icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

janaspo
7. říj 2017

@juliia známá takto nějak otěhotněla po 2 nevydarenych pokusech IVF... Stimulace na ni vůbec nepůsobila... Mela málo vajíček a ještě k tomu hormony ji nedělaly dobře. Pak dostala nějakou tabletku, odebrali vajíčko a už je skoro ve 20. týdnu.

volfici
7. říj 2017

@juliia tak moc držím palce, ať to klapne 🍀

marryline
7. říj 2017

@rosalline jakože musíš na genetiku? To ti samý od sebe řekli? Můžu se zeptat kolik je ti let? Snažili jsme se měsíců a 2 iui. A vy?

marryline
7. říj 2017

Holky, u mě to chlap zase prožívá snad víc než já. Možná je to tím, že ví že já jsem úplně zdravá a do ivf jsme šli spíše kvůli němu. Když jsem si pichala injekce nemohl se na to ani dívat a pořád mě říkal jak mě obdivuje. Teď jsem tehu a dohlíží na každý můj pohyb, co jim atd.... Fakt jsem za něj ráda. Dokonce mi včera řekl že mě bude hlídat abych každý rok chodila na prohlídku prsu a na gynekologii, protože si přečetl že ivf způsobuje rakovinu. No prostě to až moc řeší. Každý chlap je ale jiný, některý nedává své city najevo a dusi to v sobě. Strašně moc obdivuji vás co jdete do dalšího pokusu, měli by takovým ženám dávat ivf zdarma protože moc dobře vím jaké je to na psychiku náročné. Mě vyšlo první ivf a už tak mě to stálo nervů, stresu apod.. Myslela jsem, že když uvidím na testu // tak budu šťastná a už nic nebudu rešit, ale ty obavy o miminko jsou každým dnem větší a větší, ale stojí to za to!!! Moc vám všem držím palce ať máte brzy na testiku //❤hlavně neztrácejte naději a čekani na miminko vyplňte hezkým chvílemi z přítelem /manželem❤

koudelka82
7. říj 2017

@jeanne_g Ahojky, tak jak se citis ? Kdy jdeš na utz? Já ve středu 🙂

fanunka
7. říj 2017

@juliia punkce bez narkozy? Boli to? Jak to probiha? A kolik to stoji?

jeanne_g
7. říj 2017

@koudelka82 Já jdu už zitra na opu 😊 psala jsem do zprávy, ale možná ti to nedošlo, mně nějak blbne mobil. Držím palce na utz, ať je tam urodicka🙂

jeanne_g
7. říj 2017

@koudelka82 Cítím se jak balon před prasknutim 😀

koudelka82
7. říj 2017

@jeanne_g jooo, už to čtu 😀

rosalline
7. říj 2017

@jeanne_g ahoj, už jdeš zítra? Já v pondělí , dnes budu píchat hcg. Říkali ti, kolik máš cca vajíček?

janaspo
7. říj 2017

@rosalline Dobrý večer 🙂 Jak se dnes máš? Za hodinku jdu píchat Ovitrelle 🙂

rosalline
7. říj 2017

@marryline o té genetice. Ano, sami od sebe. Je mi čtyficet tfi 🙂 moc o to nestojím, raději bych už je měla v sobě. Vůbec nevím, jak to ten měsíc vydržím 😇

rosalline
7. říj 2017

@janaspo dobrý dobrý 🙂 já ve 22:00. Dnes celý den odpočívám, jen jsem sjela na nákup. Furt si držím břicho , je mi nějak těžko, tlačí mě žaludek do žeber....

rosalline
7. říj 2017

@marryline máš skvělého manžela. Ten můj je tak trochu sobeček 😠

janaspo
7. říj 2017

@rosalline Mně je dnes docela fajn - nečekaně ... Už ať to máme za sebou! 🙂

janaspo
7. říj 2017

@rosalline Teda až na tu psychiku, to jsou šílený stavy :(

rosalline
7. říj 2017

@janaspo já raději nevidím, neslyším, nemluvím . 😀 zítra snad budu lepší. Musím žehlit

koudelka82
7. říj 2017

Holkyyyy @jeanne_g Hodně štěstí zítra, ať je jich tam co nejvíc !! A @rosalline přeji taky hodně štěstí v pondělí! 🙂

volfici
8. říj 2017

@jeanne_g ahoj, tak jak jsi dneska dopadla? Kolik bylo folikulů? Jak se cítíš? 🍀

juliia
8. říj 2017

@fanunka
Prosím te, do 2 folikulu se to da delat bezne bez narkozy. Zady maji pry bavic nejakou dvoucestnou jehlu, že píchnou oba naráz nebo co...
Jsem uz samoplatce a cele i s transferem by me to melo stat 22000....uvidime

rosalline
8. říj 2017

Mám dnes břicho jak dva sudy! Masakr! Za jak dlouho po odběru jste se dozvěděly, kolik se podařilo vajíček oplodnit?

rosalline
8. říj 2017

@juliia a kde tedy jsi?

janaspo
8. říj 2017

@rosalline Ani mi nemluv .... Břicho obrovský :( Mně říkali, že druhý den (tedy v úterý) se dozvím kolik jich je oplodněno ... Budeš mít ICSI?

jeanne_g
8. říj 2017

@koudelka82 Diiiky 😊 @volfici Odebrali mi 10 vajíček (můj rekord) z 10 foliku, ale třepu se,aby byly zralé,stimulka byla superrychla. @rosalline zitra se to dozvím, kolik zralých a kolik se oplodnilo. Držím palce na zitra na opu.

rosalline
8. říj 2017

@jeanne_g děkuji a taky moc na tebe myslím, ať se všechna oplodní. 🍀Jak ti je? Jaké to bylo? Můžeš nám to popsat? Please? 😘

rosalline
8. říj 2017

@janaspo ano, budu. Je to součást balíčku . Ty?

fanunka
8. říj 2017

@juliia nekecej!!!! Tyjo byla jsem ve dvou Carech a ani v jednom mi o tomhle nerekli!!!! Ja bych byla pro tuto variantu nez jit do narkozy a huntovat si tělo. Děkuji za ivfo

koudelka82
8. říj 2017

@rosalline v Reprofitu se vola 1.den (den po OPU) a 3.den, kolik se jich oplodnilo.

janaspo
8. říj 2017

@rosalline taky... Noo už "jen pár" hodin...

rosalline
8. říj 2017

@janaspo jdu si připravit brašnu Mám mít dlouhé triko a pohodlné spoďáry 🙂 mám trému jako bych šla před tabuli

Strana