icon

Pokecajme o módě a módních doplňcích

sisstin
15. srp 2008

Zdravím všechny modni maniačky 😀 zakládám toto téma jako odnož Kosmetiky, drogerie a vše, co nás udělá nejkrásnější 😀 😀 😀 😀 😀 pojďme pokecat o módě, doplncích a stylu....popřípadě si dávat tipy či i-net odkazy 😝

aponchie
21. zář 2008

tak to jde a treba normalni sukne nebo kalhoty?je to cenove jak treba c&a?nebo spis drazsi?

kristi
21. zář 2008

rozhodne o kus drazsi,kalhoty sezenes i za 600, sukne nevim, ty nenosim...

aponchie
21. zář 2008

hm az se dostanu do prahy tak kuknu a co rikas na M&S?byla jsi i v jinem nez v CR?jako pro porovnani

kristi
21. zář 2008

v M§S jsem v jinem nebyla. Kupuje si tam hlavne manzel - obleky, kosile, kravaty, s treba takovy lepsi svetry, ponozky a pradlo. Jeho oblibenej shop. Ja si tam kupuju spis nocni pradlo a zradlo. Detsky zacinaji taky dost vozit a Mia ma tam odsud par super kousku.

botky krasny, mnam.

kalhoty v Zare jsou mi ale megadlouhy, ja nevim,jak jsi vysoka, ale na me je to sileny.

aponchie
21. zář 2008

ja mam 171cm tak akorat no,a ten M&S to byla lahudka pro me v zacatcich jako au pair jsem si tam chodila kupovat ty jejich polevky v plechovce a organic jidlo to byla mnamka jak prase fakt dobre a pak sem ve sleve narazila na uzasny top cerveny splivavy za krk a hole zada a z 25liber na 3libry sleva 😀 jinak me tam hodne fascinuje kosmetika a pyzama uz si nepamatuju jake maji ja chodila na hello kitty do H&M 😀

kristi
21. zář 2008

ja mam rada hodne veci z M§S, jidlo je super, maji nove rady Organic, atd...proste super. I doplnky do bytu maji hezke.

aponchie
21. zář 2008

uz se tesim az to zkouknu. 🙂

kristi
21. zář 2008

pojedes semka?

aponchie
21. zář 2008

no myslim,ze driv se dostanu do Prahy nez do Londyna 😀

binki
21. zář 2008

api: v ms jsem nakoupila super kolekci spodního prádla, koupila jsem si několikery krajkové bokovky

aponchie
21. zář 2008

hmm ja mam zalusk ted v C&A 😀

binki
21. zář 2008

co mají? tam jsem dlouho nebyla....

kristi
21. zář 2008

jo, spodni pradlo maji fatk dobry a levny, v M§S

aponchie
21. zář 2008

no ja mam problem najit dobre kalhotky pac me to pak planda a nedrzi na zadku a vypadam jak marka od krav a to mi prosim delaly i gatky z victorky!!no a jedny jedinne to neudelaly a to kdyz mi manza koupil loni takovou vinovou sadu v tchibu kalhotky a tilko a melo to nejake zirkony na zadku a fakt perfektne drzi ja opravdu nemuzu najit pevne gumicky na prdeli at to drzi 🙄

kitty68
21. zář 2008

ja mam rada per una z m&s
m&s jsou nasim hlavnim odberatelem, takze vim ze si to dost hlidaji kvalitu, dodavatele a td. vzdycky kdyz maji prijit na kontrolu to se celou noc jen uklizi 😝

my tady c&a nemame 😢 jednou js si tam koupila super tilko nezebrovane

aponchie
21. zář 2008

no nastvala sem se fest pac jak otevirali u nas to nakupni centrum tak v new yorkeru sem si vybrala nadhernou podprdu a pak sem sla do c&a a meli jeste lepsi asi dve tak si je vyzkousim a necham si je donest jezisem 😀

kitty68
21. zář 2008

ani ty krajkove bokovky nedrzi? jak psala binky

ja je miluju ale nesmi mit gumicku v pase 😝

aponchie
21. zář 2008

no ty drzi ,ale ja mam zase tucne stehna mezi nohama a jak jdu tak s emi to krouti a dre me to,koupila sem si Pompea kalhotky v tehotenstvi a nic moc teda taky nedrzi ,ale zase nerezou v pase a pak si rikam asi mam pitomou prdel 😀

kitty68
21. zář 2008

poslouchej ty tucne stehno kup si takove kratsi 😉 😀

aponchie
21. zář 2008

no v tech vypadam jak debza mi prijde 😀 😀 😀

kitty68
21. zář 2008

no a jak to prijde okoli???

zanett
21. zář 2008

jak tady nekdo zminoval, ze MS ma dobry doplnky do bytu, tak mi to pripomnelo, ze my mame par veci z nextu - coffee table a vysokou lampu do obyvaku a odpadkovy kos do koupelny 😀

kitty68
21. zář 2008

no me se v nextu libil jidelni stul

zanett
21. zář 2008

mne se na nextu libi, ze delaji i netradicni barvy; napr my mame obyvak v cerne barve (a jejich odstinech) - vypada to moc hezky, ale sehnat cerny coffee table byla fuska, az pak v nextu delali krasny cerny 😵 , ale mesic pote, co jsme si ho koupili uz ho stahovali z nabidky, takze tam se vyplati byt porad ve strehu..

kristi
21. zář 2008

no, to delaji. Jak netradicni barvy, tak i ty modni, letosni vanocni kolekce na dining je uplne super. Libi se mi i povleceni, svetla a jidelni soupravy...skoda,ze to semka nevozej, nechapu, co by jim to udelalo

aponchie
21. zář 2008

ja taky nevim proc to neposilaji do ostanich zemi vsak postovne si platime tak co 😝

elly
21. zář 2008

No tak ja jsem driv nosila Pepe jeans..ale ted jsem narazila na znacku Nuddie a ty si nemuzu vynachvalit. 😉
Jinak zimni kolekce od Espritu me ted sedla..koupila jsem si cerne sako i kalhoty ala 50 leta z velkymi knofliky. 😵 Jinak mam rada nemeckou znacku Bonita a Gerry Webber. V Zare taky obcas neco super ukoristim...

nikka.vo
21. zář 2008

Víš co Aponchie, jdi se už bodnout! Pořádně si za*ukej a pak možná nebudeš prudérní 😉 Měla jsem se na tebe tenkrát s fotkama vybodnout 🙄 a říkat co kdo píše v IP je vážně taktní, ale to ty nejsi. 😉 🙄

Vůbec si mě nepochopila, ale to je už vedlejší, s tebou se už fakt dohadovat nehodlám, asi máš nějakej vnitřní problém 😕

kristi
21. zář 2008

no jo Elly, to se mas, ze ty znacky u vas jsou, tady Nuddie neni....mas nakej web, mrkla bych se.

Strana