela me tlaci v podbrisku. Mám nervy protože první pokus nám nevyšel. Testovat jsem nezkoušela nejak nemam odvahu. Co mám delat?
@akinom891 vydrz vydrz.....me taky prvni pokus nevysel a ted se bojim delat test po dalsim ketu. Pokud by si krvacela nejak hodne, tak volej do CARu. Spousta holek tu psalo ze treba den krvacely a I tak bylo vse dobre. Ver ze to vyjde a odpocivej, zadne cestovani ani jezdeni autem❤moc na tebe budu myslet, at je vse ok
Holky děkuju moc 🙂 snažím se ležet a odpocivat tak snad to bude dobre.
❤urcite to bude dobre
Ahoj holky, jsem v téhle skupině nová. Ve středu jsem byla na odsati vajíček. Po minimálni stimulaci jsem měla 7 folikulu a z toho 3 zralé vajíčka. Když jsem si ve čtvrtek volala, kolik se vajíček uchytilo, tak prej všechny 🙂 pak mi bylo řečeno že si už nemám volat a dojít v pondělí na zavedení. Tak se každý den modlím ať jsou všechny 3 ok 🙏 od odsati vajíček mě poboliva podbřišku, to je asi normální ale co mě trošku trápí, že chodím asi 20x za den čůrat, myslíte že je to normální?
Jinak před odsati jsem 10 dní pila grep a narostla mi děl. Sliznice na 11mm. Od zítřka bych chtěla pít ananas, ale když jsem si to tu tak rychle počítala, tak jsem tu narazila na to, že to spíše škodí, tak nevím. Jinak vím, že je doporučené po zavedení ležet pár dní, ale bohužel už nemám žádné výmluvy do práce, takže si budu moct vzít max 3 dny volno. Dělám v kanceláři. Jak jste to měli vy? Jak dlouho jste si vzali volno v práci? Díky za odpověď 🙂
@marryline můj KET který se povedl (to že pak se mimi přestalo vyvíjet je druhá věc) jsem si odskočila o polední pauze a v práci opravdu nesedím. Běhám, chodím, i zvedám různé věci.... V některých CAR se ani přímo po ET/KET neleží, šupajdí se rovnou zpět do procesu... na uchycení embrya to nemá vliv
@marryline držím ti na zítra palce 🍀
To s tím ananasem jsem psala já, protože kamarádku doktorka strašně sprdla, když jí začala říkat, to co jsem jí poradila já a co jsem se dozvěděla tady... No takže moc nevím. Každopádně si myslím, že sklenice džusu denně nemůže uškodit.
Po transferu jsem byla týden doma, ani ne tak kvůli práci (kancelář), ale protože skoro dvě hodiny dojíždím. 3 dny ale stačí, klidový režim jsem měla výslovně nařízený jen v den transferu.
🙏✊
@vkackah
@nita1984
@volfici
Holky moc díky za rady. Já jsem ještě že všeho v šoku. Měla jsem jít totiž ve středu na 3 iui ale místo toho z toho bylo ivf. Takže postupně vše zjišťuji. Je tu některá která má taky minimální ivf? Co čtu tak většina z vás má aspoň 5 a více vajíček, ale já po minimálně jen 3 a jsem z toho nervózní co mi zítra řeknou. Ono teď hlavně záleží na kvalitě vajíček že?
@vkackah ahojky, no nevesime hlavu.....ja mela prvniho ducha sesty den, ale ns prvni pohled taky nebyl videt....az vecer jsem nestastne koukala na ten bilej test a pak jsem zahlédla cosi, no a rikala jsem si, ze si to jen namlouvam. Jenze dalsi den uz byl duch lepsi a lepsi 🙂 takze vydrzet! Hcg se do moči vylucuje kazdemu jinak ❤
@juliia jeeee tak to si moc dobre pamatuju, mela jsem pgs na embryiich a myslela jsem ze padnu. Nakonec za tri tydny volala paní, spadl mi kamen ze srdce. Mela jssm jen dve embrya a obe byla v poradku. Tak drzim pesticky❤udelej si skrtaci kalendar doma, pomaha to😉ja jsem mela KET v utery, takze kdyz beru utery jako nulty den, tak jsem dnes paty den...ale co vim, tak holky to berou uz od dne KET. No zitra to testnu a bude🙏

@vkackah ja mam sestidenni hatchujici blastocystu....byla krasna 😀 ....myslim ze to je asi nejvyssi stadium, co se zavadi ne?