icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

satinem
9. zář 2017

@vkackah ja mam sestidenni hatchujici blastocystu....byla krasna 😀 ....myslim ze to je asi nejvyssi stadium, co se zavadi ne?

vkackah
9. zář 2017

@satinem myslím že jo.. já mám 5 ti denní

satinem
9. zář 2017

@vkackah vidis tak to jsme na tom ted tedy stejne....co se stari embryi tyka 🙂

akinom891
9. zář 2017

Ahoj holky jsem 6.den po ET a dnes jsem zacala slabe spinit ☹
docela me tlaci v podbrisku. Mám nervy protože první pokus nám nevyšel. Testovat jsem nezkoušela nejak nemam odvahu. Co mám delat?

volfici
9. zář 2017

@akinom891 ahoj, špinení nemusí nic znamenat, zkus se nestresovat a být v klidu, jestli můžeš, tak lež. Bohužel to asi jinak ovlivnit nemůžeš. Test zkus nejdříve za dva dny. Držím palce ať je to v pořádku 🙏

satinem
9. zář 2017

@akinom891 vydrz vydrz.....me taky prvni pokus nevysel a ted se bojim delat test po dalsim ketu. Pokud by si krvacela nejak hodne, tak volej do CARu. Spousta holek tu psalo ze treba den krvacely a I tak bylo vse dobre. Ver ze to vyjde a odpocivej, zadne cestovani ani jezdeni autem❤moc na tebe budu myslet, at je vse ok

akinom891
9. zář 2017

Holky děkuju moc 🙂 snažím se ležet a odpocivat tak snad to bude dobre.

satinem
9. zář 2017

❤urcite to bude dobre

vkackah
10. zář 2017

@satinem tak dneska 6 den a snehobilo.. dalsi test zkusim v utery..

marryline
10. zář 2017

Ahoj holky, jsem v téhle skupině nová. Ve středu jsem byla na odsati vajíček. Po minimálni stimulaci jsem měla 7 folikulu a z toho 3 zralé vajíčka. Když jsem si ve čtvrtek volala, kolik se vajíček uchytilo, tak prej všechny 🙂 pak mi bylo řečeno že si už nemám volat a dojít v pondělí na zavedení. Tak se každý den modlím ať jsou všechny 3 ok 🙏 od odsati vajíček mě poboliva podbřišku, to je asi normální ale co mě trošku trápí, že chodím asi 20x za den čůrat, myslíte že je to normální?

marryline
10. zář 2017

Jinak před odsati jsem 10 dní pila grep a narostla mi děl. Sliznice na 11mm. Od zítřka bych chtěla pít ananas, ale když jsem si to tu tak rychle počítala, tak jsem tu narazila na to, že to spíše škodí, tak nevím. Jinak vím, že je doporučené po zavedení ležet pár dní, ale bohužel už nemám žádné výmluvy do práce, takže si budu moct vzít max 3 dny volno. Dělám v kanceláři. Jak jste to měli vy? Jak dlouho jste si vzali volno v práci? Díky za odpověď 🙂

vkackah
10. zář 2017

@marryline primo lezet nemusis.. ja jsem hned druhy den musela do prace, do kancelare - nemam dostatek dovolene.. jen nenosim nic tezkeho a jak prijdu domu tak odpocivam..

nita1984
autor
10. zář 2017

@marryline můj KET který se povedl (to že pak se mimi přestalo vyvíjet je druhá věc) jsem si odskočila o polední pauze a v práci opravdu nesedím. Běhám, chodím, i zvedám různé věci.... V některých CAR se ani přímo po ET/KET neleží, šupajdí se rovnou zpět do procesu... na uchycení embrya to nemá vliv

volfici
10. zář 2017

@marryline držím ti na zítra palce 🍀
To s tím ananasem jsem psala já, protože kamarádku doktorka strašně sprdla, když jí začala říkat, to co jsem jí poradila já a co jsem se dozvěděla tady... No takže moc nevím. Každopádně si myslím, že sklenice džusu denně nemůže uškodit.
Po transferu jsem byla týden doma, ani ne tak kvůli práci (kancelář), ale protože skoro dvě hodiny dojíždím. 3 dny ale stačí, klidový režim jsem měla výslovně nařízený jen v den transferu.
🙏✊

juliia
10. zář 2017

@vkackah
Je jeste brzy....vydrz....moc Ti drzim palecky, aby se prdolka spravne zavrtal 😘

vkackah
10. zář 2017

@juliia viiim.. jen jsem nevydrzela s testem.. jsem nedockava...

