Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky, u mě to chlap zase prožívá snad víc než já. Možná je to tím, že ví že já jsem úplně zdravá a do ivf jsme šli spíše kvůli němu. Když jsem si pichala injekce nemohl se na to ani dívat a pořád mě říkal jak mě obdivuje. Teď jsem tehu a dohlíží na každý můj pohyb, co jim atd.... Fakt jsem za něj ráda. Dokonce mi včera řekl že mě bude hlídat abych každý rok chodila na prohlídku prsu a na gynekologii, protože si přečetl že ivf způsobuje rakovinu. No prostě to až moc řeší. Každý chlap je ale jiný, některý nedává své city najevo a dusi to v sobě. Strašně moc obdivuji vás co jdete do dalšího pokusu, měli by takovým ženám dávat ivf zdarma protože moc dobře vím jaké je to na psychiku náročné. Mě vyšlo první ivf a už tak mě to stálo nervů, stresu apod.. Myslela jsem, že když uvidím na testu // tak budu šťastná a už nic nebudu rešit, ale ty obavy o miminko jsou každým dnem větší a větší, ale stojí to za to!!! Moc vám všem držím palce ať máte brzy na testiku //❤hlavně neztrácejte naději a čekani na miminko vyplňte hezkým chvílemi z přítelem /manželem❤
@jeanne_g Ahojky, tak jak se citis ? Kdy jdeš na utz? Já ve středu 🙂
@koudelka82 Já jdu už zitra na opu 😊 psala jsem do zprávy, ale možná ti to nedošlo, mně nějak blbne mobil. Držím palce na utz, ať je tam urodicka🙂
@koudelka82 Cítím se jak balon před prasknutim 😀
@jeanne_g jooo, už to čtu 😀
Mám dnes břicho jak dva sudy! Masakr! Za jak dlouho po odběru jste se dozvěděly, kolik se podařilo vajíček oplodnit?
@koudelka82 Diiiky 😊 @volfici Odebrali mi 10 vajíček (můj rekord) z 10 foliku, ale třepu se,aby byly zralé,stimulka byla superrychla. @rosalline zitra se to dozvím, kolik zralých a kolik se oplodnilo. Držím palce na zitra na opu.
@rosalline v Reprofitu se vola 1.den (den po OPU) a 3.den, kolik se jich oplodnilo.

@juliia známá takto nějak otěhotněla po 2 nevydarenych pokusech IVF... Stimulace na ni vůbec nepůsobila... Mela málo vajíček a ještě k tomu hormony ji nedělaly dobře. Pak dostala nějakou tabletku, odebrali vajíčko a už je skoro ve 20. týdnu.