Přítel čeká dítě se svou ex

aja55
31. led 2018

Chtěla bych se jenom svěřit jestli je tady někdo v podobné situaci. Muj přítel se ke mě nastěhoval a asi za necelý týden se ozvala jeho ex,že je těhotna a at se k ní vratí, že ho miluje a podobně. Už jednou se k ní vrátil,protože mu tvrdila ,že má nádor tak ode mě odešel,ale za necelý měsic zjistil ,že ji nic neni,že měla bulku, která se udajně rozpustila. A jak od ni odešel tak hned v 37 letech po brani ha asi 15 let braní otěhotněla na poprve. Chtěl zpravu od lekaře,kterou mu poslala byla asi udajně v 5 tt. Když jsem tu zpravu ukazala zdrav.sestře tak říkala ,že takhle lekař. zprávu napsanou teda neviděla ješte. Poté mu psala sms v podobě jako,že ho chtěl a ted ji nechal a že to chce osobně vyřešit jenže on nesouhlasil, chtěl dojet se mnou,aby ho zase nemohla citově vydírat jak poprve když mu začala brečet na rameni, že zustane sama apod. Pak začala psát zase o psovi a posílala foto. Napsal ji,že s ní nechce být a nevratí se at vše zvaží.Celý jejich vztah byl jen jak ona pískala a vse muselo být po jejim.Řekl ji at napiše až bude vedět něco víc,rozloučila se tedy zprávou jako ahoj kamarade a od te doby se neozvala. Ani prukazku a ani snimek neposlala.Psal ji k narozeninam ani na to nereagovala. Termin porodu ma asi za měsic ,k tomu jsem ješte já otěhotněla a jsem v 29 tt. Mám noční můry se všeho,svým zpusobem je mi ji i líto,udajně je psychicky slabší než já. Už nevím co si o tom mám myslet už mě to trapí 7 měsicu. Říkal že na to nemam myslet, že kdyby byla určitě by se ozvala dříve, že to zase zkoušela,ale já nevím .

lv
31. led 2018

Takže to nevíte, jestli je těhotná, bude rodit? Jestli ano, tak si po porodu zažádá o určení otcovství, alimenty, otcem by měl tomu dítěti být, a víš co, řeš to, až to přijde..

aja55
autor
31. led 2018

@lv me by zajimalo jestli je ale nekomunikuje s nama nic o ni nevime uz asi od cervence. Je to divne, ja na jejim miste bych treba napsala jestli bude mit kluka nebo holku a poslala ultrazvuk ,ale ona nic takže možna keca a ja se trapim zbytečně. Uvadím sveho mimiska do stresu kvuli tomu.

kaja2016
31. led 2018

@aja55 No tak ať si přítel na ni někde počká, ani se s ni nemusí vidět. V této fázi těhotenství to bude vidět o na dálku. Jako upřímně, já být tebou, tak jsem totálně vynervovana. Normálně příteli dej nůž na krk, ať jisti jestli je nebo není těhotná. Konečná. Tipuji, že není..-)

priefi
31. led 2018

@aja55 Bud tehotna neni, anebo je otcem nekdo jiny. Pokud vysadila HA, je mozne,.ze hned nasledujici mesic mohla otehotnet. Co me zarazi je, ze Tvuj pritel nemel ani tendenci zjistit, jestli bude otec... Jeji psychicke vydirani opravdu neni na miste. Pokud si vymyslela nador, nejspis si vymyslela i tehu.

guinea
31. led 2018

@aja55 Já bych si tipla, že těhotná nebyla, že si to vymyslela. Na to je jednoduché řešení. Počkej si na ní třeba u jejího bydliště, schovaná v autě. I na dálku uvidíš, jestli má břicho, nebo ne.

