icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

janaspo
12. říj 2017

@rosalline Ano asi se nám 9-tý bojovníček rozhodl zabojovat a nebýt pozadu :D. Děkuji moc za slova podpory. Mně dnes říkali, že vaječníkům trvá až dva týdny než se se vrátí do původní velikosti :( a přesně to co popisuješ - tlačení, nafukování a tvrdý podbřišek je s tím spojený :(. Musíme to vydržet. Pití mi dnes taky připomínali, pít a pít. Snažím se, ale tlačí mi to dost i na močový měchýř a je to takové nepříjemné no :(

venda25
12. říj 2017

@rosalline a ty budeš mít info o prckách až v pondělí? to je dlouho docela :(

venda25
12. říj 2017

@rosalline 13/9 jedna HB

rosalline
12. říj 2017

@janaspo bojím se jako čert kříže, aby se u mě nerozjel hyperstimulák. To pití snad vyplavuje ta kvanta napíchaných hormonů, co jsou v těle. Dva týdny trvá, než se vrátí zpět? No uf! Tak se to pokusím vydržet. Nejvíc mě trápí ty zácpy :o(.

rosalline
12. říj 2017

@venda25 no, až v pondělí. Odhodlávám se, jestli tam v pátek nezavolat.....mám trochu obavy, aby mě nevypoklonkovali....:o). takže je to 4. týden od implementace u tebe....je to opravdu hraniční.....doufejme, že to bude v pořádku. Vůbec nevím, jak bych tě uklidnila, snad jedině chodit jako samoplátce na krev...a sledovat, jestli ti hcg roste....aby ses nemusela nervovat těch 14 dní v nevědomosti...

venda25
12. říj 2017

@rosalline za zeptání nic nedáš, já bych tam zavolala, myslím, že to pochopí. také si myslím, že je to na hraně, ale doktor bl pozitivní, říkal, že to vydí na 95 procent dobře, těžko říct. ale dnes mě teda hodně tlačí podbřišek, až je mi to nepříjemné :(

volfici
12. říj 2017

Holky, držte se! Embryjka všem pěkně prospívají, bolesti ustoupí a za pár týdnů budete mezi ultrazvuky stejně nervózní jako já teď 😘😉

rosalline
12. říj 2017

@volfici určitě budeš mít vše v pořádku. Máš vloženo top embryo,numero uno, nummer eins, number one!! 👍

koudelka82
12. říj 2017

Holky zítra jedu na 2.utz a zrovna už naplanujeme OPU. Tak dam vědět 🙂

rosalline
13. říj 2017

@koudelka82 tak se pak hned ozvi a nenapínej nás :o)))

koudelka82
13. říj 2017

@rosalline takže punkce bude až ve středu, ze musí folici ještě dorůst.

rosalline
13. říj 2017

Nazdárek děvčata, dnes jsem napsala srdceryvný e-mail na kliniku, zdali by mi neřekli průběžné výsledky. Držte pěsti, ať není politikou firmy mlčet do výsledku ....

rosalline
13. říj 2017

@koudelka82 takže 18. října, hmm...dal ti ještě něco dalšího?

jeanne_g
13. říj 2017

Ahoj holky, tak u nás dnes dvě hatchující blastocysty 😍 jdou na biopsii a pak mrazit🙂. Jsou tam další dvě blastocysty, jedna časná a jedna expandovaná, ty zatím nehatchují a bude se čekat do zítřka. No hurá!!!!!! zatím je to dvojnásobný úspěch oproti předchozím IVF!!! Kéž by nějaká z těch ostatních byla ještě OK 🙏🙏

hanyas
13. říj 2017

@jeanne_g to je už teď krásný výsledek! 🙂 Gratuluju moc moc moc! 🙂

koudulinka
13. říj 2017

Ahojik tak za chvilku vyrazim smer sanus na uz a planovat dalsi ket....

rosalline
13. říj 2017

@jeanne_g ty jooo...takže 4 embrya jsou ve hře určitě a ještě možná i zbylé tři!! Je to krásný výsledek !!!!! Je to skvělá zpráva!!! Mně se ještě nikdo neozval 😕

rosalline
13. říj 2017

@koudulinka tak tfuj tfuj, ať to dobře naplánujete. Dej nám vědět.

linusha
13. říj 2017

@jeanne_g wau to je skvělý 🙂 Moc držím pěsti aby byly všechny OK 🙂 Co jsi měla v RG za protokol a léky?

luciebx
13. říj 2017

Holky super zprávy. Jen tak dal 😍🎊🎉😍

rosalline
13. říj 2017

Mně ještě nikdo nenapsal :o((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( já se asi zcvoknu

jeanne_g
13. říj 2017

@rosalline No, zas tak růžový to není - dvě jsou jistý a dvě možný, ty zbylé tři už jsou ze hry.

rosalline
13. říj 2017

@jeanne_g aha, to jsem nepochopila, že ty tři už jsou ze hry. :o(. Ale i 4 jsou pěkný výsledek. Dvě máš v kapse! To je taky moc dobře! Ty další dvě, když už jsou to blátokačky, se taky určitě udrží....

koudelka82
13. říj 2017

@rosalline mám si do neděle pichat ještě Puregon, k tomu mi přidal Orgalutran, aby folici nepopraskaly. Pak v pondělí mám pichnout už jen Ovitrelle, v úterý nic a ve středu OPU. Říkal, ze se to vyvíjí stejne jako minule, ale minule jsem měla jiné léky, min jednotek a OPU bylo po 14-ti dnech. Teď to necháme po 15-ti dnech, aby ještě dozraly. Bojím se, ze to zase nedopadne, jako minule ☹

rosalline
13. říj 2017

@koudelka82 nestraš! Proto jsi tady, abychom ti přinesly štěstí 🍀

jeanne_g
13. říj 2017

@linusha Káji, měla jsem krátky protokol Gonal 250 IU, pichala jsem od 2DC jen 7 dni, poslední 2 dny byl antagonista Cetrotide, 8DC večer Ovitrelle a 9DC punkce. Přišla mi to fakt divočina, takhle krátký, ale úspěch to evidentně mělo 🙂

jeanne_g
13. říj 2017

@koudelka82 Neboj, každý IVF je jiný, a tentokrát to bude dobrý!!!😘

raelyn
13. říj 2017

Ahojte holky, mám na vás dotaz. Měla jste některá místo utrogestanu prolutex? Máme některá zkušenosti. Děkuji 🙂
Jinak už se zase moc těším, že se k vám brzy přidám. Čeká mne KET, teď po lázních, moc si přeju aby to konečně dopadlo.

koudelka82
13. říj 2017

@jeanne_g
@rosalline Holky dekuju moc za podporu. Říkal, ze si mysli, ze teď to bude taky tak 8vajicek. Minule bylo 8 a z toho jen 5 bylo zralych a 4 se oplodnily a k zavedení bylo jen jedno, které i tak bylo opozdene (kompaktni morula). Tak z toho nemám uplne nejlepší pocit. Ale snad to bude lepší.

janaspo
13. říj 2017

Holky jen rychle info. Od včerejška ležím ve špitálu. Měla jsem bolesti a nakonec jsem i zvracela. Nejdřív jsem myslela že jsem to přepiskla s léky na bolest. Ale dle krve a moci je tam zánět. Pálí a řeže mě při curani. Takže transfer se odkládá ;(

Strana