Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@venda25 no, až v pondělí. Odhodlávám se, jestli tam v pátek nezavolat.....mám trochu obavy, aby mě nevypoklonkovali....:o). takže je to 4. týden od implementace u tebe....je to opravdu hraniční.....doufejme, že to bude v pořádku. Vůbec nevím, jak bych tě uklidnila, snad jedině chodit jako samoplátce na krev...a sledovat, jestli ti hcg roste....aby ses nemusela nervovat těch 14 dní v nevědomosti...
Holky, držte se! Embryjka všem pěkně prospívají, bolesti ustoupí a za pár týdnů budete mezi ultrazvuky stejně nervózní jako já teď 😘😉
Holky zítra jedu na 2.utz a zrovna už naplanujeme OPU. Tak dam vědět 🙂
@koudelka82 tak se pak hned ozvi a nenapínej nás :o)))
@rosalline takže punkce bude až ve středu, ze musí folici ještě dorůst.
Nazdárek děvčata, dnes jsem napsala srdceryvný e-mail na kliniku, zdali by mi neřekli průběžné výsledky. Držte pěsti, ať není politikou firmy mlčet do výsledku ....
@koudelka82 takže 18. října, hmm...dal ti ještě něco dalšího?
Ahoj holky, tak u nás dnes dvě hatchující blastocysty 😍 jdou na biopsii a pak mrazit🙂. Jsou tam další dvě blastocysty, jedna časná a jedna expandovaná, ty zatím nehatchují a bude se čekat do zítřka. No hurá!!!!!! zatím je to dvojnásobný úspěch oproti předchozím IVF!!! Kéž by nějaká z těch ostatních byla ještě OK 🙏🙏
Ahojik tak za chvilku vyrazim smer sanus na uz a planovat dalsi ket....
@koudulinka tak tfuj tfuj, ať to dobře naplánujete. Dej nám vědět.
Holky super zprávy. Jen tak dal 😍🎊🎉😍
Mně ještě nikdo nenapsal :o((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( já se asi zcvoknu
@rosalline mám si do neděle pichat ještě Puregon, k tomu mi přidal Orgalutran, aby folici nepopraskaly. Pak v pondělí mám pichnout už jen Ovitrelle, v úterý nic a ve středu OPU. Říkal, ze se to vyvíjí stejne jako minule, ale minule jsem měla jiné léky, min jednotek a OPU bylo po 14-ti dnech. Teď to necháme po 15-ti dnech, aby ještě dozraly. Bojím se, ze to zase nedopadne, jako minule ☹
@koudelka82 nestraš! Proto jsi tady, abychom ti přinesly štěstí 🍀
@koudelka82 Neboj, každý IVF je jiný, a tentokrát to bude dobrý!!!😘
Ahojte holky, mám na vás dotaz. Měla jste některá místo utrogestanu prolutex? Máme některá zkušenosti. Děkuji 🙂
Jinak už se zase moc těším, že se k vám brzy přidám. Čeká mne KET, teď po lázních, moc si přeju aby to konečně dopadlo.
Holky jen rychle info. Od včerejška ležím ve špitálu. Měla jsem bolesti a nakonec jsem i zvracela. Nejdřív jsem myslela že jsem to přepiskla s léky na bolest. Ale dle krve a moci je tam zánět. Pálí a řeže mě při curani. Takže transfer se odkládá ;(

@rosalline Ano asi se nám 9-tý bojovníček rozhodl zabojovat a nebýt pozadu :D. Děkuji moc za slova podpory. Mně dnes říkali, že vaječníkům trvá až dva týdny než se se vrátí do původní velikosti :( a přesně to co popisuješ - tlačení, nafukování a tvrdý podbřišek je s tím spojený :(. Musíme to vydržet. Pití mi dnes taky připomínali, pít a pít. Snažím se, ale tlačí mi to dost i na močový měchýř a je to takové nepříjemné no :(