pavlinar
31. led 2018

Také typuju, že si to vymyslela. Pro klid duše bych si to šla ověřit - poslala přítele

aja55
autor
31. led 2018

@kaja2016 ja bydlim ale asi 100 km od ni a pritel chodi do prace takze bych nestihla se vratit a on rikal ze nam byt v klidu hlavne kvuli malemu. Stejne jsem s nervama v kyblu zda se mi i o ni. Strasne rada bych na ni pockala nebo ji zavolala cokoliv. Tehdy s nadorem volal i jeji otec mu a jak neni psychicky na dne i jeji kamaradky mu volali a kvuli takove zavazne veci se neozve ani jeji otec aby mu nadal. Vubec nikdo.

aja55
autor
31. led 2018

@priefi to bylo asi tri mesice pi vysazeni ne hned a to mela posledni roky problemy udajne s menstruaci ktera ji pomalu vymizela.Pritel ji prave potom nadoru neveri proto nic neresi. Jinak by se k tomu postavil jinak.

aja55
autor
31. led 2018

@pavlinar mame to kus k ni. V dnesni dobe se da sfalsovat i lekarska zprava. Horsi je to s prukazkou kterou jsme nevideli ani. V nem okoli ji nikdo neveri ze to jenom zkousela protoze s nemoci ji to nevyslo a cekala ze ho take nevezmu zpet. Chtel po ni dite ale ona rekla ze si nebude kazit zivot a ze si chce uzivat. Pak se ji sveril ze mi jsme se snazili tak obratila ze moc chce. A kdyz mu to oznamila tak rekla ze bohuzel kdyz ona je zdrava tak to slo hned. Ja mam totiz otocenou delohu tak to jde hure ale povedlo se. Nehled me ze mela zpozdeni asi 10 dni a to byl jeste s ni. To nevedela drive ze he neco spatne misto toho psal mi ze porad tlaci na pilu

aja55
autor
31. led 2018

Je fajn si od vas vyslechnout nazory a rady to potesi. Clovek je klidnejsi kdyz to muzu probrat s vama. Holky si v takovych problemech vice rozumi. Nechci s nim moc o tom mluvit nechci mu ublizit tim ze budu porad o ni mluvit

priefi
31. led 2018

@aja55 Kdyz pred tim mu volaly jeji kamaradky a jeji otec, proc on ted nezavola nekomu, kdo ji zna. Anebo na lekarske.zprave je razitko lekare, u nej se da overit,.zda zprava byla pravdiva 😉 jako otec ditete ma narok na informace.

aja55
autor
31. led 2018

@priefi to zkousel ale nikdo nekomunikuje. Ale toho doktora by mohl zkusit. Nejak mu to nahodim at se zepta . Dekuji

lisianne
31. led 2018

Ach ty trojúhelníky, přeji hodně sil.

leniczka23
31. led 2018

Joo neco podobneho jsem zazila..taky.nereagovala a eejhle tehotna fakt byla a bylo to.jeho.. ja teda neotehotnela s nim..jeste to taky..jen se priprav na to, ze jestli.tehotna je a bude zadat alenty a urceni.otcovstvi tak kdyz to.dite bude jeho tak.zaplati asi 25 tisic za testy plus bude platit jal.alimemty na.dite tak.alimenty na ni coz je.pekna darda..takze drzim.palce at si z vas delala jen prdel..

lv
1. únor 2018

Ad ex neposlala ultrazvuk, pohlaví plodu - z jejiho pohledu se na ni vybodl, zbouchnul další, chápu, že by nic neposlala.
ALE myslím, že není, nádor si vymyslela, hraje tu slabší, coto nezvládne = manipulator!

aja55
autor
1. únor 2018

@lv ona nevi ze jsem ani jeho kamaradi to nevi ze cekame rodinu. Ale tehdy psala porad kvuli nemoci a bojovala za neho aspon a ted nic jsem zrala s toho tak asi na doktora porad me to stve.

