icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

marryline
11. zář 2017

@rosalline děkuji :dej pak vědět jak jsi dopadla 🙂

satinem
11. zář 2017

@vkackah ano presne jak rikas.....testni uvidis, ja myslim ze se to zacne objevovat ❤

vkackah
11. zář 2017

@satinem no.. zitra se ozvu... hod sem ten tvuj test... mrkenm na nej zda tam vidime taky ducha.. ;)

satinem
11. zář 2017

Zkousela jsem to ted fotit, ale nejak to hele neni na fotce videt😂

satinem
11. zář 2017

@vkackah zkusila jsem to ztmavit, ale moc to na fotce.neni videt😅

satinem
11. zář 2017

@marryline a kdy tedy udelas test? Ja vždy zacala sest den po ket. A ten sesty den uz byl maly pididuch...

vkackah
11. zář 2017

@satinem no máš pravdu... není tam moc videt.. :D ale určo za 2 dny už bude ;) ale když pohnu monitorem tak tam něco je vidět.. ;)

marryline
11. zář 2017

@satinem je tam😍 no já právě vůbec nevím. Říkala jsem si, že v neděli ráno 🙂 jinak po transferu jsi jen ležela nebo jsi třeba něco uvarila?

satinem
11. zář 2017

Holky na zivo to jde videt lepe😝 jinak ja teda po minule zkusenosti, kdy jsem po ket za tri dny pracovala a jezdila vsude mozne a psk to odeslo, tsk jsem ted poctive lezela a zadny namahani a zadne stresy. Varim jen rychlo jidla....tak abych se nemusela drit u plotny....takze pecene kure, těstovinovy salat s tunakem, cockva polivka s chlebem, kure na paprice, květák s bramborem, zapecene spagety, rizoto a tak.....proste fofr jidla😂

vkackah
11. zář 2017

@satinem tak to já jsem řekla drahé polovičce, že to je momentálně na něm - celá domácnost, že já (bohužel) budu chodit pouze do práce a doma odpočívat..

satinem
11. zář 2017

@vkackah hezkyyyy.....no a co mas za praci? Ja jsem v praci v terenu, jezdim kazdy den autem, takze mi to uplne nedoporucili. Tak jsem doma a jen si varim....uklizi taky chlap😂ale trva mu to sto let nez uklidi....ja to mam vzdy sup hup a on se s tim drbe pul dne

rosalline
11. zář 2017

@satinem
@vkackah holky..:o))))))))))))))) . Budu muset vaše zkušenosti pak v říjnu taky doma aplikovat..:o))))

satinem
11. zář 2017

@rosalline ja jsem se domluvila s doktorem a ten mymu rekl, ze nesmim ani vysavat vytirat, proste nic....to jsi mela videt jak muj chlap cucel😍

vkackah
11. zář 2017

@satinem
@rosalline

já sedím v kanclu, sem tam se projdu po firmě, takže u mě pohoda... spíše kdybych měla dovolenou tak bych ten minulý týden byla doma a užila si klid a pohodu... takhle jsem dneska byla v práci skoro 10 hod.. ale to bylo vyjímečně...

satinem
11. zář 2017

@vkackah jeje a ty si nemuzes vzit dovcu? Je potřeba mit opravdu klidecek

satinem
11. zář 2017

@vkackah nebo nrmocenskou si nech napsat

vkackah
11. zář 2017

@satinem dovču si nechávám na Vánoce.. a pak mi zbývají asi 2 dny :D

rosalline
11. zář 2017

@satinem 😀 ale máš recht! Už jsem tady četla a zažila takových zpovědí. Jak se lidi, třeba i po operacích, cítili dobře, makali, aby toho co nejvíce stihli a udělali a zvládli a pak večer nebo druhý den splakali nad výdělkem...

satinem
11. zář 2017

@rosalline vsak jasny, musis se pak setrit.....lepsi pro to udelat maximum, at si pak nemusis nic vycitat....ja jsem si to pak vycitala docela dost😔

luciebx
11. zář 2017

@satinem duchacka vidim.. krasny.. nekde nevidim kolikaty jsi den po ET/ KET

satinem
11. zář 2017

@luciebx dneska jsem sesty den❤

luciebx
11. zář 2017

@satinem krasny.

satinem
11. zář 2017

@luciebx dekuji :-* uz jsem si to zazila a kdyz to pak nevyslo, tak to bolelo moc.....doufam ze ted uz bobik vydrží

vkackah
11. zář 2017

@satinem udrzi... na nic jineho ani nemysli....

satinem
11. zář 2017

@vkackah ja vim, musim mu verit❤

vkackah
12. zář 2017

Holky, tak jsem dneska taky vylovila ducha.. 😍 jen se nepodařilo vyfotit ..

vkackah
12. zář 2017

Zkusim znovu..

rosalline
12. zář 2017

@vkackah jůůůů, krása! a ty jsi dnes kolikátý den po transféru? :o)))) Gratulation!!!!

sticker
rosalline
12. zář 2017

Dobré ráno děvčátka a já hlásím, že jsem včera měla pozitivní ovulační test....tzn. brzy přijde mrcha +- 13dní a já začnu stimulovat jako ďas..:o)))))

luciebx
12. zář 2017

@vkackah krása. Jen tak dal

sticker
Strana