Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudulinka zítra bych zkusila testík 😉
@volfici chci vydrzet do ctvrtka to ma pritel svatek...ale nevim jestli to vydrzim😁
@koudulinka @volfici já testovat nechtěla a volfici říkala, je devátý den, zkus to, tak jsem do toho šla, a teď na to čumím pořád jak na svatej obrázek :D
@rosalline NN nepočítá. Taky jsem to tenkrát řešila. Začal jsem spinit ve čtvrtek večer, pak jsem spinila i v pátek a v pátek v 17:00 se mi rozjela MS. Takže mi dr. Říkala, že jako 1DC mám počítat az sobotu. Pokud bys mela červené krvácení do 15:00tak počítej 1DC ale pokud po 15:00,tak počítej 1DC až následující den 🙂
@vkackah ty jooooo. Tak to jsme měli úplně stejnou noc!!! Nejdřív jsem nemohla usnout, potom jsem zadrimla a v 1 ráno mě probudil strach o mimi tak jsem šla do obýváku se dívat na TV. Tam jsem potom usnula a za chvíli se probudila a šla znovu do ložnice a v 5 ráno už jsem byla zase vzhůru. Dnešní noc byla šílená. Jak pojedu z centra do práce budu k. O. Jen se modlím ať je hcg ok🙏
@venda25 mám úplně první. Ivf bylo neplánovane. Měla jsem minimální stimulaci na 3 IUI, ale narosto mi 7 folikulu a dr. Mě za dva dny místo na iui poslala na odsati vajíček. Takže všechno je pro mě kolem ivf nové. Na ivf jsem se chystala nejdřív za rok, ale když mi narosto tolik folikulu po tak malé stimulaci, tak by byla škoda toho nevyužít. Teď jsem nejšťastnější že jsem do toho šla 🙂 tvoje kolikáte? 🙂
Holky četla jsem že existují aplikace kde je vývoj miminka. Tak jsem si stáhla Pregnancy+ ale je v angličtině a moc se v ní neorientuji. Neznáte nějakou českou?
@rosalline neboj, všechny jsme si tím prošly a věř že když budeš myslet pozitivně, bude vše ok. Já hned od zavedení emryjka jsem si hladila bříško a věřila že tam mimi je a ono tam bylo. To čekání je šílené, ale už za pár dní se nám tu budeš chlubit s pozitivním testikem. Co ti můžu doporučit tak si připlat za PISCI i když máte třeba ok spermie. A taky bych určitě volila 5 denní kultivaci a emryo glue. Pokud budeš mít hyperstimulak tak co jsem četla, tak si tím prošlo spousta holek a bylo vše ok. Všechno dobře dopadne

Drahá děvčata...začala jsem včera slabounce krvácet..tak doufám, že hlavní úder přijde do středy....a ve čtvrtek začnu s injekcemi... to slabé se prý nepočítá, je to tak????