aidelina
1. únor 2018

Hodně bych se divila, kdyby skutečně byla těhotná. Podle mě je to manipulátorka non plus ultra. Buď bych si na ni někde počkala nebo poprosila přítele. 100km není sice blízko, ale přece ani nějaká nepřekonatelná vzdálenost, za duševní klid to stojí. Neznáte někoho v jejím okolí nebo třeba jejího zaměstnavatele? Ten by taky musel vědět, stačí minutový telefonát do práce... 😉
A upřímně, pokud se předtím chovala, jak se chovala, nevěřím, že by pod vlivem těhotenských hormonů o sobě nedala vědět.

aja55
autor
1. únor 2018

@aidelina to si take myslim ze by psala a posilala fotky jak se dari a porad se snazila. Jelikoz tam byla porad sance ze se vrati obzvlaste kdyz nevi ze jsem v tom. Muzi se nechaji na deti vydirat. A hormony ted v tom obdobi pracuji dobre to vim jak u sebe. Ze zacatku psala i jak si poridili stene velkeho psa jak s nim chodi o horach, pritom vim ze unava v tehotenstvi je horsi take jsem chodila ale potom jsem byla rada ze jsem lezela. Kdyz chtel toho psa ze si ho vezme ze to nebude financne zvladat rekla ze si ho necha ze ted ma deti dve

priefi
1. únor 2018

@aja55 Vis, pokud opravdu byla tehotna a on ji nechal pro jinou, mohlo se ji to dotknout takovym zpusobem, ze pro ni Tvuj pritel prestal existovat. Z druhe strany nevis, co opravdu bylo mezi ni a Tvym pritelem. Znas jen jeho verzi. Pokud tehotna opravdu je, muze to dopadnout dvojim zpusobem, bud uvede Tveho pritele jako otce, anebo jeji dite bude mit uvedeno otec neznamy. Otazka je, zda bude pozadovat alimenty.

Taky je mozne, ze diky stresum, ktere mela, mohla o to prijit, anebo kdyz videla, ze pritel nejevi zajem, mohla jit na potrat.

Do jejiho zamestnani bych nevolala, pokud by tehu nebyla, mohlo by ji to zavarit, protoze zamestnavatel by si mohl myslet,.ze je na zacatku tehu a mohl by se ji chtit zbavit. Zavolek k dr., co vystavil zpravu, nebo spis pritel.

Zoufali lide delaji zoufale ciny a nejhorsi je zhrzena zena.

Mozna ma novy zivot, noveho partnera a na vas si uz ani nevzpomene.

Ale uprimne, trochu mi nesedi nezajem Tveho pritele. Osobne si myslim, ze si to uz overil.

aidelina
1. únor 2018

@priefi Víš, já jsem přesvědčená (samozřejmě pro to nemám důkaz), že nikdy těhotná nebyla. Z toho, co @ajka55 předtím psala, nemám dojem, že by dotyčná byla tak silná a hrdá osobnost, která se kousne a vychová dítě sama. To mi nesedí k manipulacím s nádorem apod.
S voláním do práce jsem to samozřejmě nemyslela tak, že by se vyptávala, jestli je dotyčná těhotná nebo ne. Ale pokud má údajně teď někdy rodit, už by byla na mateřské. Tj. kdyby volala do práce a sháněla se po ní, už by jí jistě řekli, že dotyčná nastoupila na mateřskou a proto není.
Myslím, že přítel věří tomu, že je to jen hromada lží a proto je v klidu.

ivular
1. únor 2018

Mně také nesedí chování Tvého přítele. Víš jistě, že s tou ex definitvně skončil a teď to na Tebe jen nehraje?

kaja2016
1. únor 2018

@aja55 No řešit by to měl přítel. Nepracuje přeci každý den. Věci se řesíť dají, když se chce. Ty se hlavně nestresuj, nic tak hrozného by se nestalo, i kdyby s přítelem miminko čekala.

aja55
autor
1. únor 2018

@priefi ale kdyz odesel nevedel ze je. Ptala jsem se ho a on rikal ze kdyby to rekla drive tak asi by neodesel od ni. Zustal by s ni a s ditetem a mozna pozdeji kdyby to bylo porad stejne tak by uvazoval o odchodu. A verim mu ze je takova protoze opravdu to musela byt mura. On by pro zenu udelal cokoliv mam se uplne zlate s nim. Psali jsme cele rodine jeji a opravdu nam nikdo neodepsal ani znamy . A do prace volat urcite nebudu to radsi pockam co bude. Jestli je a porodi tak se ozve pokzd neni tak se neozve.