juliia
10. zář 2017

@akinom891
To může byt i duvod zavrtavani se...snažila bych se byt v klidu, odpocivat a za 2-3 dny zkus test 😘

volfici
10. zář 2017

@vkackah dnes je možná brzo. Já když koukám na svůj test z osmého dne po ET, tak šestý den bych tam taky nic neměla. Tak držím palce a za dva dny tam už aspoň slabá čárka bude 😍

akinom891
10. zář 2017

@juliia Mno kéž by to tak bylo. Minule jsem si taky říkala, že to může být tím jak se to "zavrtává" mno a nakonec z toho byla mrcha :( Tentokrát nám aspoň vyšli dvě na zavedení, tak si říkám... že snad aspon to jedno může přežít 🙂

marryline
10. zář 2017

@vkackah
@nita1984
@volfici
Holky moc díky za rady. Já jsem ještě že všeho v šoku. Měla jsem jít totiž ve středu na 3 iui ale místo toho z toho bylo ivf. Takže postupně vše zjišťuji. Je tu některá která má taky minimální ivf? Co čtu tak většina z vás má aspoň 5 a více vajíček, ale já po minimálně jen 3 a jsem z toho nervózní co mi zítra řeknou. Ono teď hlavně záleží na kvalitě vajíček že?

marryline
10. zář 2017

@akinom891 držím moc palce at máš brzy na testiku //😍

satinem
10. zář 2017

@vkackah ahojky, no nevesime hlavu.....ja mela prvniho ducha sesty den, ale ns prvni pohled taky nebyl videt....az vecer jsem nestastne koukala na ten bilej test a pak jsem zahlédla cosi, no a rikala jsem si, ze si to jen namlouvam. Jenze dalsi den uz byl duch lepsi a lepsi 🙂 takze vydrzet! Hcg se do moči vylucuje kazdemu jinak ❤

satinem
10. zář 2017

@vkackah ja do toho pujdu zitra rano taky.....tak ti tady potom napisu 😘

juliia
10. zář 2017

@satinem

@vkackah

Drzim holky palecky a jsem napnuta ma zitrejsi vysledky 🙏😘

satinem
10. zář 2017

@juliia ja bych to nejradeji pocurala hned😂ale to by stejnak.nic nebylo videt....je to hrozny cekani😂❤

tcz
10. zář 2017

@juliia
Juli a ty furt nic? Dyt uz je mas na genetice dlouho... Uz vis plus minus kdy by to mohlo byt?

juliia
10. zář 2017

@satinem
O cekani mi ani nemluv...vysledky genetiky embryi trvaji cca mesic a je to nekonecne...🙏

Kolikaty den jsi?

volfici
10. zář 2017

@juliia příští týden by už mohly být, že? Já byla na punkci 17. srpna, tak by příští týden už taky mohly být...🤗

satinem
10. zář 2017

@juliia jeeee tak to si moc dobre pamatuju, mela jsem pgs na embryiich a myslela jsem ze padnu. Nakonec za tri tydny volala paní, spadl mi kamen ze srdce. Mela jssm jen dve embrya a obe byla v poradku. Tak drzim pesticky❤udelej si skrtaci kalendar doma, pomaha to😉ja jsem mela KET v utery, takze kdyz beru utery jako nulty den, tak jsem dnes paty den...ale co vim, tak holky to berou uz od dne KET. No zitra to testnu a bude🙏

tcz
10. zář 2017

@volfici
Ja to asi nechapu ☹ Chapu spravne, ze ti jedno netestovane embryjko zavedli a zbytek poslali na genetiku?

Strana