aja55
autor
1. únor 2018

@ivular mluvime spolu na rovinu pokud psala drive vzdy mi to ukazal a verim mu uz kvuli malemu strasne se na neho tesi. A on vi ze pokud mi bude lhat tak se bali a ha se o maleho postaram a ztrati vse co chtel.

priefi
1. únor 2018

@aidelina Podle hrane nemoci vse ukazuje na to, ze tehotna taky nebyla. Ale jak jsem psala drive, autorka ma pouze verzi sveho pritele a tezko rici, zda opravdu ex byla takova vydirava, anebo neco v pribehu chybi. Ale s tou MD mas pravdu, to mi nejak nedoslo.

aja55
autor
1. únor 2018

Byla vydirava psal mu i tehdy jeji otec jak je na tom spatne a jak to mohl udelat a ze je na dne. Pote psala i jeji kamaradka a kdyz ho obmekcili tak zacla psat ona ze prijde o oko a nikoho nenajde a on ji nechal sam po 13 letech a ze kdyz se vrati zmeni se a dite ze teda chce. Za svou rodinou musel jezdit 200 km s nemocnou mamou vlakem a sam protoze jeho rodina byla blba ani na pohreb s nim nebyla ale k jeji rodine musel jinak se nastvala a pak sex mel az za 3 mesice az ji to preslo. Vse mel za zasluhy a podle jeji nalady tak se mu nikdo nesmi divit ze uz tak zit nechtel. Brala ho uz jako do poctu doma ze tam neni sama. O vanocich ona sla ke svym rodicum a on na ni doma cekal az prijde. Tehdy i jeho bratranec ktery ju zna tak rikal ze je takova a muze byt rad ze se ji zbavil.

aja55
autor
1. únor 2018

A za tech 13 let rikal ze ji neveri protoze ji vzdy slo o jeji dobro a be o spolecne a tou nemoci ho utvrdila v tom ze se nemylil,tachoval by se jinak ale rikal ze podle toho jak ji zna tak je schopna toho aby docilila sveho, proto jak se ted chova kdyz ji pral k narozeninam i k svatku tak nereaguj. V tehotenstvi je zena na mekko takze kdyby napsal me tak mu napisi a zkousim ho ziskat na svou stranu obzvlaste pokud bych nevedela ze ceka dite s jinou.

horsiee
1. únor 2018

@aja55 když se tím netrápí partner tak ty se tim taky netrap. Kažký si zbaští co si nadrobil. A jestli je vše ok tak se akorát zbytečně nervuješ. I kdyby tehotná byla tak to není konec světa. ( jo a nevěř všemu co se říká, na ex nikdo nepěje samou chválu, ale 13 let s ní nebyl jen tak) Těš se na miminko a ex nech plavat.

aidelina
1. únor 2018

Taky si myslím, že ať už je to jakkoliv, je to především starost tvého přítele a ne tvoje. Nepředpokládám, že by ses s ním rozešla, kdyby s ní dítě skutečně měl (v životě se děje leccos). Samozřejmě by jí musel platit alimenty, ale i s tím se dá žít.
Ale stejně si myslím, že žádné další dítě ve hře není.

aja55
autor
1. únor 2018

Ja se chtela ze zacatku rozejit nechtela jsem pripravit dite o tatu, ale potom rikal, ze s ni nechce byt ze mu je to hodne blbe a pokud je ale ze tomu neveri tak to musim brat tak jak to je. Rikal ze to zkousi aby se vratil a pak by opravdu byla a uz by clovek neresil jestli se narodi o mesic pozdeji a tim padem by byl v pasti protoze by ji zase naletel a musel zit jejim zivotem a skakat jak ona piska